56

Анонимен

преди 9 години

Държавният преврат, който спретнаха ГЕРБ и Роско с помощта на протестърите беше точно заради енергетиката. Да ви е честито. Човечето от Близу, което виждате на снимката не знае на кой свят се намира, просто изпълнява поръчки. Пеевски ли? Ха-ха! Сега има поне десетина по-зле от него на високи държавни позиции, радвайте им се.

55

Анонимен

преди 9 години

До Икономист НЕ И В БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!!!!!!

54

Пинко

преди 9 години

До ИЗБИРАТЕЛАбе бой - една година мръня народа, а ония сами се махнаха на края. Лаене и бунт има само зад клавиатурата.

53

Анонимен

преди 9 години

" Трябва ми да расте "??А не трябва ли ние да ви изметем ..

52

възмутен

преди 9 години

Вчера от ЧЕЗ смениха електромерите на целия вход. Предишните бяха сменени преди 4-5 години , но техникът каза че им бил изтекъл срокът на годност . Като гледам новите хич не са нови,ами са сваляни от други места . Даже годината на производство е по- стара от на стария електромер (пише го в протокола) . Струва ми се че подменят електромерите с такива , на които е манипулиран софтуера да отчитат по-голяма консумация. Бих ги скъсал от жалби , но съм наемател.... :(

51

Анонимен

преди 9 години

Цената на тока ще расте, за да могат да лапат ВЕИ - тата и ЕРП - тата спокойно да си изнасят печалбата. И на едните, и на другите адвокат е лицето Плевнелиев. Този няма как да го нарека президент.

50

Анонимен

преди 9 години

Тия подготвят репликите на следващите , в които Цветаное е сигурен че ще ( спечелят ???)И да спечелят, няма пак да се задържат, че на народа му писна ! Ще има бой и да се махат всички досегашни !

49

Анонимен

преди 9 години

А вдигнете цената и ни замразите доходите, не искам да ви мисля.

48

ИЗБИРАТЕЛ

преди 9 години

А доходите ни трябва да скочат драстично, тогава плавното окачване на тока няма да е проблем. Иначе ще има бой и свалени правителства. ОБЕЩАНО ОТ ИЗБИРАТЕЛ!!!!

47

Анонимен

преди 9 години

48. Инвесторе,Ти в бостан ли инвестираш ?

46

NORMALEN

преди 9 години

OT KOIA PLEVNIAZERIAZ IZLEZE TOZI NEKADARNIK ,DA SE VDIGAT CENITE NA TOKA ,A NE MOGE LI TEBE DA VDIGNAT I OT VISOKO NAPRAVO V PLEVNIATA DA TE PUSNAT.NARODA SE IZMACVA ,GIVEE V GLAD I MIZERIA,TAKIVA SLUGEBNI MINISTRI TRIABVA DIREKTNO V ZATVORA SLUGEBNA KILIA DA IM PREDOSTAVIAT.GOSPODI PROSTI IM TE SA DEMOKRATI KOITO UBIVAT NARODA.

45

Помнещ

преди 9 години

" Цената на тока трябва да расте плавно "Трябва да напомня, че в първите години след 1989-та, *** ни убеждавах, че цената на тока, трябва да расте докато стигне еди-колко си цента - американски цента и после нямало да расте повече. Сега не помня точно колко цента беше, но май говореха за 3,5 цента, което сега е около 5,11 стотинки. Сега наследниците на ***, някои от тях станали герберасти, ни говорят за ново повишение на цената на тока, а цената му сега е много над 3,5 цента.

44

Анонимен

преди 9 години

49.Ами като тази държава е фалирала ?Що се бутат за власт !И само енергетиката ще им остане да крадат.То друго не остана . Всичко източиха, разфасоваха и продадоха.А ти какво искаш да кажеш ?

43

Анонимен

преди 9 години

Колко плавно да расте бе Щонов, Да се изравни с мизерните заплати ли ?

42

инвестор

преди 9 години

Много батакисти тук реват да са им растяли заплатите!!Ей, психопати държавата е пред колапс вие ревете пак само за пари, еййй!!Смешни Путиновчета!!

41

Анонимен

преди 9 години

- Що бе Щонов ?- Що не,отговорил Борисов

40

Анонимен

преди 9 години

То си трябва една истинска революция !И. цялата тая *** , впила се като кърлежи да си замине !

39

...

преди 9 години

Еи МАСКАРИ с МАСКАРИ, как ше расте цената на тока бре, ДРУГАРЯТ-БАЩИЦАТА Станишев каза, че тока ще спада БАШ-ДРУГАРЯ Орешарски и той така каза ей МАСКАРИ нема да се подигравате със словата на тия двама ВИДНИ ДРУГАРИ! Тока неможе да е с висока цена защото СОЦИАЛИЗАМЪТ е НАРОДНА ВЛАСТ с електрификация на населението! Аааа да внимавате, че да не започнеме отново с екскурзиите до Сибир!

38

Анонимен

преди 9 години

а доходите не трябва ли и те да растат плавно ЕКСПЕРТЕ, че иначе няма да можем да поемем постояно растящите плавно цени на всичко?

37

Анонимен

преди 9 години

Щом няма задължително гласуване-да гласуваме без да зачертаваме-против всички!