19

Berlin

преди 9 години

Е, и на вас да ви нахлуят мужици с калашници в страната, и вие ще се оплаквате. Докато Украйна си беше независима, никой не се оплакваше.

18

rumen

преди 9 години

С пет милярда за майдан и сто американски сьветника в Киев и чужди граждани за министри няма страшно ,не боли много!

17

до 19

преди 9 години

В статията става дума за недоволството в Украйна. А Крим си е руски, но за там няма такива новини. Мислиш ли, че западната преса би пропуснала такава новина. Сега в момента в Киев е минус 5 градуса, и хората изпадат в ужас какво ще бъде след 27 декември, когато се очакват силни студове. А те с режим на тока, без топла вода, със студени радиатори. Жалко за народа, дано да прогледне!

16

Анонимен

преди 9 години

сСпомняте ли си оня евреин Мони Паси кога рева от радост и вълнение като ни набутаха у НАТО и как твърдеше паси,че след приема ни у жидовските НАТО и ЕС в Бъл;гария ще (потекът) реки от мед и масло,Да ви питам българи какво стана (преядохте) ли от мед и масло,или ни застигна най страшната национална катастрофа,дето и след воините не сме имали такъв геноцид над българския народ.

15

СЕДЕРАСТ

преди 9 години

ВРЕМЕ Е И дпс да си имат

14

Монархист

преди 9 години

И ние си мислехме едно време, че като бутнем социализма ще потече мед и масло, но уви - бяхме най-долно излъгани и подведени по глупостите на запада. Та в момента тече глад, мизерия и потресаваща неграмотност. Дано украйнците знаят в какво си пъхат главата, че после да не стане като нас - едни да милеят за социализма, а другите да обясняват колко зле е било тогава.

13

Анонимен

преди 9 години

Разговарят двама украинци-песимист и оптимист.По-лошо от това няма накъде, говори песимистът.О има, има отговаря оптимистът

12

Анонимен

преди 9 години

Добре дошли в демокрацията. Вие сте в самото начало. :))

11

Анонимен

преди 9 години

СЕГА КАТО ИМ СПРЕТНАТ НЯКОЙ ГЕЙ ПАРАД И КАТО ГО ПОВЕДЕ ОНОВА ЖИДЧЕ С МЕКИТЕ КИТКИ ЯЦЕНЮК НА УКРАЙНЦИТЕ ХЕПТЕН ЩЕ ИМ СВЕТНЕ КАКЪВ ГОЛЯМ СА СИ ВКАРАЛИ С ЕВРЕО-АТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЗАПАДНЯШКИ (ЦЕННОСТИ) И НОВИЯ МАЙДАН НА КОЙТО ЩЕ ИМА ИЗТРЕПАНИ *** НЕ ИМ МЪРДА. ТОВА НЕМИНУЕМО ЩЕ СЕ СЛУЧИ ,ЗАЩОТО СВЕТЪТ ВЕЧЕ НЕ Е СЪЩИЯ И НА СВЕТОВНАТА СЦЕНА ИМА НОВИ СВЕТОВНИ ИГРАЧИ,КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ ПРАВИЛАТА ,КАТО КИТАЙ ,РУСИЯ,ДЪРЖАВИТЕ ОТ БРИКС,ЕВРАЗИЙСКИЯ СЪЮЗ,ЛАТИНСКА АМЕРИКА И ДЪРЖАВИТЕ ОТ ШОС

10

Блокиран в Дневник

преди 9 години

Не може всички да са доволни - американците са много доволни от случващото се.

9

Анонимен

преди 9 години

Онзи ден кога уклрайнския парламент гласува за отмяна на закона за необвързаност на Украйна ,като по този начин се цели присъединяване към НАТО пред Радата имаше многохиляден митинг и само спец частите успаха да отблъснат народа на Украйна ,който искаше да влезе в радата и да линчува про американските плужаци втре в него.

8

Гражданин

преди 9 години

Американците със своите агенти ,така ще ги управляват ,че тази зима хората ще вият като кучета

7

АТАКИСТ

преди 9 години

Нали затова се изявявахте храбро на Мегданя, драги украинци? Там си мислехте, че си извоювате свободата и просперитета. А к'во стана? Откъснати от майка Русия нещо не ви е good, a?

6

Анонимен

преди 9 години

Kогато *** цености нахлуят през вратата,парното излиза през комина.

5

Анонимен

преди 9 години

Поне няма да се мъчат дълго, защото както е видно скоро няма да съществува такава държава, украинците засега губят битката с новосъздадената Новорусия, която нараства, като територия.....

4

!

преди 9 години

Този свят се нуждае от нов строй и той не е само в Украйна, България, Русия, Китай, САЩ, Германия, Великобритания, а по целия свят, ново мислене, нов ред, нов начин на управление, но само с реоволюции ще може наследствената политика да се смени по света!

3

Анонимен

преди 9 години

Като не им харесва да си отиват към Русия и да си пият евтината водка.

2

морски

преди 9 години

Нормално,кой ще е доволен ако го управляват фашисти.

1

Анонимен

преди 9 години

ДА ИМ Е ЧЕСТИТА демокрацията и евроатлантическите ценности