25

Анонимен

преди 9 години

У нас има един лаф: - Да не съм банка! Често се употребява, когато искаме да кажем, че нямаме толкова много пари, колкото ни иска някой. Сега обърнете този лаф и не се чудете, че банката е опоскана. Само където, много жалко и злощасно е, където от "банков надзор" са се е занимавал с организиране на соарета и какво ли не, за което се сетите, само не и с работата за която са получавали възнаграждение. А този Искров е такава мизерия, че не е за приказване. А сега ред е да се стриже народа. Гнус!

24

до 31

преди 9 години

"Да направят митинг начело с Командира и Луна, тя да вее знамето, напоследък се изживява по медиите като боркиня за свобода.":))) и Любо Пенев да се включи в шоуто а тая да пее:Извади парите, чиче, аз съм палаво момиче.Знам, че искаш ти със мене да се любиш дълго време.Знам, че, чиче, ти се иска, ала май че не ти стиска.Ще танцувам гола, боса, с тяло теб ще омагьосам.От зори до тъмен мрак двама с тебе ще танцуваме.Ако имаш друг мерак, цяла нощ ще го лекуваме.

23

Анонимен

преди 9 години

Да де, ама нали има гаранционен фонд, има и закон за гарантиране на влоговете. Парите са във фонда, изплатете гарантираните до 200 хил да се успокои народа и после заседавяйте, оздравявайта банката правете каквото искате. Или какво, нещо гаранционният фонд ли го няма?

22

Анонимен

преди 9 години

Да направят митинг начело с Командира и Луна, тя да вее знамето, напоследък се изживява по медиите като боркиня за свобода.

21

БРАННИК

преди 9 години

Хващайте камъните, кого чакате?! Василев си е вързал гащите. Оправията за жалост, няма да е с мир.

20

Анонимен

преди 9 години

А ЗАЩО НЕ ИЗДИРЯТ ПРОСТО ВИНОВНИКА И НУ КОНФИСКУВАТ ОТКРАДНАТОТО..ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ ЩЕ ВЗИМАТ ОТ НАРОДА...Мислех, че наивници и мечтатели вече не са останали. Айде, до следващия фалит на друга банка... и да ги фанат виновницит, ще ги фанат ...

19

Анонимен

преди 9 години

Брадясах,че и Вежди пуснах да ви карам да се върнете назад и да видите кой кога и как зариби всички и как днес уж не е виновен!Но нищо де пак си гласувайте за ГЕРБ тикви такива смотани ***!!!

18

ст

преди 9 години

Не ги слушайте такива като костов и тн те имат поне 2 пъти по толкова извън БГ.

17

АЗ

преди 9 години

А ЗАЩО НЕ ИЗДИРЯТ ПРОСТО ВИНОВНИКА И НУ КОНФИСКУВАТ ОТКРАДНАТОТО..ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ ЩЕ ВЗИМАТ ОТ НАРОДА ЗА ДА СИ ХАРЧАТ СВОБОДНИ ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ РАЗНИ ***..ДА ФАЛИРАТ БАНКАТА И НАРОДА ДА ИЗЛЕЗЕ И ДА ЛИНЧУВА КРАДЦИТЕ И СЕМЕЙСТВАТА ИМ..ТОВА Е

16

Анонимен

преди 9 години

До набюдателще ги дадат, споко! ама само на правилногласувалите!

15

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 7Абсолютно си прав. Само разтакават нещата и ни промиват мозъците, за да се налеят накрая държавни пари. ДА СПАЗЯТ ЗАКОНА, ТОВА Е. Ами утре ако фалира друга банка, пак ли ще се "оздравява" с обществени средства. Накрая какво се получава - банката източена, ама за да не се сринела държавата, дайте всички българи да понесем солидарно тежестта. ***..КА ИМ, СПАЗВАЙТЕ ЗАКОНА. НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА, ЧЕ ИМА ЕДИН КУП ВЛИЯТЕЛНИ И ВЛОЖИТЕЛИ И СЕГА НАТИСКАТ, ЛОБИРАТ, МАНИПУЛИРАТ, ЗАДА СИ ВЪРНАТ ПАР

14

st

преди 9 години

Пирамиди фараони и балъци за милиони,хехехехехе лакомията по големите лихви аааааа как ви се отрази.

13

Иван Костов

преди 9 години

малииий, отидоха ми милиончетата, гушнати от приватизацията! сега ще трябва да се редя за помощи! амааан!

12

набюдател

преди 9 години

пуснаха задържаните с претекста че пари не били взимани и не липсвали е тогава като не липсват защо не ги дават на хората

11

БНБ

преди 9 години

Защо Главния Прокурор не разследва кои държавни фирми са си сложили парите в тази банка и да посочи виновните държавни и политески лица? Бяхме свидетели колко безкромпомисен бе за бюлетини в Коснтинброд сега очакваме същото по тази тема!

10

Анонимен

преди 9 години

Стига с тоя Вежди бе, имал два милона и на сайта даже си го написал как ги е изкарал, ми дават пари за картини и скултпури. Има хора със стотици милиони изкарани от проституция, от кражни и наркотици и народа и тях ще плати, но понеже Веждито на сайта си напивал доходите сега всеки злобее за неговите 2 милиона.

9

petar stojn4ev

преди 9 години

някой да ви е карал да си внасяте парите там не се ли досештате че там кадето дават големи лихви не ечитава работата но лакомиятаеголяма работа

8

Анонимен

преди 9 години

Война иде срещу Русия-НАТО и САЩ не може директно да ни поискат няколко милиарда(може тук таме да има протести за това) а направо си чопнаха доста държавни пари и по край тях и на частни вложители...А нашите ще има да гонят михаля

7

Анонимен

преди 9 години

Ей, стига ни занимавахте с алчни бе. БГ народа ли сега да спасява влоговете на тия алчни дето за 8 % лихва...А на бас, че така ще стане. Народа ще плати милионите от хазарт, наркотици, проституция и кражби, че даже и лихвата ще им платим. Иначе досега ако искаха можеха да платят до гарантираната сума 200 хиляди, фонда за гаранции стои готов и чака, и въпроса се урежда, но тогава ония с милионите изгарят.

6

Анонимен

преди 9 години

Може ли някой да ми обясни как така един *** полицай с една полицайска заплата за 1 година само си купува 6 апартамента, а? Как стават тия работ, като кадърните и учените хора изплащат един двустаен 25 години и банката им взима парите всеки месец за ипотеката. Защо Цветанов не излезе да каже на целия народ как си е купил 6те апартамента?