20

ГЕРБ оставка

преди 9 години

АБВ и БСП искат оставката на Тиквата и понижение на цената на тока и строежа на АЕЦ Белене, което засега изглежда фантастика. ГЕРБ имат проблеми и с войводите на Каракачанов, патриотите на Симеонов и седесарите на Кънев.

19

анонимен

преди 9 години

Предполагам , че БСП ще откаже всякаква среща с ГЕРБ ,нещо което бяха длъжни да направят и. при първият кръг .Тази глупост безкрайно е изненадва и само потвърждава мнението ми , че БСП няма Л И Д Е Р ....

18

FOX

преди 9 години

Коалиция ''Да им видим сметката за последно'' се задава !!

17

Будали

преди 9 години

Буда запали пура и погледна благосклонно тълпата поклонници свели коленопреклонно глави и очакващи Вечният да изрече свещенните думи.Буда пусна пушек от пурата,изпусна шумно газове и рече:Па,да! Всъщност Той нищо не рече,но народа поде словото и надълго и широко,надлъж и нашир разнесе славата Му сега и не се знае до кога!

16

Анонимен

преди 9 години

то, че е панаир, панаир е. ама жалко за нас - хем сме палячовци, хем сме зрители, не знам вече какво става ...

15

Анонимен

преди 9 години

Вече имам чувството, че тия ще ги свалим още докато преговарят!

14

Анонимен

преди 9 години

Баце ще прави консултации с Реформаторския блок, , БСП, Патриотичен фронт и АБВ. По метода на изключването излиза, че с останалите политически формации - ДПС, ББЦ и хАтака - няма нужда от повече консултации, защото са вече са се разбрали. Значи ще има стабилно правителство! На Баце! Самостоятелно и с широка парламентарна подкрепа, която след новия кръг консултации ще става все по-широка!

13

Джедай Мастър

преди 9 години

"Въпреки заявката на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов той лично да участва във втория кръг от консултации, днес обяви, че на поредните срещи ще присъства само преговорният екип.." За една седмица Борисов се отегчи достатъчно и сега ще си гледа мачле, докато другите преговарят :)

12

Анонимен

преди 9 години

Гледайте телевизия АЛФА! Жизнено важно е да гледате!

11

Анонимен

преди 9 години

Сега ще видим истинското лице на ГЕРБ! Дали ще е с фередже, или с фуражка, или... И какво им е отношението към съдебната реформа, между другото!

10

Червен подлизурку

преди 9 години

Сега е момента на БСП!Ако искат да покажат,че наистина ДПС са им пречили,а те обирали негативите,е сега е момента да покажат че имат идеи и могат да управляват.

9

толкоз

преди 9 години

Коалицията ще бъде ГЕРБ, РБ, ПФ. Коалиция с АБВ ? Някой вярва ли сериозно в такъв невъзможен вариант.

8

???

преди 9 години

Защо ли консултациите за "БЛАГОТО НА БЪЛГАРИЯ " не се излъчват пряко от медиите?

7

Анонимен

преди 9 години

Ясна е работата: Бостан+ АБВ....

6

?!?

преди 9 години

Тоя РБ наистина трябва да се надмогне, защото ако се направи правителство проформа и се изтеглят едни заеми и после Дпс-Бсп-ббц-атака го саборят и да вземат мандата. Ко правим тогава - революция!

5

хан

преди 9 години

..абе айде коалирайте се там и мирясвайте , че да си гледа всеки работата , то това вече не се търпи..

4

Анонимен

преди 9 години

Селски тарикат! Явно ще се обединяват комунистите от ГЕРБ,БСП и АБВ и за демагогия и камуфлаж - Реформаторите!

3

Деформаторски блок

преди 9 години

Деформаторският блок е новото ДПС. Избрали сте ги, ваш си проблем. Това не е партия и не е блок, а сбирище на етническа противоконституционна партия и дясно-сини престъпници на прехода. Явно РБ ще замести ДПС в управлението, а турците отново ще бъдат представени във властта от Касим Дал и Корман Исмаилов и тяхната антибългарска партия НПСД, която незнайно защо се намира в този българо-турски бардак на име Реформаторски блок. Интересно какво ще реформират тези Реформатори? Явно ще деформират .

2

Анонимен

преди 9 години

Това е за отпреде, а изотзаде - БОСТАН !

1

KLO

преди 9 години

GERB NIAMA PROGRAMA,ZATOVA TRIABVA DA IZPALNIAVA PROGRAMATA NA REFORMATORITE.