7

Анонимен

преди 9 години

Какви са тези организации с мнение какво да прави ООН ?То и без това не прави много, функциите ме се иззеха от САЩ ?Има 5 държави , които гласуват за решенията !! И не им се зачита решението . САЩ отиват и водят войни ..

6

един българин

преди 9 години

До: номер 5Ами, щом си служиш с думички като "разбирай": "разбирай масонски гнусотии и тайни общества...", то значи не можеш да твърдиш че Горбачов бил казал нещо "в прав текст".

5

един българин

преди 9 години

Горбачов е ненадминат, според мен е на нивото на Бжежински!Винаги балансира в политиката и наистина защитава страните на всички, без да се прекланя пред една или друга държава. Нужна ни е балансирана световна политика!А за Путин... старата школа, КГБ нрава си не мени. А той е кръвожаден.Да, наистина убеден съм, че Путин е имал най-добри намерения, да заздрави руската държава. Но едва ли ще успее...

4

Анонимен

преди 9 години

Тоя продажник Горбачов в прав текст ни казва,че работи за (сериозни глобални кръгове) разбирай масонски гнусотии и тайни общества,които искат да ни наложат тяхното световно правителство, с една поробването ни.

3

Анонимен

преди 9 години

Горбачов , знае много добре , кой го свали и защо ?Той изтегли руските войски от Германия , но САЩ не изтеглиха техните !Горбачов не се подписа , за разпадането на републиките ! И му устроиха преврат . На интервю , за свалянето му ,той каза тогава : " Това беше един театър , в който всеки си играеше ролята добре ! И сложиха Елцин ...за да запършат плана ..

2

Румбо

преди 9 години

Навремето нема кой да предупреди Горби да не бъде ***!Сега да се прави на интересен е късно!

1

Гроби

преди 9 години

Джуджето ще съсипе руснаците и никой не може да го спре.