91

anonimen

преди 9 години

ami gospodin Borisov nali iska6e i jili6tata da vi sanira da vi napravi i bor4lii kak bankite,ma kato ne se xva6ta nikoi na vadicata e re6il zakonno da vi krade ,ot pensionni vnoski i kato vi vdigne vazrasta na 70 godini 6te vzemete pensiq na onq svqt xa,xa

90

Започна се ...

преди 9 години

Правителството вече може официално да обяви ФАЛИТ на държавата, а не да ни баламосват с глупости и второстепенни новини. Колко още трябва да търпим тези или онези... КТБ фалира, *** я спасява държавата - а тя самата е във фалит, пенсионната система е във неофициален фалит.... всичко май е в неофициален фалит... Ще има големи последствия този път ми се струва, а не като 96-97г. Печатат се луди пари и се взима огромен нов външен дълг. Новият бюджет е пълен фарс! Както се казва в една песен - "Нема такава държава", а аз само ще допълня - и нема такъв народ!

89

Анонимен

преди 9 години

И защо никоя ТВ, които уж не са на Баце, не дадоха и кадро за протеста !!!

88

Анонимен

преди 9 години

Мдааа, измамата с пенсиите напредва - депутатите от ГЕРБ имат ли мозък или са опростени машини гласуване на глупости на задкулисието... За ДПС ни е ясно, но все пак доста нормални хора са имали надежда в депутатите на ГЕРБ...

87

Анонимен

преди 9 години

Работодателски организации имаше при бай Тошо. Днес това са работовзимателски организации, сборище на ***-бизнесмени със здрава чорбаджийска закалка.

86

anonimen

преди 9 години

zdravnata kasa piramida vnasq6 a ako se naloji operaciq si pla6ta6 kato pop,pensionnia fond piarmida vnasq6 cql jivot i kato se pinsionira6 sled 3 meseca umira6 i parite otivat tam kadeto i ot zdravnata kasa v djobovete na oligarsite

85

реалист

преди 9 години

Нека да отива в частните непроследими еврейски или мутренски фондчета, ама искам да останете с пръст в уста, за да разберете, че трябва силна държава

84

Анонимен

преди 9 години

Не искахте Орешарски, не искахте по-ниските цени на тока, не искахте увеличение на доходите, не искахте замразяване на възрастта за пенсиониране ...На ви сега Тиквата - да ви скапе от чанч - продажно, тъпо и мазохистично българско племе !

83

ГЕРБЕРАСТИН

преди 9 години

Ех,къде е Дянков,да ми обложи с 99% лихвите по влога,после да ме накара да плащам такса за това,че съм си турил парите в банка,да ми даде още по-постна пица,да намали на мама и тате пенсиите,да вземе всичките пари на здравната каса, и направо да прибере целиот пенсионен фонд,държавен,частен,стълбове мълбове,а Боко да се прави на пръднал в асансьор и да реже,реже ,реже лентите в несвяст!

82

Доктор Сър Пичук

преди 9 години

До АнонименНе 30, а 55% от населението до 10 годишна възраст е ромско...

81

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 79Само не ми казвай че искаш парите които днес внасяш да се пазят за твоята пенсия след 20 години. не разбираш ли че парите които ти внасяш днес не са за твоята пенсия когато ще остарееш ,Те са да покрият дупките в бюджета. Да стигнат за многодетните мугави смотни майки. Системата е умишлено допотопна Така по-лесно се краде.

80

Анонимен

преди 9 години

Това, което са намислили от ГЕРБ е просто да ни откраднат парите. Как 3 млн души за един месец ще си разберат фонда и ще се наредят на опашка, за да подадат заявление за препотвърждение! Хей, мутро, парите са си мои!

79

Анонимен

преди 9 години

Родените след края на 1959 г., които вече са избрали частен пенсионен фонд и имат лична партида в него, ще трябва в кратък срок да препотвърдят желанието си да продължат да се осигуряват в него. В противен случай натрупаните по сметката им вноски ще бъдат прехвърлени автоматично в солидарния фонд на Националния осигурителен институт (НОИ). Текстове, които отварят врата за това утежнение за гражданите, са били гласувани експресно на днешно заседание на бюджетната комисияОСТАВКА, крадци !

78

Не съм и сънувал

преди 9 години

Умните ви казваха лани, че ще плачете за Орешарски ..... ама те ти булке спасовден! Не съм вервал, че толкова бързо ще се върне Ореха!!!!

77

Анонимен

преди 9 години

ТОЯ мандат ще е много по-къс от ОНЯ !

76

Анонимен

преди 9 години

Те вече веднъж го направиха с здравните вноски трупани 12 години , и ние пак ги избрахме .Значи могат пак да го направят и ние пак ще гласуваме за тях .Толкова ни е чувството за морал и справедливост. И аз искам солидарно да си разделим имотите на Цв. Цв. ама за тях не може . Жална ни майка ако и този път си седим и си мълчим.

75

Анонимен

преди 9 години

За удобство на отказващите се от частните фондове граждани, те ще могат да подават заявление, не само в НОИ, но и във всеки един обект от веригата LAFKA

74

Жани

преди 9 години

И защо никоя ТВ, които не са на Баце, не дадоха и кадро за протеста!!!

73

Анонимен

преди 9 години

Точно така. Днес 30% от населението на страната до 10 годишна възраст е с ромски произход. Ако това продължава бай е изпапкал пенсиите и на децата и внуците на българите до 2250 година.Това хитро племе не принадлежи към ничия земя, то търси хора които да работят за него. Прави ли ви впечатление че в историята няма случай на самоубил се ци*ганин. Няма и няма да имаЗа тях баламите никога не свършват

72

Анонимен

преди 9 години

А да ви е честита наглоста гербаджийска.Февруари гласувайте пака за Тиквата, като ония смотани варненци, дето се палиха, после си избраха мурето от украинската мафия за кмет.