9

Анонимен

преди 9 години

УТРЕ ОТ 10.30 ЧАСА АТКА ОРГАНИЗИРА ПРОТЕСТ ПРЕД МИНИСТЕРСКИЯТ СЪВЕТ ПРОТИВ УВЕЛИЧЕНИЕТО ЦЕНАТА НА ТОКА. СЛЕД КОЕТО ПРОТЕСТА ЩЕ СЕ ПРЕНЕСЕ ПРЕД ДКВР... ТЪКМО СИ МИСЛЕХ ЧЕ НИТО ЕДНА ПАРТИЯ НЯМА ДА НАПРАВИ ПРОТЕСТ А ТО СЕ ОКАЗА ЧЕ ЕДИНСТВЕНИТЕ БЪЛГАРИ СА ОТ АТАКА. ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПАРТИИ СА ТУРЦИ И РЕЗАНИ.

8

Анонимен

преди 9 години

Един съвет, който 25 години никой не иска да използва, защото не е удобен: вън мухлясали кариеристи от преди 25 години, вън синчета и дъщерички от ръководствата, живеещи на хранилката й повече от 40 години!Вън родословните дървета от местните структури на партията!Работа на обществени начала!Край на политиката на ченгета-дялани камъни! Не може да бъдеш с години в разнородни бордове без професионален ценз и единственото ти качество е да слухтиш и да вземаш пари, гледайки важно!

7

Анонимен

преди 9 години

Този от яхтата си от Гърция ли се обажда

6

Анонимен

преди 9 години

До ВинетуСтанишев откога стана твърд?ОТКАКТО С ЛЮТВИТО СИ ТЕГЛИХА ПО ЕДИН ЕЗИК НА ОРЛОВ МОСТ

5

Анонимен

преди 9 години

Тоя па!И да иска, няма да се коалира, защото няма да има депутати!

4

изнервен

преди 9 години

Тя коалицията ви с Ка*а отдавна се видя, но той я влезе, я не, а вие май повече от 40 депутати няма да имате. Така че, никой няма да ви бръсне.

3

Анонимен

преди 9 години

Откакто окрадоха милиардите, нямат нужда от ДПС. Всичко е разделено по братски.

2

Винету

преди 9 години

Станишев откога стана твърд?

1

(не)случаен минувач

преди 9 години

Тоя се опитва да внуши, че ду*ету му е е*ано само веднъж... ама не е така... Народът е казал след дъжд - качулка... А за тоя грозен *******ст може още да се каже, но всичко с времето си...