126

Нари

преди 9 години

Национализация на Лукойл, както в Румъния.

125

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 151 Да разликата е огромна! Путин лъже и руснаците му вярват! Нашите политици лъжат, но и те не вярват на себе си, камо ли хората да им вярват!

124

Анонимен

преди 9 години

КАТО СА ВИ МНОГО ГОЛЕМИ И ЗЪБИТЕ И НОКТИТЕ ? НАИСТИНА ТРЯБВА ДА ВИ СЕ ИЗТРЪГНАТ !

123

Анонимен

преди 9 години

До ТамошнияИ чехия, там изметоха комунистите и русофилите и сега средния човек взима 1000 евро... Пък ние още храним газпром и лукойл.

122

Мексико

преди 9 години

Мексико е присъединено 1848 !? Какви сравнения прави само тоя. А кои съседи да не се страхуват от Русия? : Чечня ли, Грузия ли, Украйна ли? Тоя говори, като полит комисар от средата на миналия век.А към другите държави постъпва, като ордите на Чингиз хан

121

Анонимен

преди 9 години

Русия пази суверинитета си като праща войници в съседните държави ли ?

120

Тамошния

преди 9 години

От държавите в източния блок най-добре са тези в централна Европа прекъснали всякакви връзки с комунизма и оттърсили се от руското влияние. В Словения, която беше срината от комунистите също като нас, сега мин. заплата е 600 евро. А в България продъжават шепа *** да драпат към СССР

119

Анонимен

преди 9 години

Като гледах пресконференцията на Путин , разбрах каква огромна разлика има между него , като политик и нашите които имат претенцията че ни управляват.

118

,

преди 9 години

Това с Русия става успоредно с най-безсрамния акт от края на Втората световна война-опитите да се създаде"еврейска държава"докато се вие до небесата,че най-голямото зло било,че една историческа личност искал "арийска държава".Действително е 1984.Ционистки политик:.Молбата на палестинците в ООН е"акт на война".Ха,ха,ха!

117

Анонимен

преди 9 години

ЕС да си гледа работата!Ще ни приемат ли в ЕС, няма ли да ни приемат - това нас не ни вълнува!Р. Ердоган16.12.2014

116

Пламен Петков

преди 9 години

До Анонимен 113"Абе незнам ама Тексас от колко време е равноправен щат на САЩ и кога пък е бил Мексикански ?"Анонимнико жалък,че не знаеш-видимо,че си неграмотен -видимо от правописа.Смешното е ,че искаш да запознаеш всички с невежеството си.Тексас е анексиран през 1848 г.,след което започва война с Мексико.В тази война Мексико губи почти половината от територията си.Това са днешните Калифорния,Невада,Ню-мексико,Аризона и Юта. Така ,че не става дума само за Тексас.

115

Атлас

преди 9 години

До Анонимен......Руснаците поради умствена ограниченост и липса на култура.........-Достоевски е обявен от ЕНЦИКЛОПЕДИЯ БРИТАНИКА за-НАЙ ВЕЛИКИЯ ПИСАТЕЛ ВЪВ СВЕТА ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА (провери бе туфлек).Руската култура е СТАРОБЪЛГАРСКА.провери бе туфлек.

114

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

И друго ... Гледам руския Първи канал и виждам, че България се споменава доста често. Много по-често, отколкото по американските и западните телевизии.Дори днес на пресконференцията на Путин няколко пъти беше спомената България ...Путин даде пресконференция пред 1 200 журналисти.Милиарди хора по света я гледаха. Имаше журналисти от цял свят.

113

Българин

преди 9 години

Много от "пишещите" тук не са гледали интервюто на Путин ,но с такава "компетентност"вземат отношение ,че се чудя на наглостта им. Те просто не искат да са обективни ,а да попсуват.Русия ,за да "изкарат" парите на менторите си.Сигурен съм ,че те са или деца ,или внуци на тези ,които посрещаха германците 41 год на "Орлов мост" , а през 44 г. бяха първи при приветстване на Съветската армия.Това са потомствени слагачи и предатели.Не им се сърдете.Презрете ги.

112

Българин

преди 9 години

Като всеки КГБ-ец и *** е елементарно-прозрачен. Как пък за толкоз години не ги смениха тия опорни точки ей? Руснаците още нищо не са видели. Бандитско-ограничения им мозък не може да схване, че никой не иска да има нищо общо с хора, които по правото на силата анексират чужди територии. И само това, че никой не иска да има нищо общо с бандити, вече ги съсипа, а ако започнат по-сериозни действия? Така, че те още нищо не са видели?

111

Започва ТСВ

преди 9 години

Русия потъна тотално, пълен крах на рублата и цялата руска икономика

110

Атлас

преди 9 години

Трона на спасителя е във Русия а трона на гадта е във Вашингтон и гадта НЯМА да се спаси,колкото и да бръмчи.ТОЧКА.

109

!

преди 9 години

Какви са преимуществата на Русия и защо е"опасна".Русия е богата страна,която не е ИЗНЕСЛА МАНИФАКТУРАТА СИ в други страни против интересите на нацията за печалба на шепа хора и е суверенна държава повече от много други,с лидер който се опитва да държи страната суверенна и работи за интересите и,не за чужди интереси!

108

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Цял следобед гледам Първи канал на руската телевизия.Руснаците са полудели ! Настръхнали са !Надъхани са така, както не бяха дори по времето на комунизма и СССР.Всички са готови на решителни действия за спасяване и защита на Русия. Всички са обединени около своя лидер - Владимир Путин. Западът допусна огромна грешка. Очевидно илюминати не се съобразиха с характера на руския човек.Вместо да извадят очи, те ще изпишат вежди на Русия.Студената война вече е факт.

107

Анонимен

преди 9 години

Руснаците поради умствена ограниченост и липса на култура не знаят какво губят, а можеше да са като нас -част от световната демократична общност, богати , проспериращи и културни, като нас.Направо недоумявам как някой маже да не иска да е като нас? Не осъзнават ли каква чест е да си част от прогресивния западен модел? Ха -ха-ха