118

Божо

преди 9 години

Борисов НЕ Е ИМАЛ план А, за да има план Б !!! Борисов е типичен популист, не по-различен от бареков, сидеров, местан, станишев ................... !!! Така, че много по-вероятно е да имаме не реформаторско , а популистко правителство !!! Европейската популистка партия има конституционно мнозинство в нашето народно събрание !!!! Реформаторите са гадни ***, които искат да съсипят цялата вселена и най-вече НЕГО - бог БУДА !!!

117

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

До ииНяма сега по цял ден да ревете по форумите.Ако ви беше качествена партията , да сте с няколко крачки напред.Как един не видях да напише тук , защо я докарахте до това положение, да поискате сметка от Станишев.А го пуснахте ей така да иде в Брюксел и да *** пари на вашия гръб.Станишев и Миков ви качиха това лято на Бузлуджа и с по две кебапчета и една бира ви затвориха устите. И стига вече с тия дето се палиха, след тях по вашето време, скачаха от 6 тия и 7 мия етажи.

116

ии

преди 9 години

До Mr.STARBUCKSПреди 1 година се ЗАПАЛИХА дестина БЪЛГАРИ!!! ПОМНИ МИНАЛОТО!!!Нищо не се е промнило от тогава! Напротив народа е озверял още повече!БСП са майките,бащите, бабите и дядовците ни ... и ние след 20-30 години.Имай респект към техните гласове.Ще те питам след 20-30 години как ще ти е кто се падаме по 7-8 пенсионера на 1 работещ!

115

ии

преди 9 години

Този е негоден да управлява! Рязането на лентички не управление!С минус 3-4 милиарда ако се отървем през тази година дето ще ни търкалят, ще е добре....Но си мисля че може и да поемем едни -10 милиарда лева като нищо. България не може да си позволи мърлячене!!!

114

Анонимен

преди 9 години

Не е нужна и минута преговори, за да се разбере, че блока е ненадежден партньор. Представям си пък ако се създаде коалиция какво изнудване ще падне.

113

АНТИ

преди 9 години

Русийо, ела пак да ни освобождаваш!

112

Анонимен

преди 9 години

Palen zastoi pri upravlenieto na tyrcite i chervenite. Ne trqbva da badat dopuskani do parlameta. Ako ne se sastavi pravitelstvo po-dobre zakrivaite darjavata. Pisna mi!

111

Кабули

преди 9 години

Бойко разиграва доста гаден цирк, на който от публиката й се повръща. На него, като на Директор на цирка много му се иска дресьорът на маймуните Местан да участва с ножмерата си, въпреки че са втръснали до безкрай и маймуните му са вече изхабени.Да ни е честито новото управление, което е близнак на старото! Да ни са честити ОТНОВО депесарите във властта! ГЕРБ са болни от политическа ебола и се надявам в съвсем скоро време да последват съдбата на СДС, НДСВ и БСП да се разтурят напълно като тях

110

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

Моля , привържениците на партии, загубили катастрофално изборите,да не се впускат в коментарии от серията ***, а да се снижат ниско по тревата........Опа, и да си гледат старините.

109

chach

преди 9 години

bsp i gerv.Borisov veche en fes.Chestito na glupavite balgari.

108

П.Петров

преди 9 години

Тиквата от кога започна да разбира и от конституционно право ?Борисов, режи си чурката и отивай "на кафе с райбер" в сараите, стига с тези селски тарикатлъци, че ни писна от простотията ти!Пък зимъска чакай дървото !

107

Браво!

преди 9 години

Бойко да води хорото, а който може да се хваща. Публиката да си чопли семки и плюва.

106

Анонимен

преди 9 години

План Б е доста безумен

105

Анонимен

преди 9 години

Новият кабинет ще е ГЕРБ и ДПС. Айде да ви е честито на Герберите !

104

Анонимен

преди 9 години

Няма план Б, план С бе хора! Нещата са решени още много одавна. Коалиция ГЕРБ и ДПС, всичко това е прах в очите за избирателите на ГЕРБ, защото ББ ако заяви публично, че ще се коалира с ДПС, няма да събере и 10% на следващите изборите. Доган и Бойко са се разбрали много одавна.

103

Анонимен

преди 9 години

До 132Няма да му се прости на следващите избори ако вкара ДПС и ще е "Ми чао"

102

Иван

преди 9 години

И как толкова време не разбрахте, че Борисов е марионетка на Доган? Показа го предния му мандат, ще го докаже и сега. Като куче което само лае, но не хапе е!!! Нищо не промени предходното му управление и нищо няма да се случи и при бъдещето му такова

101

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 121Извинявай, ама защо трябва да вярвам на купените медии в които всичко се цензурира и ми набиват всеки ден простотии че Бойко бил мутра и Цветанов имал 6 апартамента. Защо не виждате гредата в окото си а гледате сламката в очите на другите. Те от БСП и ДПС всичките са милиардери а Вие за апартаменти говорите. Аре стига вече демагогия !

100

Анонимен

преди 9 години

Все пак Доган ни подкрепя и на светло и на тъмно и е готов да и направи Правителство - това е най-важното! Да живее Партията!

99

Анонимен

преди 9 години

Демек ГЕРБ и ДПС - това е новото правителство. Тиквата няма как иначе да заяви пред избирателите си, че ще се коалира с ДПС ... хаха