24

Анонимен

преди 9 години

topli sarceto takava novina= ku4eto i momi4enceto sa geroi ako im znam adresa ste im izpratia podaracidaite actualnite im adresi

23

Julis

преди 9 години

Защо бе хора, защо си продавате душата за жълти стотинки, за 20 лв на 500 коментара, и тази тема ли ще я освините с политика? Имайте поне малко мярка, поне като сипете помия правете го под политически теми, така само вредите на работодателите си, под такава тема ефекта може да е само обратен.

22

Анонимен

преди 9 години

*** заседнали, какво хвалите?! Тези възможности не са чужди на човека, вие сте обременени от съвременни ***. А и малките красиви момиченца са студоустойчиви по принцип(това няма откъде да го знаете де)! Дори животните често си падат по тях. Все се опитвате да прехвалите някой, за да загуби реална представа.

21

Коментатор

преди 9 години

Сладуранка

20

Анонимен

преди 9 години

Тия са монголци ,бе....

19

ШибиРиби

преди 9 години

Ей тва ще смени Путин

18

Анонимен

преди 9 години

Това е рускиня

17

Анонимен

преди 9 години

"Психологът Екатерина Алексеева разказа, че веднага след като я открили, Карина поискала сок и сладолед"Милото то, да е живо и здраво и евалата на родата, че са създали такова борбено и разсъдливо детенце... само да бях сложили и снимка на кучето.

16

Анонимен

преди 9 години

Ще го търсите Орешарски,ама късно....виждате ли без него какви работи стават ;(

15

Анонимен

преди 9 години

До демократдемократ - ***, какъв демократ си бе ***

14

Асен Хладилника

преди 9 години

12 дена сам в гората, дори г-н Бойко Борисов не би се справил . Представяте ли си: зловеща, безпределна гора, трева висока колкото 3 годишно момиченце, а ние сами, Бойко и 40 бодигарда . ТРЪПКИ МЕ ПОБИВАТ .

13

Анонимен

преди 9 години

Скоро 3 момчета се бяха заблудили ако се сещате, то бяха панаири, то беше рев, хеликоптери, екстрасенси, хайки с кучета, 50 доброволци, 20 военни,15 куки. Те пичовете изпушили тревата и решили да се върнат и станаха герои- единия висял от скала и едвам го спасили. Момиченцето на 3 години е съобразило да се движи по реката, знаело е какво да яде и какво не- правило си е подслон- не че не се радвам, че и двете истории са с щастлив край, просто като аналогия, нашата е лекомислена, а другата подвиг!

12

мен

преди 9 години

Ама не е висяло на една ръка от отвесна скала, като онзи наш национален герой, който се изгуби в Джендема преди 2-3 месеца. Ама то сигурно, щото рускинчето е било самичко, а на нашия са му давали кураж още две гейчета.

11

До 8

преди 9 години

Кaкви руснaци, пич товa си е живо чукчи. Но е слaдурче, Чингизовче.

10

гогоб

преди 9 години

Червени тролчета, защо всичко обръщате в политика. Гадни сте.

9

Варненец

преди 9 години

Те там са си диваци от азиатските племена.Живеят по пещерите.Какво се учудвате.Животинчето си е било у дома.А после като купят гарсониера във Варна елате ги вижте все едно идват от Париж ***.

8

Валентин

преди 9 години

Добре и се е разминало, че и вълци можеше да я отгледат иначе.

7

демократ

преди 9 години

Добре че не е видяно от канибали-сънародници.Там ги има с лопата да ги ринеш.Оня ден четох отишли трима московски учени в Сибир .След 3 месеца търсене се върнали само двамата.Изяли своя колега и оцелели.

6

Анонимен

преди 9 години

Пичаги страшни, има ли разлика между нашенска гора и техна?

5

il_cho

преди 9 години

Като им гледам физическата подготовка на рускаците на янкитата ще му спукат затлъстелите *** :D!