42

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

ИСКАТЕ ЛИ ДА СЕ ПРЕМАХНАТ ФИРМИТЕ ЗА ТОПЛИННО СЧЕТОВОДСТВО?ДА +НЕ -

41

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Има един виц за оплешивяването, малко е хард но си струва. Попитали един лекар: Защо хората оплешивяват? - Знаете ли- казал лекарят - има много теории, но според една от тях причината е физическа. При някои хора главата е празна и косата им пропада навътре.

40

Анонимен

преди 9 години

Българските граждани трябва да прогледат.В ръце на частни "Фирми" набутаха целия икономически потенциал на страната.Резултата е налице.От бедни по бедни станахме.

39

anonimen

преди 9 години

НЕ ПАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ ВЕЧЕ НЕ СТЕ НУЖНИ НА БОИКО---КВИЧЕТЕ КОЛКОТО СТ ИСКАТЕ ВЕЧЕ---новото ПРАВИТЕЛСТВО Е ГЕРБ И ДПС------ВИЕ СТЕ ДО ТУК-----от ТУК НАТАТЪК КОМАНДВА ДПС -----СЕГА АКО СТЕ СЪГЛАСНИ С ТЕХНИТЕ РЕШЕНИА НЕ СТЕ УПРАВЛЕНЦИ А ПОДЧИНЕНИ--ИМАТЕ САМО ЕДИН ХОД ВЕЧЕ ХОД ПОСЛЕДЕН

38

Уау

преди 9 години

От РБ май най-после започнаха да се усещат ,че са просто пълнеж в удобното плаващо мнозинство на коалиция бостан.

37

Анонимен

преди 9 години

До Анонименама господин Кънев иска ли България да се развива? Май не. Но това не му пречи да прибира държавна заплата и субсидия

36

Анонимен

преди 9 години

Г-н Кънев,кога имамме бейби бум-когато държавата се развива успешно, или когато е в перманентна криза ?

35

vesko02

преди 9 години

Може пък да е било мастика?

34

The end

преди 9 години

До анонименАма поколенията ... свършиха

33

#$&

преди 9 години

Зора е да приберат тези пари на място, където ще могат да ги пипат.. Ще пипат, ще пощипват, а после ще останат хората без пенсии. Те и без това планират да мрем преди правото на пенсия, ама това е друга приказка.

32

анонимен

преди 9 години

Мисля , че има резон в това решение.Явно , че бюджета не може да попълни необходимия ресурс за плащане на пенсиите и не виждам друг начин тези пари да се осигурят.Всяко поколение чрез вноските си , ще плаща пенсиите на предшествениците си.

31

Анонимен

преди 9 години

Доживях БСП- то да ми пази парите за пенсия!Вълците пазят стадото!

30

КОШМАРА-АТАКА

преди 9 години

Нидейти рива.Парите в тези фондове са при другите от КТБ и всичко ще лъсне.Вложени са в ПОТОПА и за това е този неистов рев.

29

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До ха-ха-хаКАЗВА СЕ СВОБОДА НА ИЗБОР. ОБРАТНОТО Е ДА ТЕ ЗАДЪЛЖАТ ДА ПАЗАРУВАШ В ЕДИН ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕН МАГАЗИН, ОПРЕДЕЛЕНА ФИРМА ИЛИ ФОНД. ВИКА МУ СЕ КОМУНИЗЪМ.

28

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До До СТРАНДЖАТАПИША ТИ КАКВО Е ПАЗАРНА ИКОНОМИКА. АКО ЗА ТЕБ ТОВА СА ГЛУПОСТИ НЕ СЕ УЧУДВАМ ЧЕ ЗАЩИТАВАШ КРЕПОСТНИЧЕСТВОТО. НО ПОВЕЧЕТО ХОРА СМЕ СЪВРЕМЕННИ, ОБРАЗОВАНИ И ДЕМОКРАТИ.

27

Анонимен

преди 9 години

Цялата работа намирисва на нещо много лошо, струва ми се че е в ход нещо много страшно за България и управляващите (от предния и този кабинет) използват всяка възможност да откраднат пари преди въпросното нещо да се е случило. Такова неприкрито грабене, каквото се наблюдава в последно време не е било. Дано не съм прав...

26

Анонимен

преди 9 години

Някой иска българите да държат парите си за пенсия където ПРЕЦЕНЯТ , ЧЕ Е НАЙ-СИГУРНО. Други обаче са ПРОТИВ това тяхно право с аргумента ,че " Буда ще ги изхарчи"! А сега де...

25

Анонимен

преди 9 години

Да не би ДПС да се демократизира,а ДСБ да се мафиотизира.Защитавайки частните пенсионни фондове Радан Кънев да попрочете за престъпните им маниери.Напр що е то отрицателна доходност на пенсионните фондове и как се ограбват парите на хората по законен път.

24

Анонимен

преди 9 години

Частните фондове са като фирмите за топлинно счетоводство. Ако ви се даде право да се откачите от тях какво ще направите? Ами всички ще им теглим една и ще се откачим. Ама щели да фалира? Ми да фалират, защо това да е наш пробле. ДА НЕ СМЕ ИМ КРЕПОСТНИ СЕЛЯНИ.

23

Правата и свободите

преди 9 години

Явлението Реформаторски блок е бедствено, въпросът е кое от двете ДПС-та защитава по-добре правата и свободите на мюсюлманите - РБ начело с етническата партия НПСД или ДПС ???