21

Анонимен

преди 9 години

Не му се сърдете, той толкова си може!

20

167

преди 9 години

Браво Гришо, игра супер. Най ме зарадва, че го нямаше този поглед на обречения да загуби. Поздравления! А за съдийските грешки, имайте предвид че това не е само математика. Отрицателният ефект от тези грешки е най-вече върху психиката и оттам върху резултата. Добре счупи ракетата. Ако можеше да я счупи в главата на съдията щеше да е най-добре.

19

Billy Ray

преди 9 години

Вижте, в Григор се забеляза напредък този мач несъмнено. За първи път го виждам наистина ядосан, което означава че е бил тотално в мача. Но определени технически грешки биват премахнати.Излиза до мрежата в грешните моменти. Всякаш го прави, защото "други" го правят и им се получава. Няма мисъл зад много от действията му. Ударите му са прекалено предвидими.Някой път буквално подава топката на съперника докосвайки я с лекота, което позволява на противника му да атакува.Няма разнообразие.

18

Ърк

преди 9 години

Хора, научете се да се радвате и на малкото. Имаме спортист, в един от гледаните спортове, който е сред световния елит. Каквото и да е става, дали ще печели или губи, Гришо трябва да бъде подкрепян здраво. Така или иначе друг като него в българския спорт нямаме в момента.

17

Анонимен

преди 9 години

Така е бе, винагио нещо ни пречи на нас- я съдията, я тесните ръкавици...абе ние сме велики и продължаваме напред бе.

16

Сампрас

преди 9 години

Съдията и Мъри трябва да се срамуват от себе си!Лайсмена един път и съдията на 2 пъти в решаващият момент подариха победата на Мъри!А той с нескрито удоволствие прие подаръците, срам за него!Григор трябва да отказва повече участие на този турнир!

15

ekspert

преди 9 години

и както винаги т.нар. ни топ-тенисист падна в първия случай в който срещне сериозен противник! Това не е някакво гладно турнирче атп 250, а Голем Шлем, където обикновено гришу пада редовно. Не разбирам защо сички бяха зинали в телешки възторг, когато биеше някакви анонимници от топ 100

14

Анонимен

преди 9 години

Мъри, с тази игра те виждам разбит от Новак. Сори. Титлата е за Джоко.

13

Анонимен

преди 9 години

Пак набиха хаскьойския ***!

12

Анонимен

преди 9 години

На крива ракета,Космоса й е крив ! Тъпчо.

11

Анонимен

преди 9 години

Миналата година надскочи себе си и затова очакванията за тази са големи.За съжаление много трудно ще се задържи в десетката.Относно този мач-Гришо се би сам...И то не за пръв път се случва това-като сам не си повярваш нищо не може да ти помогне...

10

Анонимен

преди 9 години

До АнонименА какви коментари да има ? Григор в момента е единственият ни спортист (от популярните спортове), който е сред най-големите. Каквото и да става от тук нататък, трябва да го подкрепяме да се радваме и на малкото.

9

Анонимен

преди 9 години

Пак ли съдиите, бе. Ех начи :D

8

Шарапкова

преди 9 години

Аз си знаех че тъй ще стане и от онзи ден съм запазила билети за обратния полет на Гришо към Л.А. Трябва да окоси градината и да разхожда кучето ми по 3 пъти на ден докато аз се мъча да изкарвам пари..

7

сс

преди 9 години

При 5:2 за Гришо да обвинявате съдията е нелепо.

6

ibasi

преди 9 години

В тениска много рядко се случва съдийски решения да промнеят жестоко хода на даден мач.В този случай общо взета двете ГРЕШНИ решения на съдията откаднаха мача на Гришо- разбиха го психически просто. Беше грозно.

5

Анонимен

преди 9 години

Заложих че ще падне и както винаги познах! За наищо не става нешето дърво.

4

РБ

преди 9 години

Добре игра Гришо,хубав мач!

3

Анонимен

преди 9 години

Нека "оригиналните" коментари в стил "продължаваме напред" започнат сега! Най ми е смешно, когато хора, които не са вдигали повече от 60 пулс в живота си, коментират спортни събития.

2

Billy Ray

преди 9 години

Има ли нужда да коментирам?Питам ви...