52

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До zeusЕто, сам си призна... - превъзхождали ги и в количество и в качество, а отстъпвали панически...

51

SALAJADIN

преди 9 години

PRAVILNO VASILEVDA NE SI RAZVALIAME OTNOSHENIATA S KREMAL,CHE OT BELATA KASHTA VIDIAHME KAK NI ZASHTITAVAT,A SEGAOT CRU SHTE ORGANIZIRATE I HALIFAT NA BALKANITETO ZATOVA I BOKO SMEKCHI TONA

50

ukrainec

преди 9 години

Директната военна помощ предоставена на Сталин включва 595 кораба, в това число 28 фрегати, 105 подводници, 77 траулера, 22 торпедни катера и 140 противоподводни кораба. Съветските въздушни сили са получили 4,952 самолета Аерокобра и 2,410 изтребителя Кингкобра. Автора на статията привежда за пример три пъти героя на СССР Александер Покришкин, който се е бил с Аерокобра. От тежката авиация Съветска Русия получава 2,700 бомбардировача А-20 и 861 Боинг-25. Съветските танкови дивизии получават 7,056 танка, 8,218 зенитни оръдия, 131,600 картечници и друго въоръжение.

49

до СРАНДЖАТА

преди 9 години

"*** пак са пуснали 80 камиона с муниции /хуманитарна помощ/ за Източна Украйна..."А какво даде запада на бедстваща Украйна- голи обещания и потупване по рамото.

48

ukrainec

преди 9 години

До zeus--------По горе ще ти покажа малка част от таз капка дето удави Хитлер.

47

до Одисей

преди 9 години

Аз ти обяснявам, че ниската цена на петрола удря пряко шистовите компании, а добивът от началото на годината се е свил в ПЪТИ. Ако искаш продължавай да си четеш дезинформацията на "царете" на информацията, само да не се изненадаш, когато думичката "шисти" остане в миналото.

46

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До zeusПоразсъждавай малко над следния факт... - немската армия навлезе в руска територия като гвоздей в кисело мляко... - за три месеца на три хиляди километра... - в чудо се видя Красная армия - добре, че бяха съюзниците...

45

до Одисей

преди 9 години

Присъствието на частната американска армия в Украйна е доказано многократно с видео и снимки, за разлика от голите твърдения и хипотези за руски войски там.

44

ukrainec

преди 9 години

До zeus----------------Aко не бяха Американците да ги въоражат.облекат и обуят,това червено знаме дето го забиха в райхстага,Хитлер щеше да го забие в *** на *** Сталин.

43

Анонимен

преди 9 години

До ukrainec 64Вярно хохъчо .Ама защо са там а не в хохълско , и кога ще върнете Галиция на полша ?

42

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До Анонимен 63За стария хъш СТРАНДЖАТА е въпрост на чест и национална гордост да получи минус от български *** /русофил/... - обратното би било за мен срамно и унизително...

41

ukrainec

преди 9 години

До До Анонимен----------------ОТВОРКО,украинците са си в Украина,тоест в къщи и могат да канят каквито си искат войници,ако ще не Блекуотър ами и Уаитуотър.да не говориме че в Канада (5 милиона украинци),Щатите (4 милиона),Австралия (3 милиона) и т.н. се подготвят освободителни дивизии за борба с рашистката чума.Победа не будет,Перемога може бутi !

40

SALAJADIN

преди 9 години

VASILEV NAY-POSLE V KOMENTAR 55 KAZA ISTINATA ZA KAKVO E VSICHKO TOVAMISLISH LI CHE RUSITE SHTE TARPIAT CIONISTKO ROBSTVO

39

Анонимен

преди 9 години

До СТРАНДЖАТА 51Правилно осонбенно за хохлите - да избиваш народа си е осъзнаване . Я така и така си зачекнал темата . Поне изглеждаш осведомен . Та питането - натуту като ще прави щаб у нас ( а защо не в Турция или прибалтийските е друг въпрос ) та те ли ще си плащат изграждане , поддръжка и консумативи или ние ще им го изградим с бюджетни средства ?

38

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До zeus"Крайно време е Запада да разбере, че Русия отново е силна и няма да позволи да я унижават"...Как да разбере Запада... - като и в Русия си знаят, че са въшльовци...

37

Анонимен

преди 9 години

браво

36

до Одисей

преди 9 години

Американската компания WBH Energy, с предмет на дейност добив на шистов петрол и природен газ, обяви фалит заради цените на петролната суровина. За да оцелеят, шистовите компании са принудени да държат високи цени спрямо тези на конвенционалните горива и скоро предстоят масови фалити на шистовите компании, а тези, които се усетят рано, ще се откажат от шистовия добив.

35

#$&

преди 9 години

Не е вярно, че никой не печели от конфликта! САЩ са експерти в печеленето от войни. МВФ, СВ. банка.. Тези печелят от всеки конфликт. По-дребните печеливши са платените марипнетни правителства.. Основен губдщ е народа на Украйна, губи и Русия, защото имаше големи търговско - икономически отношения там..

34

до Одисей

преди 9 години

Колкото и коментари да изпишеш срива на рублата и руската икономика няма да изтрият Русия. Нито им е за първи път, нито ще ги спре да постигнат целите си. Колко *** трябва да си, нищо ли не си научил за последните 30 години?

33

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 48За съжаление и колкото и глупости да пишеш , това пък въобще не влиае на липсващата българска икономика . Сега покажи курса долар /рубла и обясни нас колко ни касае това при положение , че и еврото пада.