84

до 151

преди 9 години

Десети хуманитарен конвой идва да си прибере труповете на руските войници паднали за славата на Путин, които не са били кремирани от руските мобилни крематориуми поради липса на капацитет.

83

до 148

преди 9 години

При други обстоятелства, бих те посъветвал да охладиш страстите и да си пуснеш Рамбо, където сам унищожи половината съветска армия, но очевидно си злоупотребил с филма многократно.

82

до 147

преди 9 години

Кисельов, че какво има вярно в писанията ти бе безмозъчен ***, програмиран единствено да препредава руска пропаганда като през рупор или мегафон.

81

до 145

преди 9 години

Ти се моли, Чечения и Дагестан да не тръгнат към Москва, че тогава ще настане огромен проблем за рубладжиите.

80

до 142 славянина

преди 9 години

славянин, все едно че слушам Кисельов по руската телевизия. Ами измисли нещо със собствената си глава, недей повтаряй само лъжите на руската пропаганда.

79

до 141

преди 9 години

Ти по-добре се моли Чечения и Дагестан да останат в Руската федерация, защото в момента са техен проблем, а не твой, а руснаците знаят как да ги държат на каишка. Достатъчно е да погледнеш оная ислямска откачалка Умаров, беше се обявил за емир на въображаемо кавказко емирство, не ги чака прогрес, а просто биха се превърнали в неконтролируеми терористични гнезда, ако получат независимост.

78

до 141

преди 9 години

Не се обиждай на момче, просто още ти е зелена главата, иначе как да позная че си момче.

77

до 137

преди 9 години

Просто ще има няколко нови държави признати от останалия свят. Колониалните империи се разпаднаха преди 60 години, за съжаление руската колониална империя се разпада по-бавно от необходимото. Отделиха се само няколко държави през 1991г. Войната която разпали Путин несъмнено ще катализира този процес и вероятно до 2-3 години ще се образуват 10-тина нови държави на територията на днешна Русия.

76

чекист

преди 9 години

До ***В Москва има федерално правителство. Русия е федерация. На полуострова има автономно, защото Крим е автономна република. Косоварите не се присъединиха към Албания защото нито албанците исаках косоварите/ за чий са и престъпници/, нито пък върхушката на Косово иска в Албания защото ще са никои там В бъдеще обаче идеята е за Велика Албания, макат Макесония да узрее. Тоест македонците да станат малцинство. Къде на Кавказ ще се отделят? Грузия се опита да мъти и бе прегазена за няколко дни

75

до 132

преди 9 години

И към коя държава ще преминат руските кавказки републики бе момче- към Армения ли, Грузия ли, Азербайджан ли, Дагестан къде ще се премести- на дъното на Каспийско море ли АХХАХАХАХТи си луд човече, признавам ти го.

74

до 134

преди 9 години

Ако ги попитат честно къде искат да бъдат в Украйна или Новорусия и имат правото на свободно волеизявление със сигурност 70-80% ще изберат Украйна. Те вече се наситиха за няколко месеца, особено последния месец като им спряха пенсиите на Путин и путинизма.

73

до 129

преди 9 години

Защото продължаваме да бъдем копие на руската държава, дори и след 7 годишно членство в ЕС, затова исравненията са логични и точни.

72

до 132

преди 9 години

Ами ето, че сега ДНР и ЛНР не са се присъединили към Русия, но не искат и да са част от Украйна. В Кавказ никой няма да се надига, по-добре вземи пийни една студена водица, че ще ти прегрее главата от мислене.

71

Ето я истината

преди 9 години

На Донбассе говорят: Путин, зараза такая, пообещал взять нас к себе, так почему не платит зарплаты и пенсии?Те това е истината за "сепаратизма" в Донбас. Хората там бяха подлъгани от бясната руска пропаганда, че като се разбунтуват ще получат планини от рубли, мед и масло, а в действителност получиха лъжи глад и мизерия.

70

Анонимен

преди 9 години

Самопровъзгласяването на правителството на Крим е нелегитимно, заяви самопровъзгласилото се правителство на Украйна.

69

до 128

преди 9 години

Не разбирам защо постоянно се опитваш да правиш нелепи сравнения със ситуацията в България. Много евтин опит да събереш подкрепа, да не би да очакваш някой да си прехвърли омразата от българските към украинските органи? Както по време на бунтовете в САЩ, някои обясняваха, че *** им били като нашите ***, демек дайте да ги мразим като *** и тем подобни плоски опити.

68

до 126

преди 9 години

Това от путинските телевизори ли го научи? А пребития прокурор си беше за пребиване, то и в България не са малко такива прокурори.

67

Язе

преди 9 години

А кой е победителят в Ирак?

66

до 125

преди 9 години

Ама разбира се, щото в Киев не взеха със сила властта и не преследваха и биеха всеки, несъгласен с новата власт. Крайните активисти пребиваха всичко по пътя си- от журналисти, до главни прокурори. Можеш сам да се сетиш как се гласува там.

65

до 120

преди 9 години

Toва не ти е 72-ра и не е Живковото време. Това ти го заяви Турчинов, върти го сучи го, това каза. Ти си лай колкото искаш и си прави неадекватните си сравнения с Живков.