87

asV

преди 9 години

Тъпите рашъни се връщат с марш, вкупом към мизерията от годините на сАвеЦката простотия, прости същества като тях си го заслужават!! А ЕС може без пикливата им газ, както по време на Студената война!! и без това ги направиха милиардери, а те са си една оборска тор-славянска при това. И тук в Бг има много техни другарчета с промити мозъчета!!! Русия е била, е и ще бъде враг на България!! Вижте как се отнасят с братята си в Украйна, смятайте с нас какво биха направили тези ***!! Селяни кухи

86

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен116--Ниска топка си момче,аз предлагам дискусия-сериозна,а ти щом познаваш космонавт--браво........затова ще си космически "щастлив"

85

Анонимен

преди 9 години

До сотирДай ги де !И аз познавам един ,който във връзка с работата си се премести ......в Космоса .Професията му беше космонавт.Но това не значи ,че в Космоса е по-добре отколкото в ЕС!

84

сотир

преди 9 години

Добър ден на всички.Аз съм българин който живее в Русия от 4 години,и понеже виждам ,че има много спекулации с Русия и как живеят хората там--мога да дам много отговори--реални.Без пристрастие и злоба.Във връзка с работата ми се преместих в Русия,преди съм работил и живял в доста страни.Който иска нормални и честни отговори нека си задъде въпроса.

83

Анонимен

преди 9 години

До Т.Т.Казва се СГОДА ,ти сам си го написал.Когато НЕ Е СГОДНО ,се казва НЕСГОДА !!! Малко знания по български език никога не са излишни.

82

До 103

преди 9 години

До До EvgeniТрябва да си уникално промит мозък, за да защитаваш страната на едно джудже, пред тази на цивилизована Европа.И спрете да ми говорите за културата на Русия и т.н.Тази култура е била преди повече от 100г. по царско време.Но, нали великата революция след това е унищожила къде, каквото е имало интелигентно, че и до сега.Та, спрете да ми хвалете една много изстрадала нация от своите управници.Меки китки били европейците. Ами, недейте да ходите там. Хайде на море в Крим.

81

Анонимен

преди 9 години

До EvgeniТо и Европа си живееше незле ,когато имаше желязна завеса и СССР.И то без Съветски газ.....А презарвативите тогава бяха големи и твърди......

80

Тлъб

преди 9 години

Очевидно западняците имат някакъв добре подплатен пъклен план срещу Русия. Иначе нямаше да им стиска да се бъзикат така с Руснака.

79

Анонимен

преди 9 години

Това джудже...ако я нямаше тази газ...щеше да си смуче пръстите от глад.Шистов газ навсякъде и санкции на джуджето до край.Загрижил се той за Европа. Да си изтегли терористите от Украйна и да спре да ги въоръжава. Така ще помогне на Европа.Да спре и с империалистките си амбиции. Така ще помогне на Европа. Да започне да мисли малко за народа си и как да облекчи живота му, така ще помогне на всички и най-вече на Русия.Но, не. Джуджето иска да е император, велик вожд. Ще остане на бунището.

78

Т.Т.

преди 9 години

До BGНещо съвсем си объркал жиците професоре,ама съвсем.Просто нямам време да ти "отварям очите",,,,Но това което си написъл е най_голямата лъжа---Това е легендата ,,,,а истината е съвсем друга.В този момент се изложи.Прочети,чао че нямам време,,,,,,,

77

ceci_

преди 9 години

do #106А татарите в Казан сигурно са донесени от лунатаЕти две поговорки на руски и български по темата:"Сърдит Петко - празна му торбичка""На обиженых воду возят" :-)Обиждай се и по-нататък ..

76

BG

преди 9 години

Някой от русофилите тук знае ли какво точно символизират кубетата на руската църва ?! Нека ви светна - тази архитектура се появява след като един човек цар Иван Грозни превзема един град наречен Казан и включва в състава на Русия една държава съвсем случайно наречена БЪЛГАРИЯ !!! На мен като българин винаги ми е прилошавало от подобна снимка - кубетата символизират кръста забит в чалмата !! Ама тая *** е БЪЛГАРСКА !! Хайде, *** - цъкайте минуси, ама историята не може да промените !!!

75

Evgeni

преди 9 години

До До Evgeni"Ти руснаците не ги мисли" В тая връзка и западните меки китки са доказали през вековете че оцеляват и все по-силни стават. ... пък когато западна европа е създавала цивилизацията Русия е била няколко века назад, та мен не ме страх за меките китки и за България щото и ние сме създали държавата си векове преди Русия, и още сме тук. :)

74

ha ha

преди 9 години

с две думи, нищо съществено няма да се получи от тези санкций, само ще се задълбочи кризата в цяла Европа.

73

до 98 Evgeni

преди 9 години

Народ, преживял битките при Ленинград и Сталинград все ще преживее някои дребни затруднения. Четете бе, история поне четете.

72

Evgeni

преди 9 години

До Анонимен"Споко, СССР как караше и без да продава кой знае какви количества газ на Европа. ЕС въвежда някакви смешни санкции, които да не засегнат собствените им икономики, съответно и руската."Още един господин с нищожни познания по история! СССР и през онези години продаваше огромни количества и нефт и газ за да си осигури валутни постъпления за да издържа Соц-а Четете ги тия книжки бе!

71

Soldier of Fortune

преди 9 години

Виталий Иванович Чуркин - руски дипломат в ООН (относно мародствата над труповете от сваления самолет):► Не можете да наричате хората мародери , само защото са събирали вещи , които са падали буквално на главите им." ▼=>Ето ценностната им система , направете изводите си сами...

70

Evgeni

преди 9 години

До ТОДОР ХРИСТОВНе че е нещо, но ти пак не отговори на въпроса ми, как ще преживее липсата на тия милиарди Русия ?

69

иван

преди 9 години

анонимен американските *** не им трябва ток и вода .тях може да ги топлят думите на възвишен обама а вода ,майната му -вода в канализацията колко щеш ,щом е за ЛОРД ОБАМА жертвата си заслужава

68

Анонимен

преди 9 години

Елементарната пропаганда на САЩ пробива само сред ***, останалите бели хора в Европа са с Русия, или поне разбират , че САЩ лъжат. За какво германеца да плаща геополитическите интереси на Вашингтон ?