14

до19

преди 9 години

Ей,мазникКато ти вземат пенсията,друга песен ще запееш.

13

Анонимен

преди 9 години

Народа не иска да го управляват БСП и ДПС.Народа е мъдър.

12

Анонимен

преди 9 години

Не ми трябват пожелания от крадеца и престъпника Мутрата Борисов.Пожелавам му да не дочака Новата Година-*** дано гадната Тиква!

11

Анонимен

преди 9 години

Цинизъм и лицемерие е да пожелаваш благоденствие и късмет на тези ,от които крадеш без мярка ,безбожнико!

10

Бол-Бог

преди 9 години

На всеки, който ругае по Борисов, да му се върни същото умножено по 3,14.

9

Анонимен

преди 9 години

А Маджо и Пашата поздравяват ли ни ?!

8

bolka

преди 9 години

Направо е смешно и подигравка да пожелаеш благоденствие при тези заплати и пенсии. Особено пък с обещанието, че няма да бъдат увеличени. Още повече при тази замряла икономика.А благоденствие се постига с пари, а те пък се печелят с труд. Това обаче не важи за нас, където парите се печелят по нечестен и корупционен начин.Така че - да беше пожелал поне да останем толкова бедни, колкото сме в момента. Защото пак според неговите изявления ни очакват още по-трудни години.Защо ли не ме изненадва?

7

свещеник-пенсионер

преди 9 години

Другарю Бойко Атгелов, или по точно злобен и *** червен *** . Безбожници са от БКП-БСП-ДС . Те 70 години мачкат църквите , а и избиха през 1945 г. хиляди свещеници . Сега да се правите на вярващи е късно , и народа не ви иска никъде камо ли в църква .

6

социолог

преди 9 години

Борисов е истински българин и държавник . Честита коледа на него и на всички българи , Надявам се такива държавници като г-н Борисов да водят България напред .

5

Анонимен

преди 9 години

Народе на този светъл празник не бъди злобен а бъди човек! Е, и сега не мога да разбера какво ви прави злобни и малки човечета?Да сте живи и здрави всички българи,и дано да имаме по малко различия и по добър живот!Честита Коледа!

4

Дядо Петър

преди 9 години

Цяла година нещастната ни Родина се тресе от природни бедствия.Да сте го видяли сред бедстващите?Аз не съм.Сигурно защото няма лентички за рязане.И журналистките с камерите не са от тия, дето го обичат.Нарцисирания тип.

3

НИКОГА ВЕЧЕ БСП

преди 9 години

Слава богу, падна бандитското управление на Орешарски и сега спокойно посрещаме Коледа.Честито на всички българи и нека никога вече не ни управляват Волен Сидеров и Станишев!

2

Анонимен

преди 9 години

дръж боко плоският данък това е най справедливото ...... гладния да го ..ха

1

ХА ХА ХА

преди 9 години

ТОЯ да говори за справедливост и доброта е МНОГО СМЕШНО