26

Анонимен

преди 9 години

този е перфектният избор , за глава на една голяма и безпринципна коалиция - *** по рождение

25

Анонимен

преди 9 години

И никога НЕ позволявайте на ПРОФЕСОРИТЕ - да управляват !!! Бисмарк ..:))

24

Анонимен

преди 9 години

Поздрави ! комунистическите тролчета много вият ,но по-добре те да вият а народа да е доволен ,отколкото комунистически доволни тролчета -беден народ !

23

Анонимен

преди 9 години

3 мандата депутат от комунистите ще бъде служебен премиер ?????

22

бай Вълчо от Хисаря

преди 9 години

До АНОНИМНИЯ -19 пост.Не те познавам, но грешиш.Не съм фен на ГЕРБ,БСП или Членувам в гражданско сдружение защото съм убеден,че властта трябва да се отъждествява само от гр. общество.За съжаление каквато и да е партия след 1990г. се появи е само *** и погнуса. Виж резултатите.Всички партии след 1990г си поделят о/о 50 % от имащите право да гласуват.Защо не гласуват другите 50 %си е другоЗатова се нароиха ***,турски и всякакви етнически партииЗащо ние българите не можем да се обединим?

21

Леле

преди 9 години

Ама човекът бил изключен от Партията през март 2014 г.

20

Анонимен

преди 9 години

Георги БлиЗашки - какво повече да говорим.Името му казва всичко.

19

Анонимен

преди 9 години

Да, в България за съжаление лизачеството се награждава подобаващо. Изплуват не кадърните и грамотните, а нагаждачите и ренегатите, които бързо се преорентират откъде духа вятъра и обръщат платната. Примери много. Дори някои комунисти и комсомолци станаха "демократични" премиери и президенти и назначават подобни на себе си по върховете на държавата. За това няма да се оправим и след 250 години.Може ли човек с основно образование 3.5 години да бъде премиер - ами тук, явно да.

18

Анонимен

преди 9 години

По-лошо от ГЕРБ, е само ГЕРБ+ДПС!

17

до 10

преди 9 години

Прав си, но няма капка достойнство. Не става за друго освен за олигархична злоупотреба с него. Червените олигарси го употребиха, а сега пак го употребяват. Само че ренегатите не ги обичат, червените го направиха конституционен съдия, с което ще взема 2000 лева пенсия цял живот като президентите, а тези са по-скрънзави - министър за два месеца и шут в гъзенцето му. Евтино се орезили.

16

aferabg, bnews

преди 9 години

В сензационния документ пише как МВР през 1999 г. засича едни и същи лица в няколко операции свързани с наркотици. Сред видни фигури от ъндърграунда, повечето от които не са между живите, личи името на Бойко Борисов.

15

оа

преди 9 години

продадоха ни отдавна така че който и да дойде няма оправия Терминал номер 2 е изхода от робството и не продавайте земята си на цената на балатума Българи

14

aferabg, bnews

преди 9 години

Борисов щял да става голяма фигура, а според Георги Илиев държал венецуелската връзка с трафика на кокаин в България.Документът е на основата на информатор с агентурното име Пламен, който от 1998 г. доверява информация на МВР. Въпросната оперативна разработка вероятно е част от сериозен архив в МВР, който проследява криминалното минало на Бойко Борисов.

13

Анонимен

преди 9 години

ТЕЗИ КАНДИДАТУРИ СЕ РЕШАВАТ В САЩ И ИЗРАЕЛ,ЯВНО ЧАКАТ ПОТВЪРЖДЕНИЕ ОТ ПОСОЛСТВАТА,ДА МУ МИСЛЯТ РОМИТЕ,ВЕЧЕ ТЕ ЖИВЕЯТ В БЪЛГАРИЯ,РОМСКА ИДИЛИЯ

12

Анонимен

преди 9 години

Лизачеството, бояджийството и слугуването на олигархията се възнаграждават...

11

Анонимен

преди 9 години

Герберастките *** налазиха форума да защитават ренегата от БКП/БСП Близнашки. Ми как иначе - нали и той е същи като Вожда им, бивш комунист, обърнал се среще Партията си, когато свърши келепиреца. Търси нов - а той сега е при мутро-милицонерите.

10

Анонимен

преди 9 години

Ами естествено, това *** има огромни заслуга към ГЕРБ - нали именно той организира *** от Протестна мрежа да бутнат Правителството.

9

Анонимен

преди 9 години

Не е свръхинтелект, но не е лош човек, преподавал ми е. В сравнение с Местан, Станишев, Миков, Бареков, Борисов, то Близнашки е интелектуалец 10-та степен.

8

Анонимен

преди 9 години

Ето това е подигравка с длъжността премиер. Както самата неврокопска пастирка е подигравка за длъжността - президент !

7

Анонимен

преди 9 години

Едно време в университета като водеше парламентарно право му викахме "червеният змей". Има доста идеи и то нелоши, примерно за личната инвеститура. Адмирации, че е поставил това, в което вярва над партийността. Повече професионалисти, по-малко партизани.