13

Сандо

преди 9 години

пред 10ина година в едно такси казах на шофьора че съм от ЦСКА и то реагира много учуден:- ейййй, от години не бях срещал някои да си признае че е от ЦСКАили с други дума - трагедията беше пълна Сега нещата изглеждат за Левски май така. Горе главата левскари, нещата се променят във времето ... ноооо едно не се променя, любовта към любимият отбор !!!Само ЦСКА !

12

Bubbles

преди 9 години

До СвинарятДа ама говедата станахте корбан отново!

11

Анонимен

преди 9 години

Батков, махай се!

10

Анонимен

преди 9 години

Червени шампиони! Дори и КТБ Лудогорец вече не може да ни спре!

9

Фермер

преди 9 години

Пощръклели *** трябва да се укротяват периодично, за да не създават хаос във фермата.

8

1-2

преди 9 години

И това е много добре!

7

Анонимен

преди 9 години

Стойчо каза,че като го ударили за момент загубил съзнание!Горкия!Ако не беше загубил съзнание щеше да бие 5 на 0!***!

6

Анонимен

преди 9 години

Левскари, в аптеките продават ВАЛЕРИАН. Пийте по 2-3 хапчета.....може и да ви олекне. Па некой ден, може би през 2020 ще биете, може би...може би...

5

Анонимен

преди 9 години

Левски-ЦСКА-0-3. Резултата е налице, коментарите излишни.

4

фен на лудогорец

преди 9 години

По-добре да съм фен на зелените, защото е "модерно" (както се изрази една жалка душичка преди време), отколкото да се водя част от червено-синята ***, която днес присъства на стадиона. Дали *** или *** - все тая, пак сте мръсни животни, заслужаващи нищо освен да бъдете налагани с полицейски палки. Жалки неандертали!

3

Овча купел

преди 9 години

С футболисти като Гаджев(национал??!!), Сърмов, Белаид, Бедоя и прочие недъгави "спортисти", "Левски" няма шанс. Днес се доказа, че победите им в първенството са плод на "игра" извън терена, защото този отбор е по-слаб дори и от Марек. Българското първенство е чисто черно тото. Не напразно спонсорите на отборите ни са фирми от рода на Ефбет, казино еди кое си и т.н. Ако не го подпираха мениджъри, Гаджев не в национала, а и на село нямаше да играе.Не могат да го продадат от 5г. горкия.Некадърник!

2

Анонимен

преди 9 години

На следващия сблъсък май отново ще има 7 е добро число

1

варненец

преди 9 години

В момента ЦСКА е доста по-стойностен отбор от ПФК"Левски". При по-добри условия за игра, резултатът щеше да е по-голям в полза на червените. ПФК"Левски" няма никаква идея в играта си. Гонзо си повярва, че както когато беше футболист го набедиха за звезда, така и сега ще го нарочат за голям треньор. Самочувствието му е без никакво покритие. Аз съм привърженик на Черно море, но подобен български ФК като "Лудогорец" не сме имали никога и аз като българин ги подкрепям с цялото си сърце. Дерзайте!