285

Анонимен

преди 9 години

Няма да оставя Маркс сам на поста.Ритай,колко да ритнеш,една камбана,че да събудиш глухите?Маркс,пич на тези пекенези колко години им даваш?Според теб русалките стават ли за къра?БГ русалка-звучи ми като шампанско и сълзи в бял мерцедес.

284

Dea Atargatis

преди 9 години

До МарксВиж Маркс, аз съм с българите, още когато племето "оно гондури" или " високи калпаци ", които бръснеха темето си, а правеха плитка отзад (както ги описва Г.С.Раковски) владееха Ниневия и управляваха Баб Иллум Аз съм русалата,- ШаммурАмат две думи като една, означаваща Дар на морето (МоскиДар) на гръцки Семирамис... Семирамида... Богинята от Африка - Афродите или Артемис Азанатхкона или Венера Урания Прототипът на Малката русалка от Андерсен, който украси сирийската легенда. Шопкината

283

Анонимен

преди 9 години

До Анонименjerry 7

282

Анонимен

преди 9 години

До Dea AtargatisЗдравей;)Пия си ракийка и реших да те подкрепя малко....успех на изборите!Аз ще гласувам за Реформаторския блок с бюлетина номер 7 !

281

пецел

преди 9 години

До Dea AtargatisКакто съм ти казвал ,русалчето не може да се скрие, винаги си я познавам ,хайде лека вечер аз си скривам тайничко и малко ще по-разредим форумите -почивка малко .

280

Маркс

преди 9 години

Гробът развързва човешките отношения, виж клетвата за съпружеска вярност, но любовта е по- силна и от смъртта...Ако си вложила някакъв подтекст, то не е точно така. Нашите дупедавци ръкаха Русия 25 години и после вият, че газът скъп, скъп ще да е, при това положение...

279

Dea Atargatis

преди 9 години

До jerry7А Джерка - Здравей ! Тъкмо разказвах на Петсела ... Само че дали е още тук ?

278

Dea Atargatis

преди 9 години

До пецелАма Петсе ! Аз съм тук от сутринта !Но и Във вестито съм в тая същата тема !Вече ми унищожиха завинаги 5 ника Изис !Сега бях с таен ник. Но дойде Джертака ! И ми разказа дето днес е ходил в музея на Пикасо !И Менто веднага ме разкри, че съм аз ! Лошото е че там беше "Сандо НФ" и вече е вдигнал Атакистите ... и може пак да са ме спрели завинаги !Още не са ме спрели но е тайфата на "Азсъм Българчето" и ще ме спират !

277

jerry7

преди 9 години

русия - ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО !

276

Dea Atargatis

преди 9 години

До МарксМаркспреди 4 минутиРусите не са лицемери, ако са ти приятели, то е до гроб------------------------Колко е тъжно че си прав за гроба...

275

Анонимен

преди 9 години

До ВасилевAmi, koj ni natika v tova blato? Nali i ti skacha ot radost po Tsarigradsko shose 1990 g., che veche njama da plashtash 27 stotinki za benzin, 35 st. za bjal hljab ot istinsko,nepdobreno "po evropejski standart" brashno, da te lekuvat i uchat detsata ti bezplatno...izobshto, nali skachashe, sega zashto plachesh? A ne"Zapad" li ni grabi i se gavri s nas v ochite ni? Sluchajno s toka da e Avstrija, Germanija,"bratska" Chehija, USA,s vodata - Britanija, sas zlatoto - Kanada, Avstralija?

274

пецел

преди 9 години

До Dea Atargatisизвинявам се ,че не е по-темата но хич ме няма на такива теми за Русия на два стана не се тъче малко русалче ,хайде хубава вечер и до скоро .

273

Маркс

преди 9 години

Ние не сме избили никого тук. Една част от местните са напуснали и са се заселили в днешна Испания, в момента искат собствена държава. Останалите са равнопоставени с българите и се смесват с тях. Ние дунавците имаме и техните славянски гени, по- голямата част от езика( за всяко нещо имаме по две думи- славянска и българска) и остава Вярата. Тенгри и Перун отстъпват пред Месията и така завършва този процес.

272

Анонимен

преди 9 години

до 342 мноого си *** съйшее.кажими коя друга страна освен сащ са избили местното население.по твойта логика и ние сме дошли на дунава и сме избили местното население и сме създали БЪЛГАРИЯ.охх какво се занимавам с теб да те уча на история.

271

ИСТИНАТА

преди 9 години

Ако нещата продължават така, светът върви към трета свтовна война и отново САЩ стоят зад всичко това! Това е една изкуствена икономика крепяща се на огромни кредити и войни, а петрола и другите ресурси ги сму4ат от баламаите които са колонизирали и които постоянно разделят и насъскват един срещу друг - Ирак, Либия, Сирия....ислямска държава....примери бол! Сега оба4е се заиграха с Русия и сложиха отпред за параван ЕС и това ще струва скъпо както на Европа така и на САЩ!!!

270

Маркс

преди 9 години

Русите не са лицемери, ако са ти приятели, то е до гроб. На такъв човек можеш да разчиташ и в добро и в зло и никога, при никакви обстоятелства няма да те предаде. Ако му дават пари, ще се изплюе върху тях, защото за русите, честта е над всичко!

269

дъмпел

преди 9 години

До морски 338На бой се Злобин никога не може да те изпревари , ти чупиш *** и пишеш найголямите тъпни.

268

Анонимен

преди 9 години

Theia ,идеята за културна препратка през вековете е добра,нещо като огледало за обратно виждане,но в това огледало не се вижда бъдещето.За мой ужас бъдещето е във вашите ръце,а не змам дали сте подготвени за реалния живот,в който има фабрики за риба,птицеферми,химически комбинати,кърска работа и някой трябва да я върши за да избираш крилце или кълка.Гледате към Русия,но това което е на изток от нея ще ви изненада не само в културен план,защото Изтокът държи и крилцето и кълката.

267

Маркс

преди 9 години

Разбира се, комиксите са за предпочитане...

266

Анонимен

преди 9 години

като гледам коментарите седнали са пишлеметата да си чешат езиците.само ще кажа че това което има Русия,Сащ никога няма да го имат.затова са и тези напъни на сша.има и друго нещо сащ са изкуствено създадена страна,страна която е опражнила геноцид над местното население,коренното население.страна която е унищожила около 60 млн.такаче рано или късно ще си платят за всичко с вересиите.ако има нещо на което ни е научила историята е че всички империи се разпадад,сащ няма да са изключение.