187

Нов човек

преди 9 години

НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА укруина! Има БАНДЕРЛОГИЯ, която със всеки изминал ден се стопява откъм население и километри. За "радост" на западните клошари! НО ГОСПОД ИМА И ТОЙ СКОРО ЩЕ ИМ ПОКАЖЕ КЪДЕ ЗИМУВАТ РАЦИТЕ! Миналия път беше преди 70 години.Дано да им бъде за последно.

186

Анонимен

преди 9 години

НАПИШИ: РУССКИЙ КРЫМв гугъл или ю тюб и ще видиш чий е КРИМ !!!

185

Анонимен

преди 9 години

До Одисей 1Референдумът против и въпреки властта има даже по-голяма стойност!Там и милицията мина на страната на населението. Затова се наложи Нац. гвардията да ги разстрелва и гори в полицейското управление. Какво беше твоето мнение за освобождаването чрез убийство на децата, жени и мирни хора и унищожаване на къщи и училища? Ти би ли се освободил така или не си авит?

184

evgobul

преди 9 години

До Българин : ...100% vqrno...

183

до путин

преди 9 години

Напиши: донские казаки бесславные выродки россиивв гугъл или ю тюб и ще видиш колко пъти казаците убиват украинците в лнр!!!

182

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 271-------------Е, доживях да чуя от Българин, че Васил Левски и Христо Ботев са били терористи.Аз имам чувството, че ако например чичо Сам ви каже(давам просто влиятелен за вас човек за пример) - ти си ***!И ти ще му отговориш - да аз съм ***, аз съм долен ***!

181

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен ОдисейНе ми се спори за проценти. На референдума миналата пролет хората казаха какви и къде искат да са. Сега ще ми се измъкваш с незаконни и тем подобни....Отговори на въпросите за децата и разрушенията, моля.

180

Анонимен

преди 9 години

Тази къща на снимката според вас от чий снаряд е разрушена ?

179

Анонимен

преди 9 години

До Доказа се !Какво има да гледате откъде са дошли руски войски - от Русия естествено. Или ще търсите първо по кой тунел се промъкват, та не виждате как го правят. Много е просто - агресия от редовна армия на чужда държава - отговор - обявяване на военно положение , обявяване на война и бой в защита на територията.

178

Свободен човек

преди 9 години

Тези умници дето питат ако в Кърджали стане преврат, как ще го коментираме, искам да им задам простичкия въпрос:- Васил Левски и Христо Ботев терористи ли са, сепаратисти ли са?Също така искам да ви попитам - вие за Берлински конгрес 1878 г. чували ли сте?"Англия постига почти всичките си цели създаването на автономна българска държава с много по-малка територия, отколкото според Санстефанския договор, анексирането на Босна и Херцеговина от Австро-Унгария ...

177

Анонимен

преди 9 години

До Одисей 1 266Украински граждани живеят в цяла Украйна. В Донбас украинските граждани са основно руснаци. Но и те се наричаха украинци до миналата година. Зададох ти въпрос какво казват цивилните в тези градове.Зададох ти въпрос какво мислиш да те освобождават чрез избиване на деца и и майки и разрушаване на домове и училища. Не отговаряш.Щом са обявили Русия за агресор, трябва да й обявят война. Ама май няма да стане. Защото така и Путин ще е с развързани ръце. И тогава ще има бой.

176

до путин

преди 9 години

Напиши: сбу казацьких структур в гугъл или ю тюб и виж доказателства за казаците как убиват украинци

175

Анонимен

преди 9 години

До Доказа се !Като се доказа, че има руски войски защо не обявят война на Русия. На агресия се отвръща с обявяване на война.Дай един линк на Държавния департамент или на нАТО , в който показват влизащи в Украйна руски войски, не събрани от тубата или като са чули, че Киев им казва.

174

Пак до Одисей

преди 9 години

Не дай си боже да попаднеш в така ситуация да те освобождават като избиват децата ти и ти разрушават къщите.

173

Пак до Одисей

преди 9 години

А в бомбардираните украински градове в Донбас цивилните жители - проклинат тези , които им избиват децата , родителите и тях самите. Проклинат украинската армия, не опълченската.

172

Анонимен

преди 9 години

До Одисей"252 Какво да говорят в украинските градове , нали са украински какво правят в тях руски части"Важно доказателство , че не си направил и опит да разбереш истината. В украинските градове в Донбас живеят руснаци, макар че до миналата година са се наричали украинци. /Те и сега още го казват/ . В голямото си мнозинство. Срещу тях са 60 000 Национална гвардия и 10 000 Териториални наемници, събрани и финансирани от местните олигарси.

171

до 219 одисей2

преди 9 години

Научи малко история. Винаги когато сме били против Русия а с Германия винаги сме губили. ПСВ България е в централните сили Германия, Австро-Унгария и Османската империя. Атлантата е Франция, Русия, Сърбия и мн. други държави. Кой загуби НИЕ загубихме. ВСВ България беше в оста Рим, Берлин, Токио и пак срещу Русия и останалия свят. Кой загуби пак ние. Сега пак сме на страната срещу Русия и помни пак ще загубим. Ама този път много повече. Борис lll казваше-не винаги с Русия но никога срещу Русия.

170

Анонимен

преди 9 години

Извинявам се без "наблюдател"!

169

Анонимен

преди 9 години

Това"наблюдатели","одисеий","василевци" са кухи парчета!Като счупени грамофони са едно и също си плямпат!Ама може и да са един и същ,не вярвам да има толкова кухи парчета като цяло!

168

Наблюдател

преди 9 години

А фактите хоДисейчо, са ясни, укро хунатата вече усеща края си, и единствения им начин да запзят властта си е да водят войната до последния укро *** който им вярва.. Няма пари, няма обещаната велика помощ, няма членство в ЕС, няма членство в НАТО , няма пари, няма победи, няма шистов газ , остава да крадат и разпродават като невидели, да убиват невинни жители и лижат ожестечено фусейския *** , надявайки се той да ги спаси..Това е