6

Анонимен

преди 9 години

1.България през втората половина на 90те пак сбърка във външнополитическата си ориентация. Вместо да се ориентира към Китай и китайския модел на управление капитализъм в комунизъм през 90те бг политици тогава в лицето на Костов, по-късно на Симеон разпродадоха предприятията къде фалирали, къде умишлено фалирани на Запада на безценица и затвърдиха демократичното управление на един народ който не е дорасъл за демокрация. И хората чакаха инвестиции в производствена инфраструктура.

5

ФАКТ

преди 9 години

БСП : "ГЕРБ са гузни, извъртяха се на 180 градуса!"КОЙТО НЯМА СОБСТВЕННА ПОЛИТИКА ПЛЮЕ ПО ЧУЖДАТА. ЕЙ ТОВА Е ИСТИНАТА. СТАНИШЕВ КОЛКО ГОДИНИ СЕ ВЪРТЯ НА 180, -180, 360, +- 90 ИЛИ СТО ГРАДУСА ПЪК БСП-ТО БЕШЕ ЗАД НЕГО, А СЕГА ПЛЮЯТ И ОБВИНЯВАТ. ВСЕ ЕДНО КАТО МИКОВ Е ЗАВЗЕЛ ПОСТА НА СТАНИШЕВ СА ДРУГА ПАРТИЯ. ВСЕ СЪЩИТЕ СА СИ. ДА НЕ МИ СЕ ПРАВЯТ, ЧЕ НЕЩО СЕ Е ПРОМЕНИЛО, ОСОБЕННО, ЧЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО В ПОЛЗА НА БЪЛГАРИЯ. КАТО МИСЛИТЕ ЗА ПОЛЗАТА НА БЪЛГАРИЯ ПРЕДСТАВЕТЕ ПОЛИТИКА, А НЕ САМО ДА ПЛЮЕТЕ.

4

Мерджaнов

преди 9 години

Много противнa комунистическa мутрa. Типичен нaследник нa убийците от БКП. И лъже, нa всучко отгоре.

3

Анонимен

преди 9 години

DOBRE 4E TIKVUNQ SI POKAZA ISTINSKOTO LICE PREDI IZBORITE.DNES REITINGA MU E 00% DOLU GROB VYN OT VLASTTA XAIDUCITE

2

Анонимен

преди 9 години

Герб в лицето на ББ отново препика доверието на избирателите си.

1

НИКОГА ВЕЧЕ БКП_БСП

преди 9 години

смрад болшевишка отхвърлената *** засмърдя;ГЕРБ не е длъжен да ви осигурява кворум бе ***,няма опозиционна партия по света,която да осигурява кворум на управляващите за да си избират техните закони,вие всички ли сте *** от бкп_бсп_дпс_атака или така ви изнася.Целта на всяка опозиционна партия по света невежи(това не е фирма с работодател и работници)е да саботира-свали управляващите и да не им позволи да си избират техните закони,именно затова е опозиция ***,вие сте неспасяем случай затова излезе и тоя лаф няма такава държава.