15

Калоян

преди 9 години

Добре де, защо се бият американски наемници и всякакъв башибузук на страната на Украинското правителство. Това не е ли агресия? За тях санкции няма ли?Бунтовниците не избиват мирно население докато украинския башибузук избива. Защо не се обединят срещу тях.Руснаците които са хванати не ги е пратила държавата, а са влезли самоцелно да спасяват хората и да защитават идеялите си.

14

Анонимен

преди 9 години

Гледайте как помогна НАТО в Афганисан и Ирак :) То май по-добре въобще да не помагат...

13

Tina

преди 9 години

Украйна иска помощ от ЕС, защото жалките украински военни са силни само срещу невъоръжени хора...

12

zeus

преди 9 години

ЕС и НАТО отдавна заявиха, че военна помощ за Украйна няма да има. ЕС и НАТО може да са всякакви, но не са чак толкова глупави да повярват на лъжата за руските войски, дори си мисля, че дори да имаше такива по-скоро биха жертвали Украйна, отколкото да почнат Tрета световна война.

11

ОКРАИНА

преди 9 години

като покрайнина на РУСКАТА ИМПЕРИЯ не съществува вече. ЛЕНИН, СТАЛИН и ХРУШЧОВ направиха от покрайнините РЕПУБЛИКА. Хохлите КРАВЧУК, ЮШЧЕНКО и другите направиха от новата държава ОЛИГАРХИАТ ФЕОДАЛЕН. Върнаха народа 50 години назад. ХУНТАТА на БАНДРОВЦИ и ФАШИСТИ, подхранвана с курабии от НЮ-ЛАНД /какво съвпадение/ от новите земи направиха ПУСТИНЯ.БЪДЕЩЕТО НА ОКРАИНА ПАК Е В СЪСТАВА НА РУСИЯ като НОВОРУСИЯ

10

до 9

преди 9 години

Хайде стига проамериканска тролска пропаганда :)) Сами се издавате, само платените от САЩ *** използват словосъчетанието '***', плод на същата тази пропаганда.

9

Българин-АБВ

преди 9 години

Страшни са Украинците, искат военна помощ, която в последствие продават в Близкия изток. Това се нарича пазарна икономика и истински бизнесмени.

8

Божо

преди 9 години

Европа не трябва да бъде толерантна към новия хитлер !!! Утре всеки изперкал диктатор ще пожелае да "освобождава" !!! Колко още украинци и руснаци трябва да загинат, за да се опомни Европа !!! Утре този *** ще започне да освобождава и българското Черноморие от натрапниците българи !!! Ако не се сети ***, то ердоган чака !!! Европа трябва да заеме ТВЪРДА ПОЗИЦИЯ !!! КОЛКО ХОРА ОЩЕ ТРЯБВА ДА ЗАГИНАТ ????????

7

Мда

преди 9 години

Ако ЕС и НАТО нахлуят в Украйна по искане на Киев, то какво би спряло Русия да стори същото по искане на Донецк? Отговорът е: нищо. А резултатът ще клони към трета световна война. Ще поеме ли ЕС този риск, за да защитава интересите на украинските олигарси?

6

ивко

преди 9 години

Докато Украйна получи адекватна помощ във военно отношение от ЕС Путин ще бъде на Днепър.

5

Vengeance

преди 9 години

"Украйна поиска от ЕС мащабна военна помощ"Да се моли, да не й я разрешат.

4

Дойн

преди 9 години

След срещата с Барозу Порошенко ще се връща ли в Украйна!?Щото то... май няма смисъл!И България ако има поне малко самоуважение да наложи вето на каквато и да е помощ на Украйна без ясни и писмени гаранции за правата малцинството ни там!Ама надали.... Уф!

3

Анонимен

преди 9 години

Украйна иска, ама ЕС няма армия!

2

макето

преди 9 години

Укрите искат война на ЕС с Русия правилно ли съм разбрала и ние сме у кюпо хи хи хивъпроса е дали европейците са достатъчно "потдатливи" на демократично влияние

1

Анонимен

преди 9 години

Като са "извънредно обезпокоени" да пращат танковете, самолетите и всякаква друга техника + състав. *** вече мина от 39-та в 40-та година.