230

до 275

преди 9 години

Китай в момента провежда яки реформи в посока либерализация и повече свобода.А Русия обратно - пада надолу.Напълно вярно е това, че по-умните залагат на демокрацията - тя е по-трудна и бавна система, но дългосрочно по-ефективна и успешна.

229

Анонимен

преди 9 години

До до 274 от славянинИслямистът е естествен съюзник на русофила .Хората се борят срещу гейовете, гмо'то, западната цивилизация, демокрацията и *** ценности. И тия ги влечат разстрелите и чистките.Плюс това за разлика от нашите русофили дето висят по форуми и кръчми тия наистина са се хванали за автоматите. Програмите им съвпадат нарпаво да се хванат и да се коалират.

228

Анонимен

преди 9 години

До до 271 от славянинКитайците са комунисти колкото канадците и англичаните са монархисти.Имат частна собственост, свободен пазар, частно предприемачество и си сътрудничат с цял свят. Кое точно им е комунистическото освен името на партията? Комунизма, който не се бърка в икономиката и законите а си се вее като знаем е ок. Във виетнам е същото

227

Анонимен

преди 9 години

До славянинКажи сега за атентатите. Те за по високи пенсии ли взривяват или за друго ? Няма как да е срещу фасадната демокрация в Русия, защото всеки знае, че в Русия пол. строй е най напреднал. Няма как да е за излизане от състава на РФ защото всеки знае, че под руския ботуш най добре се живее...

226

Анонимен

преди 9 години

До до 267 от славянин:)) нямаш опорни точки за атентатите в Русия и започваш да обиждаш лично :))) Такива сте вие .. комуноидните. Твърде елементарни.

225

Анонимен

преди 9 години

До до 264 от славянинТо ние дето не сме в състава на РФ цялото ръковдство на данс от руски кадри

224

Анонимен

преди 9 години

До до 265 от славянинИнтелигентен човек може да е единствено демократ.Човек не може да е едновременно умен, честен и комунист

223

Анонимен

преди 9 години

До хххНе качват си го във fiski. Руски хумористичен сайт. Пълно е с вицове на тази тема

222

Анонимен

преди 9 години

До до 262 от славянинЛичи ти колко си образован. Мозъка ти е изгладен като билярдна топка от онова образование.

221

Анонимен

преди 9 години

Да си демократ не е обидно и не е престъпление, но комунизма е равен на фашизма и е престъпление и да си комунист е престъпно.

220

Анонимен

преди 9 години

До до 259 от славянинДагестан не е ли в състава на РФ ? Излагаш се като *** на високи токове !Явно не си подкован с опорни точки по темата :))))

219

Анонимен

преди 9 години

"Русофилите" тук са едни необразовани пенсии, дето пишат каквото. Са чули в пенсионерският клуб от активиста комунист. Поне руски да знаехте. Вече има нет и информация. *** скапани.

218

Анонимен

преди 9 години

До до славянин 254Е те сега США ще наваксат с убийствата ....

217

до славянин 254

преди 9 години

***, я кажи сега що написа за убийствата в САЩ с главна буква, а за тези в Кавказ с малка?Питам, щото в Беслан май измряха повече деца от всичките атентати в училищата в САЩ, взети заедно.

216

Анонимен

преди 9 години

До славянинАха .. явно в Дагестан не са много щастливи под руския ботуш. Що не направите един референдум там дали искат да се махнат от Русия ? Забравих .. това в русия е незаконно. Законно е само в ситуации като в Крим.

215

ххх

преди 9 години

До БрaнникА ти и за това не ставаш. Изобщо, много непълноценна фигура си...

214

ххх

преди 9 години

До Анонимен"В петък слетобед на гарата опитай се да октриеш един със славянска външност. Москва се напълни с чеченци узбеки и тн"Това го знаеш, понеже киснеш в Москва 24/7? Айде не.

213

хехе до 250

преди 9 години

"атентатите са най-вече в Кавказ и нямат нищо общо с Путин, просто такова е естеството на ислямистите!"Е така е и в САЩ - просто такова е естеството на ***!

212

Брaнник

преди 9 години

Голямa глупост е дa се рaзпрaвя Човек с москaли- рaдиоточки, но зa бъзик стaвaт определено!

211

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"Определени са като Терористични от руските служби или ти знаеш по добре от тях ?"Хахах :) Ти къде го чете това или в кръчмата Един Човек Каза (ЕКЧ) ?