122

Анонимен

преди 9 години

Руснаците до ден днешен не са пратили и рубъл в компензации на стотиците хиляди жертви на съветската л*йно-централа Чернобил. Иначе голяма "хуманитарна" помощ пращат когато краен цел е поредното незаконно анексиране на територия. И българските им роби се връзват на приказките на Лилпутин. Майтап.

121

фак уе

преди 9 години

По-надоло в коментарите някой беше попитал,цитирам:"Американците подкрепиха и финансираха фашистката хунта в Киев.Питам когато се обърнат срещу тях и почнат да режат глави на американци и Киев ли ще бомбардират?Никой от НПО-проститутките които цвъкат във форума не отговори.

120

саботаж

преди 9 години

Валентин Наливайченко е поне от 10 години агент на Цру. Значи, Цру пряко ръководи саботирането на конвоя с хуманитарната помощ. Дано фашистите от Куев да имат достатъчно памперси!

119

fripp

преди 9 години

Между другото, да ви кажа нещо интересно, свързано със санкциите срещу Русия. Германия е одобрила сделка по продажбата на нефтогазови активи на RWE на руската компания Letter One за 5млрд. евро, което ще позволи на руската компания да получи 190 лиценза и дялове в нефтогазови разработки по целия свят. А щатската компания United Launch Alliance и Енергомаш са сключили договор за доставка на 29 ракетни двигателя РД-180. Ние обаче спряхме потока. Къде са им принципите на капиталистите.

118

Анонимен

преди 9 години

До onzМуйо, стига си се отплесвал, с какво си по-добър от комунистите, след като сам признаваш че ще пращаш хора в уранови мини, "щото не те кефат"?

117

Анонимен

преди 9 години

Според последните данни на прозрачните и независими руски медии, рейтингът за одобрение на Владимир Путин в Русия вече достигна 140 %. В анкета са участвали и бебета във възрастова група 2 до 8 месеца.

116

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНикога в Украйна не е ималом забрана на руски език или на телевизия на руски. Дори сега предаванията са 50:50. Вкъщи имам канал Интер (украински), мога най-отговорно да го заявя.

115

Анонимен

преди 9 години

Ама как може да реши Русия, "не ни се чака на границата и влизаме". Да не говорим, че на всеки му е ясно какво се кара в тези камиони!!!! Това е погазване на всякакво международно право, фашисти без никакво съмнение....

114

Шоп

преди 9 години

До onzполитическата позиция на рашка е по близка до националсоциализма--------------- Всъщност напълно се покрива с него. Катго всичко друго и в политиката Русия копира отдавна остарели западни практики.

113

Анонимен

преди 9 години

Представители на международната организация на Червен кръст, съобщина на пресконференция, че съжалява че от украинска страна има пречки за допускане на 287 камиона до нуждаещото се население. Това са продукти от първа необходимост - вода, храна и лекарства. Украинските власти създаваха много изкуствени пречки, за д ане достигне помощта до предназначението си.

112

Анонимен

преди 9 години

До 164"Забрана за използване на руски език,забрана за гледане на руска телевизия ,избиване на собствения си народ от паравоенни шпиц команди"Ако променим само "руска телевизия" с "опозиционна телевизия", абсолютно същите методи се прилагат от Кремл в Русия.

111

Чикън

преди 9 години

Трябва да ви съобщя една новина, която няма да можете да прочетете скоро.Всичко в този конфликт е решено отдавна, на по пура и чаша бренди в тиха и приятна вечер.Дори и вашите съдби.

110

Анонимен

преди 9 години

До onzОоо, сега ми казваш какви права имам даже :) Браво. Те това е демократията.

109

kiko1970

преди 9 години

Никога в историята няма случай хуманитарен конвой да чака 10 дни на границата и да се поставят все нови и нови измислени условия, само и само за да се бави достигането на помощта до бедстващите хора в Луганск. Вчера вечерта е започнала проверка на камионите с помощта съвместно с Червения кръст и украински граничари, проверили 30 камиона и украинците си тръгнали и не искали повече да проверяват, какво е това?? Естествено Русия няма да се остави да я разиграват и действа. Помощта вече е при хората

108

Анонимен

преди 9 години

До 161За обида експулсират ли, вече?

107

До 150

преди 9 години

До onzФашизъм е това което управлява в Киев.Забрана за използване на руски език,забрана за гледане на руска телевизия ,избиване на собствения си народ от паравоенни шпиц команди ,още да пиша ли соросоидче?

106

ukrainec

преди 9 години

До АнонименА как ще ти хареса определението --жидокомуняги--за Московската хунта ?

105

до 156

преди 9 години

едно е критика, друго са обидите.С критиката трябва да кажеш защо не ти харесва и какво трябва според теб да се направи. А писания от рода:" Те са гейове, мюсюлманите на са..н" и т.н. не са критика (дори и да са верни) това е безсилие!

104

Анонимен

преди 9 години

До 155Уау, ужас. Рухна Русията. М'чи сига?

103

Анонимен

преди 9 години

До janНай-големият смях е, че нищо друго не успя да измислиш. Ех да, как да контрираш фактите: Рашата се е напътила за поредна октомврийска революция с главния протагонист от губещата страна: ***.