26

Анонимен

преди 9 години

***, много си се разхубавила! Браос!

25

РАД

преди 9 години

До брейВиж, разбирам,че единственото, което четете са руски медии и единственото, което ви е в устата е слюнката на *** от валдайската му т.нар. реч.Дали на такива като теб им се иска или не, е все тая, но истината е,че който се е решил да се прави на световен шеф е слизал от сцената безславно. Примери със сгромолясани империи:- Римската- Византийската- Османската- Австро-Унгарската- Наполеоновата- Третия Райх- САЩДа се готви ***.Жалко,че обикновените руснаци ще платят сметката

24

Анонимен

преди 9 години

Ооо, ***! Де се губиш :) Почти русофили станахме в твое отсъствие.

23

Фильо

преди 9 години

Няма кой да ги признае тези самопровъзгласили се републики, колкото и да му се иска на диктатора Путин

22

Анонимен

преди 9 години

Валдай е истината джижето каза на журналята оборете моята позиция

21

Дніпро - 1

преди 9 години

Слава Рус-Укран!Истинная Русь - Украина против лже-Руси - московии. Русины-украинцы против русских-угрофиннов. Воины Лесо-Степи против смрадных порождений мордовских болот. Арии против азиатов. Свободные против рабов. Мыслящие против зомби. Будущее против прошлого. Козаки против орды. Киев против москвы. Наследники князя Святослава против наследников хана БАТЫЯ.

20

Анонимен

преди 9 години

ВСИЧКИ съседки на Русия я считат за агресивна и експанзионна!

19

Анонимен

преди 9 години

"Конфликтът в Украйна, предшестван от анексирането на Крим от Москва"Някой май е проспал преврата, който сащ и еврогейците организираха, и убийствата, чрез които пионките им се докопаха до власт...

18

Анонимен

преди 9 години

СЛАВА НА УКРАЙНА!Доказаха че са народ! Не им излезнаха сметките на джуджетата!

17

Анонимен

преди 9 години

В източна Украйна не може да се говори за терористи, а ако искат да се отделят ще си напряват референдум и Новорусия ще бъде скоро факт колкото и да ритат американците. А тези хора се защитават от звествата на киевската хунта кято вече изби хиляди цивилни, но скоро ще има съд и за тях.

16

Мишо

преди 9 години

До СЛАВА УКРАНХоди си направи детоксикация. Скоро ще изтрезнеете и когато това стане ще си отворите очите и ще видите, че сте затънали в собствените си ***. Слава на какво на всичките ви измислени нови идеали, на какво слава на държавата ви изградена на лъжи, корупция, лицемерие. Слава на вашата дива глупост, слава на уникалната ви простотия. Вие не сте за Европа вие сте за музея на ***. Вие сте дърво без корен, вие сте предатели!!!!

15

Анонимен

преди 9 години

Това е само от полза за руската икономика. Евтината рубла стимулира износа и ограничава вноса на западни стоки без да е необходимо Русия да налага санцкии - но ефекта е като санкция. В съшото време целта на Русия е да създаде собствено конурентно производство на западните потребилски стоки с които е залята. Централната банка има резерв 540 милиарда долара (в англия е 50 милиарда) - винаги може да се намеси, но едва ли ще го направи. Икономиката е стабилна и няма причина за намеса.

14

Анонимен

преди 9 години

Американците въоражиха и финансираха ислямските терористи и главорези в Сирия и Ирак а сега реват срещу ислямска държава.

13

Анонимен

преди 9 години

Защо тогава киевската хунта власти избиха хиляди цивилни в Източна Украйна, нета е пълен със снимки на избити цени и деца по улицте на Украйна, а тук пълно затъмнение. Защо не оставят хората да си направят избори и референдум и да решат сами дали искат да останат в Украйна или не, както направха в Шотландия. Лондон не е бомбардирал Шотландив и да избива цивилни. А за Одеса където изклаха и гориха живи хората да не говорим.

12

Г-л Лисицин ГРУ

преди 9 години

Достатъчно силни сме да правим собствена политика!На който не му харесва нашата външна политика е негов проблем!А който нападне РУСИЯ ще си счупи главата!гарантираме унищожението му! ТОЧКА!И приятна вечер.

11

Анонимен

преди 9 години

Между другото еврото избабани днес нов рекорд.1 еuro = рубль 55 (пятдесять пят)

10

RAD

преди 9 години

До 9Политика за независимост по света има и ще ***. Примери колкото искаш. И в Тексас и в Канада, и в Испания, и във Великобритания , и в Белгия и т.н.За твоя информация обаче там нещата се решават далеч по-цивилизовано: мирни шествия, преговори, референдуми и т.н. Не като в Донбас - Русия да въоражава местни главорези и да изпраща редовна армия и тежка техника без обозначителни знаци

9

хаха

преди 9 години

Еврогейовете бяха готови да признаят Шотландия, ама тук става въпрос за Донецк!

8

Анонимен

преди 9 години

До АнонименБатюшка Махно за пръв път въвежда долара в Украйна. Той пръв печати собсвени пари, и който откаже да ги приеме и да ги ползва бивал разсрелян. Същото стана и със Саддам и Кадафи които не искаха да използват долара за търговия с петрол. Самолета на шефа на френския ТОТАЛ се разби на летището в Москва и това мина доста незабелязано за медиите. Същия този от година говорише публично, че не е непбходимо петрола да се търгува само с долари.

7

СЛАВА УКРАЇНІ

преди 9 години

Захисти свою крану - наша Украина !