46

Анонимен

преди 9 години

гего не пиши то.кова п.итко

45

Анонимен

преди 9 години

И да плюете и да се лигавите все тая. Гърците ще се оправят. Винаги са били достатъчно хитри. По голямата част от дълговете ще бъдат опростени, както стана и в други държави. Ние сме тези дето сме за оплакване. Като пълни поплювковци, упралявани от хора, които знаят само йес сър, винаги сме били използвани.

44

дедо ПИЧ

преди 9 години

до 86Ми Социализъм бе брато.Вжното е да сме с ватенки и равни в мизерията.Някой ще ограби всички и ще се прави на отдел кадри,кой да плюска на държавната трапеза и кой не,кой да учи и кой не,кой има право да живее и кой не.:)

43

Барак Обама

преди 9 години

Хах, сега Америка ще нападне Гърция вместо Русия. Щото на западняците не им отърва да няма грабежи и колонизирани народи в Европа.

42

Анонимен

преди 9 години

Обява:Квартира, полупансион, минимална раб.заплата за гъркиня - гледане на възрастен болен в запазено психическо състояние, подвижен.Осигурен транспорт !И осигуровки!Договор-минимум за 12 месеца.

41

Анонимен

преди 9 години

Най вероятно дългът на Гърция сега ще бъде опростен. Най големия кошмар на НАТО и САЩ е руско влияние и достъп до средиземно море на руснаците. Имат две възможности - могат лесно да ги убият Ципрас както обикновено правят американците, но тогава гърците още повече ще се ожесточат и кой знае кой ще изберат. Остава им да заповядат на слугите от Брюксел да опростят дълга на Гърците и под една или друга форма да налеят още няколко стотин милиарда в Гърция да мируват.

40

хеей

преди 9 години

Здравейте,хора!Аз съм на 13 години и нямам какво да правя вкъщи..Сега обявиха грипна ваканция и съвсем няма какво да правя. Искам да ви пожелая всичко най-хубаво! Съжалявам за спама. Ако иска някой да ми пише,нека остави скайп или мда..

39

Анонимен

преди 9 години

тик-так иде големият фалит ХахахахахаххаНяма сиртакис, иде надупакис и плащакис.

38

дедо ПИЧ

преди 9 години

Фрау Меркел:За гърците морковите свършиха,останаха само тоягите!Който се води по акъла на Путин ще стои гладен до като му уври ЧУГУНЕНАТА тиква.

37

@

преди 9 години

Интригуващо заглавие..."Защо победата на Сириза е лоша новина за Израел"jpost/International/Analysis-The-victory-of-Syriza-in-Greece-is-bad-news-for-Israel-388960

36

Анонимен човечец

преди 9 години

Хахахах Гърция...Гърция пасти да яде. Вземаха кредити и идваха на почивка с огромно самочувствие,ама.. Сега като имат да връщат..

35

Наблюдател

преди 9 години

Много емоции там но ще си я карта по старо му

34

Анонимен

преди 9 години

До дедо ПИЧДоколкото знам се казва Конрад Цузе, а не Зусе.

33

@

преди 9 години

След вота уж клетва ли заричане ли падна гръцки военен самолет и РТ веднага го отбеляза,защо се ослушват другите медии?rt/news/226383-spain-jet-crash-albacete/

32

Да не ти пука

преди 9 години

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!!!!!Съобщава се,че съобщение НЯМА да има..:)

31

не си прав!

преди 9 години

До писателТя, сегашна Германия не печели от производство, а от лихварство и "бързи кредити". Едни *** са сегашните мръсни, гнусни шваби.

30

****

преди 9 години

Гърците не ги плачете,парите които вземаха като заеми са раздадени на гръцкият народ,така,че гърците имат пари,могат и да излязат от тази ***,дългът се води на държавата която ще обяви фалит,и кредиторите и ще пият студена вода,докато гърците ще щракат с пръсти и ще си пият узото пак, замислете се при толкова много заеми,защо получават многократно по големи заплати от нас.

29

сертакиту

преди 9 години

шумкарска работа, едно време в мандрите са чакали сиренето един месец да узрее, а кашкавала минимум 60 дена, идват партизаните безделници и отарашват мандрата за два часа нищо не остава, сега същата работа, че има и хора дето им симпатизират

28

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 593-4 пъти западняците нападаха вероломно Русия, а после руснаците ги биеха през крадливите ръце. Но за жалост покрай сухото гори и мокрото. В последните две световни разпалени от Германия пострадахме и ние.

27

дедо ПИЧ

преди 9 години

Меркел уточнява, че Конрад Зусе създаде компютъра: Не си мислете, че американците са измислили всичкоМеркел покани подсмихващите се неверници в публиката да посетят института Конрад Зусе в Берлин, който носи името на изобретателя на първото свободно програмируемо и автоматично компютърно устройство.Не си мислете, че американците са измислили всичко, заявява Меркел чрез преводач по време на разговори, фокусирани основно върху общите интереси на САЩ и Европа.ПП: Първият компютър на електричество е конструиран от германеца Конрад Зусе през 1936-та година. Той създава няколко комп