93

американски каубой

преди 9 години

русия е поставена в най-низкото положение откак е съществувала като държава.отхвърлиха ги от целия свят, скоро няма да им се купуват неизчерпаемите реурси. Всички тея където лаят са като пудели които лаят срещу санбернар , защото и сервилната българия повече не ще да е със тях.края на тая *** наближава, дано и техния народ някога усети свобода.

92

кико

преди 9 години

До китайски каубойМай ника ти е много правилен---щом смяташ,че в Русия има комунизъм....доста елементарен си,дори не си в час,че в Русия ото преди 25год НЯМА комунизъм....За разлика от повечето тук,съм обиколил света и мога да ти кажа че комунизма в момента върлува в САЩ.....И май освен ***,трябва вие да сте чугунените глави.........

91

китайски каубой

преди 9 години

До кико 155до там ли я докарахте в чугунената тролска стая,един друг или сам себе си да хвалиш ?съвсем сте изгубили представа за реалностите в живота и икономиката..освен една нафтакакво друго може да се вземе от РФ..? виж курса на рубла/долар,виж руската инфлация ине фантазирайте кой е подал кандидатура за Евразийския съюз...с това ще построим комунистическото общество едно време и сега ще построим нов световен ред БРКС/евразийски съюз не се живее,дела,дела и само дела,а не приказки !

90

Анонимен

преди 9 години

Русия нищо не е изгубила защото е нямала избор.Проекта е бил да се направи американска база в Крим и Севастопол,Путин просто изпреварва янките.Когато има една война на 300 км от столицата на Русия, просто нямаизбор.ЦРУ винаги ще създава конфликти около и в Русия - Украйна, Прибалтика,Белорусия, Грузия и т.н. Ако Руснаците са умни трябва да помислят за нещо подобно в съседнитена САЩ страни - само така ще спрат провокациите.

89

кико

преди 9 години

Правилно е написъл колегата под мен--равносметката е...--колкото и минуси да му слагате господа ***,това няма да измени реалито.....Истината е,че ЕС губи много повече от руснаците,а както е извесно -те са търпелив народ....но европейците не са......Така,че не се съмнявайте в изхода от тази ситуация--той няма да е добър за Европа..................

88

равносметката е...

преди 9 години

Какво спечели Русия...еми нови и мощни азиатски партньори.След безумните и не обмислени санкции на запада,руснаците сключиха договори с азиатите,преб..ха евро производителите на храни,инвестират във вътрешното си произвотство и селс.стопанство,развиват отношенията си с латин.америка,правят банка на БРИКС-независима от МВФ и Свет.банка,за участие в Евразииският саюз офицялно кандидатури са подали Индия,Виетнам и забележете Изрел!,!,"!! .....Какво спечелиха руснаците...а ние и ЕС какво спечелихме?

87

ПЕШО ШЕВРОНА

преди 9 години

ЯКО СОНДИРАМЕ ДО ОПЕРАТА ЗА ШИСТОВ ГАЗ ! НАЙ ДЪЛГАТА СОНДА СМЕ ПУСНАЛИ !ТРОЛОВЕТЕ СПЯТ СЪС *** В ТРОСКАТА СТАЯ И НЕ ЧУВАТ НИЩО !УТРЕ ВЕЧЕР ЩЕ СОНДИРАМЕ В ДЕЛИОРМАНА НА ПУК НА ЧЕРВЕНИТЕ *** !СКОРО ЩЕ СЕ ВАДИ ШИСТОВ ГАЗ И У НАС , ДНИТЕ НА ИЗТОЧНИЯ МОНОПОЛИСТ СА ПРЕБРОЕНИ ,НЯМА ДА НИ СКУБЯТ ВЕЧЕ !

86

Анонимен

преди 9 години

*** , запомнете го веднъж и завинаги. най- богатата страна и на ресурси и на долари е хамериката.

85

Анономен $

преди 9 години

До Анонимен 148УСА/САЩ нямат ресурси,изпилил се е единия ротор на печатницата за зелени гущери $ и сега излиза от строя едната поточна линия за ремонт.В този момент Русия пуска мощна печатница за рубли , защото 40рубли = 1 $ . Вижда се края на САЩ,дори Ленин ще станеот Мавзолея за тържествения миг,когато Зеления Гущер и Янките застанат на колене. За тържествата са поканени и всички *** от стаята на троловете у нас.Белата Златкасъщо ще присъства !

84

Анонимен

преди 9 години

много е фън да четеш как америка нямала ресурси:) набивано 100 години твърдение от рашънската пропаганда. америка е първа в производството на газ за 2014-та,2015-та ще са намбър уан по нефт , хахаха

83

Анонимен

преди 9 години

До 143:ти явно не си чувал за свобода на словото.По-добре *** в ИДИЛ,там средновековни *** определят какво трябва да мислят,пишат и правят другите.Не ми се вярва сайта да е твой.

82

Анонимен

преди 9 години

До Антикомаха нека ...явно толкоз разбираш от геополитика ..откакто е Путин на власт Русия расте ...и стана от фалирала държава ...световна сила пак ....прочети малко ...ако не можеш да четеш погледни някое филмче в ю-тубе

81

Антиком

преди 9 години

Да е жив и здрав ***-гробоколачът на дивашка Русия.

80

анонимен $

преди 9 години

До Анонимен 141А ти кой си по точно , за да се интересуваме от твоите предпочитания.Запази ги за себе си,ако те питат ,тогава си казвай предпочитанията !

79

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 141Американската мечта е осъществима само при положение че има ...РЕСУРСИ...за съжаление Америка ги няма ...

78

Анонимен

преди 9 години

Пред американската мечта за неограничените възможности и европейската скопяваща интелекта дуална система предпочитам свободата да бъда себе си.

77

Анонимен

преди 9 години

Не занам каой какво загуби ...въпросът е сега кой ще изкупи Украйна по бързо ...Русия или США/ЕС...Украйна е на колене и ще продава всичко и всеки за стотинки .....Кой ще е пърият е въпроса

76

majorski

преди 9 години

1) Русия получи Крим2) Русия получи Донбас 3) Санкцийте ще са отменени след нова година ..дори Американци и европейци го казват 4) Кризата не е в икономиката на Русия а в световен мащаб ..погледнете DAX DOW Jown индексите ...а също и Японските и Китайските 5) Руснаците се обедениха срещу общата заплаха ...както винаги са правили ...Путин има невероятно висок рейтинг6) Украйна няма как да влезне в ЕС с ..подобен независим Донбас ...7) БРИКС се консолидира Абе какво сагуби Русия ????

75

Анонимен

преди 9 години

Не е до руснаци или американци,а до това,че правилата на световната икономика са създадени като за компютърна игра-виртуално с усещане за фантастност.Всички хадж фондове,трейдинги и прочие създават условияя за хаос в икономиката.Гадните банкерчета и "мозъчни " тръстове си играят с нас като ,че разиграват монополи.

74

бау

преди 9 години

До Анонимен 134А ти смени ли си партенките ... ската ли си по устав ватенката и ушанката ?