35

jjj

преди 9 години

Tuk miri6e na mnogo pari i to ne 4isti...Pazardjik i kmetsvoto sa stanali darjava v darjavata !!!

34

Анонимен

преди 9 години

Разследване не чакайте и да открият убиеца , ще го убият.. Кмета на Пазарджик е със ГЕРБ..

33

Анонимен

преди 9 години

В България вече съществуват паралелни структури които изместват негодните и потънали в корупция и шуро-баджанащина МВР, съдебна система и държавна администрация. Е, за да въздадеш справедливост на някой убил детето ти, откраднал имота ти т.н. трябва да платиш сериозно на съответни хора, но поне възмездието е сигурно.

32

Анонимен

преди 9 години

Пиарката ли каква е събираше комисионните на кмета по обществени поръчки , някой е дал комисионни за да спечели поръчката , но вероятно не е получил или не му е платено..

31

Анонимен

преди 9 години

Започнаха да си получават заслуженото ... така така

30

Анонимен

преди 9 години

Тотална корупция е в Пазарджик , Кмета с полиция и т.н , феодали.....

29

Анонимен

преди 9 години

35, е явно клетвите все пак я настигнаха.

28

АНТИ

преди 9 години

Абе, те Луканов гръмнаха, пък камо ли по-малките крадци!

27

Анонимен

преди 9 години

Започна преброяване на дивите зайци

26

eve1

преди 9 години

Не,че държавата е цъфнала но Пазарджик спокойно може да бъде избран за столица на анархията и беззаконието.Тук всеки прави каквото си иска,проституция и наркотици на всеки ъгъл,радикални ислямисти,кражби побоища и убийства,заведенията са пълни с непълнолетни,който си плаща на инспекторите заведението му не се проверява за тютюнопушене,ако щете и по улиците е анархия,всеки си кара както си иска.а полиция съществува само на ведомостите за заплатите!

25

ген.Луков

преди 9 години

Ама как на кмета "дясната ръка" да не е фактор?Обикновено това е подставеното лице за взетите решения.Иначе-жалко за отнетия живот.Бог да прости жевната.

24

де чукаш - де се пук

преди 9 години

директно са показали на тези, които могат да решават до къде могат да стигна и да се покриват набързо.. Те е цяло звено от хора, като най-вероятно живите са забъркани с хора нагоре... просто поредния бушон, който разделя главатарите на престъпната група от медиите.. Пък може и да мажат около Сертов. Изобщо - с един куршум 3 заека - и групата заплашена и около Сертов размито и робите имат зрелище и леб. Всичко това на фона на консистентното наливане на ислямисти на територията на България..

23

камиончо

преди 9 години

Татяна нито закона я е хванал, нито данъчните са я изловили, нито клетвите на потърпевшите са я настигнали!Следва ...бум!

22

ТОТА

преди 9 години

Жалко за варварското отношение към жената, но защо ми изникна асоциация с един подобен случай преди много години във Варна където беше убита млада жена в дома си по зверски начин и съпруга й млад мъж ревеше зад черни очила по телевизиите и в пресата, а на погребението носеше голям венец, но месеци по-късно МВР го закова и осъдиха като убиец !! Татяна е имала връзка със женен мъж, с доход от 700 лв не може да има този стандарт, кмета / шефа й / плаче за нея на пресконференция ??? Нещо не е наред

21

senseipetz

преди 9 години

До senseipetzno wse pak.. mir na du6ata i.. 6toto towa si e raztrel... ako wi4ki 5 s w glwata, njakoi mnogo zloba e imalo.. moze i da si e ljubowen triugulnik... tolkowa zloba.. 5 kur6uma.. towa si e stra6no mnogo, glawata 6te ti sie razpadne ot 3-4, ta pet ne znam..

20

senseipetz

преди 9 години

До Анонименmi az puk sum daleeeee4 na neinata zaplata, ma karam dzip na staro i ne moga da si kupja 100 quadrata zili6te.. a kolko ne e imala "connections" kum suotwetni ne6ta se sumjawam.. Da se wurti6 okolo meda ne moze da njama malko med mezdo prustite..

19

!

преди 9 години

Не е била фактор - "Тя само осъществяваше координацията" на това здраве му кажи ако не е на 1ва линия на корупцията и да иска % от всичко което координира!

18

аз

преди 9 години

33-34 годишна, от 2007 г е PR на кмета, преди това му била PR в общинския съвет. Кога са тези "дълги години", когато се е занимавала с журналистика?!... аха... в училищния стенвестник..

17

камиончо

преди 9 години

Била е социално слаба и крайно нуждаеща се и от спестени закуски сама си е купила скъпите кола и джип!

16

БГ

преди 9 години

Абе защо никой не е застрелял някой честен работник или специалист?