111

Анонимен

преди 9 години

Eдинственият ни шанс да оцелеем, като държава, е да се позовем на опита на чичо Пиночет. Друг шанс няма.

110

До нидейти рива

преди 9 години

"Липсва контрол при учредяването и текущото наблюдение на договаряните обезпечения.""Липсва текущо наблюдение и контрол върху дейността на кредитополучателите и целевото използване на средствата от отпуснатите кредити."-----------Ква Русия, кви 5 лева бе момче? Къв Южен поток, кви тръби?Бг отдавна е притурка на САЩ и ЕС, нито едно решение не се взема без одобрението на ЕК.За това че иде зима Русия и Путин ли са виновни, за Ерп-тата и цените на тока пак ли те?

109

Анонимен

преди 9 години

Някои хора добре се наядоха и накрадоха на принципа "След нас и потоп".

108

Анонимен

преди 9 години

reuters още преди месец писа, че 80% от кредитите са към свързани лица, т.е. наши хора , които са станали кредитни милионери

107

Анонимен

преди 9 години

Спасението е---В АТАКА , РОБИ НА РУСИЯ И ПУТИН!Там и за дупе дават хлеб!!!

106

Анонимен

преди 9 години

Вложителите в КТБ ще получат парите си в тръби за южен потоп

105

Пешко

преди 9 години

До Волене повеждай ни,и ти, подобно на своя идол, разчиташ на манипулациите. Само че хората не са толкова *** и много добре знаят, че нов държавен дълг се гласува от парламент, а такъв в момента няма. Така че, руска водка на корем и Кобзон да свири, че не се знае тая субсидия докога ще е

104

Волене води ни!!

преди 9 години

Намерили сме ти маса за прикритие.... и друга в Парижки ресторант!!

103

Анонимен

преди 9 години

Значи все не достигат пари за заплати, пенсии, болнници, училища за децата, даже за АЕЦ Белене, полиция, армия и т.н. , а сега бързо депутатите ще извадят едни 8-10 милиарда лева, за да ги раздадат на вложителите.

102

Анонимен

преди 9 години

Българският строителен консорциум регистриран на адреса на КТБПетте български компании, които ще участват в изграждането на "Южен поток", са обединени в акционерно дружество "Газпроект Юг" с капитал от 50 000 лв. Всяка една от фирмите има равен дял от по 100 акции за по 10 000 лева, показва справка в Търговския регистър.

101

Българин

преди 9 години

"Дупката в КТБ е 4,2 млрд. лв."А кой я "проби" ? Кой даваше "свределите" ? Ако сме народ ще настояваме за отмяна на всички т.н. "банкови тайни"отнасящи се до КТБ.Ще настояваме да се огласят "привелигированите вложители" и кредитополучатели.Как ще лъснат з..ците на много "мъстити" политици ,магистрати и журналистчета. Дали няма да получим отговора на въроса Кой , Кой,Кой ? Дали ще посмеят ?Сигурен съм ,че не.

100

pet

преди 9 години

Къде е бил Искров?Само си е прибирал държавната заплата

99

Анонимен

преди 9 години

сега какво да правим

98

готов съм

преди 9 години

До това ни чакаАми аз съм от грозните и глупавите Д-р На психологическите науки Николай Михайлов!Но си прав за едно- тази зима ще вземем реванш на "красивите и интелигентните" според Буда и Плевнята офшорския,но искам тези "красавци" да се изправят срещу нас с вувузелите и пак да скандират- "Тиквата на власт"

97

нидейти рива

преди 9 години

Га плюскахти кифтетата и искахте Южен ПОТОП ни ривахти мизерници,а?Кво ривети сега,Станишев и Орешарски нали купиха с парите ви тръбите за Южен ПОТОП?!Сега духайте бахура на Руските агенти от БСП-ДС.

96

Анонимен

преди 9 години

дупката 4222 милиона лева

95

това ни чака

преди 9 години

Д-р Николай Михайлов- психиатър- бивш депутат от ДСБ-Мисля, че през 2015-а февруарският протест ще вземе реванш на летния. Грозните и глупавите срещу красивите и интелигентните. Рунд трети.Дано след него все още останат оцелели от политическата класа

94

Анонимен

преди 9 години

Въпросите тука са много, за жалост темата ще бъде извъртяна и няма да се зададат.Защо БНБ е допуснало това?С какво за замесени последните правителства в това (ако въобще е истина че тези кредити са несъбираеми), защото тези кредити не са дадени за 2 месеца, това са кредити давани дълъг период от време през 2-3 правителства (ГЕРБ, служебно, след това програмния кабинет на Орешарски) - всички са замесени за мене.И всички ще имат цел да не ни дадат да разберем истината

93

Е И?

преди 9 години

Тоест Пеевски и подобни индивиди са милиардери... Сега ми кажете дали съдебната ни система закача милиардери, и дали те вече не са си напазарували тази съдебната система, както аз си купувам хляб и кисело мляко в магазина. НЕ ОЧАКВАМ ДА ИМА ОСЪДЕНИ И НЯКОЙ ДА ВЪРНЕ ПАРИТЕ! ЗАЩОТО ДЪРЖАВА НЯМА! ИМА НАПАЗАРУВАНИ ИНСТИТУЦИИ !

92

Волене повеждай ни

преди 9 години

Според запознати новия Държавен дълг от 5 млрд. лв. вече е взет! Ще се изплаща от бюджета с увеличените ни данъци- социални,данък смет,данък сгради. Също така с вдигане на пенсионната възраст и замразяване на доходите. Кабинета на Близнашки на тайно съвещание с лидерите на Герб и РБ са взели съдбоносното решение. С тези пари ще се покрият лошите кредити на КТБ,парите откраднати от Цв. Василев и изплащането на едрите вложители!