26

До 12

преди 9 години

Ти пък какво искаш да разказваш по боксерки? На колко ракии си?

25

Анонимен

преди 9 години

Исляма се е превърнал в една фетиш-религия. Забрадките от средство за предпазване от силното слънце в субтропичния пояс са деградирали до религиозен символ и неосъзнат традиционализъм. Същото се отнася и до обрязването. Вместо равините да обясняват на простия народ, че необрязания мъжки член почва да смърди на 6-ия час при температура 40-45 гр., те просто са има казали "Господ каза да се обрязвате". Това е смисъла на обрязването, а не някакви сделки с господа. Т'ва религията е опасно нещо.

24

До 29

преди 9 години

толкова си ядосан, че не си забелязал какво всъщност си написал - "мюсюлманите насилствено ПОКРЪСТВАТ и избиват християни" :)Успокой се, не се нервирай преди сън.

23

Анонимен

преди 9 години

- Като държите на "ислямската ценностна система",защо не си стояхте в ислямския свят?!- Искате да живеете в Европа, но подчертавате, че държите да сте далеч от "нещата, чужди на ислямската ценностна система", тоест,демонстрирате презрение и неодобрение спрямо всичко,което не принадлежи към исляма.Но искате да ползвате благата на този неислямски свят и особено социалната му система! Е,що за морал е това?!- Питате ли ни, дали искаме да гледаме около нас чаршафосани таласъми,които не ни одобряват

22

Анонимен

преди 9 години

Когато мюсюлмани насилствено покръстват и избиват християни, пропъждат ги и заграбват домовете им, изнасилват и убиват, за да направят велик халифат на "правата" вяра, само ми е до толерантност към религиозния им фанатизъм, скрит зад забрадките на жените им!!! Европа не е патила истински от исляма и не знае за какво иде реч, а си мисли, че ще й се размине, докато не й опре до.....

21

Анонимен

преди 9 години

До до софиянецМАЙ не си бил в ЕВРОПА

20

ОЧАКВАЙТЕ ГИ

преди 9 години

служителите на Стамболийски 45 а чакат опорни точки за да започнат

19

до софиянец

преди 9 години

имаш ясна статистика за произхода на пристотутките в околовръсното в софия а за европа знаешли чесме силоваци

18

време разделно

преди 9 години

Христианското милосърдие състрадание трябва да се отнася само за християни . За друговерци и най-вече за мюсюлмани трябва сегрегация и безмилостно унищожение !

17

Анонимен

преди 9 години

Проблема не е в тях, а в слабостта на Християнството и Западнат Цивилизация.Трябва да унищожим нашите пороци, и да станем отново силни, да раждаме по повече деца от тях, да сме задружни и непреклонни.

16

Анонимен

преди 9 години

В християнска държава трябва да се спазват християнските закони. Всичко друго е убида към правата вяра !

15

Никола

преди 9 години

Чакай те бе, нали българите , румънците и полския водопроводчик бяха заплахата за англичаните , а ? Какво излезе , че мюсюлманската *** от бившите колонии на Н.В. скоро ще им реже картуните по Оксфорд стрийт и Пикадили !

14

ХА ХА ХА

преди 9 години

Как ли смардят тия ..............................

13

Анонимен

преди 9 години

как чие е решението - тяхно след психообработка на околните, иначе остават без мъж, кой ще ги храни. забрадката скрива мазните, белите, редките, болните и чорлавите коси. и демонстрира набожност. обаче тия жвакащите дъвка с видимите кичури извън забрадката на разврат отиват, няма ги харесат за трети ханъми, само за сексуален джихад

12

СОФИЯНЕЦ

преди 9 години

А по нашето околовръстно СТРАННО се "разхождат" туркини а доколкото знам и те са нинджи

11

какъв е проблема?

преди 9 години

Това е демокрацията. Свобода всеки да си вярва в каквото ще. И да се облича както той иска.

10

край

преди 9 години

Е като искате да носите забрадки що не идите там където това даже е задължително Авганистан Пакистан ИДИЛ и пр. Европейската цивилизация ще загине от прекалена толерантност.

9

Анонимен

преди 9 години

Браво! Много им отиват забрадките на момичетата. Изглеждат чудесно с тях. А и щом сами доброволно са избрали да ги носят значи няма никакъв проблем! Не зле и българките да носят такива забрадки и да бъдат по-морални и сдържани. Аз като християнин одобрявам напълно.

8

Анонимен

преди 9 години

Решението е на забрадката.

7

Анонимен

преди 9 години

демокрация баце свобода това искат всички включително и аз ако трябва по боксерки ще разказвам