48

до 60

преди 9 години

Борисов е виновен за КТБ. Лихвеният балон там той го наду. От 2010 до 2012 година държавните пари там нараснаха двойно. От началото 2011 година държавният контрол в КТБ е равен на нула.Целият анализ е в доклада на независимите, реномирани одитори за КТБ. Там се посочва, че процесите в периода 2010-2012 година са довели до фалита на КТБ.

47

Борисов ...

преди 9 години

... отново си направи самокритика. Няма и един проблем днес тука, който да не е причинен от катастрофалното "управление" на Борисов В периода август 2009-март 2013 година. Само простият електорат, гласуващ за Борисов, от 1/5 или има-няма 15% от българските избиратели, вярва на простотиите на Борисов.

46

ХХХ

преди 9 години

Представяме си тия милиарди ако бяха се инвестирали в спортни зали , площадки и стадиони ...щеше да е добре ......ама пусто лапане ....кой ще се лиши от лапаницата за да остави пари за спорта ? КТБ беше най-лесното печелене на 4+ милиарда ...........

45

Защо тогава ...

преди 9 години

... Борисов докара с катастрофалната си политика в периода август 2009-март 2013 година КТБ до фалит като през 2010 година удвои там държавните пари, при нулев контрол от страна на Държавата от началото на 2011 година, и наду така лихвения балон в КТБ, довел до ликвидирането и, като трябвало през последния работен ден на 2014 година да изплаща 3.17 милиарда лева?Ако не беше провел катастрофалната си, опустошаваща "политика" в периода август 2009-март 2013 година, страната нямаше да е така сега.

44

Анонимен

преди 9 години

Голямата тиква не спря да се прави на голям разбирач бе то няма от нещо да не разбира

43

аай

преди 9 години

Петев да не се чуди,а направо да изпрати повиквателна на всички от Витоша (Бистрица),да прати и една на капитана им Тиквалдо.Явно са много добри щото не съм чул да паднат от друг отбор,даже и приятелски да е мача:))

42

Анонимен

преди 9 години

до 34 грешка футбола го оправи отдавна не помниш ли че беше футболист на годината а тигрите само как летяха с правителствения самолет

41

до 54

преди 9 години

Да, банкянското футболистче май наистина не разбира, че тези 3.17 млрд в КТБ, които той и аверчетата му се опитаха да откраднат, не са негови или на Държавата, а са си пари на вложителите.

40

Анонимен

преди 9 години

"Само си представете в последния работен ден затворихме, след като изплатихме 3.170 млрд. по КТБ само от 6 декември досега. Представете си това да е влязло в спортни площадки, стадиони и какво ли не. 3.170 млрд, които можеше да ги харчи българският народ", допълни премиерът. ================== Дойдехме си на думата. Наш Боце май е искал да похарчи парите на вложителите които са си лични спестявания.

39

Анонимен

преди 9 години

И следващата 2015 година ще е ужасна.................като гледам кой е на власт....................!

38

Анонимен

преди 9 години

За съжаление 3,170 милиарда ще изплащаме всички ние а не Борисоф, но ще ги изплащаме заради далаверите на такива като него.

37

Анонимен

преди 9 години

тоя толуп няма ли да го правят пак футболист на годината? ако поне тенисист нъмбър уон да е че иначе ще се поболее от мъка

36

Анонимен

преди 9 години

Този ще надмине Бай Тошо.

35

Анонимен

преди 9 години

Явно *** се натиска за трансфер от Бистришките тигри в Лудогорец, за ги оправи и тях. :D

34

амавата врачка

преди 9 години

тези двамата що не си наемат стая и горчиво.а гърбавите ще спасят България когато и последния българин стане история

33

Анонимен

преди 9 години

Борисив, и промяната на пенсионния модел можеш да сложиш към ужасните резултати на 2014. Само че, този ужас ще те преследва и през 2015, както парите за КТБ, Белене и ЮП. Така ще бъде, докато политиците не спрете да се занимавате с икономика. Занимавайте се с политика, от икономика нищо не разбирате и само бели правите.

32

Kit Chelin

преди 9 години

България ще загуби 285 мил. лв. чрез така определената "плоска финансова корекция" за да размразят парите по оперативните програми "Околна среда" и "Регионално развитие". Основно причините са заради нарушения при възлагането на обществени поръчки от общините. Най много са изразходените средсва в общините Бургас, Стара Загора и Русе. Това налага парите да бъдат осигурени от националния бюджет. Евала на такива ръководители. И ги избираме за кметове на годината.

31

Анонимен

преди 9 години

Борисов, ако бързо не смениш финансовият министър с някой кадърен, 2015 ще е още по-ужасна!!!

30

Анонимен

преди 9 години

2014 г. беше ужасна. 2015 се очаква да бъде непредсказуема- тази коалиция няма да изкара дълго, сигурно ще има избори, още трусове, неяснота, несигурност. Песимист съм, въпреки слънчевия ми характер.

29

Анонимен

преди 9 години

Тиквариата сега ще се подмокри след тези думи на Вожда !