75

:)

преди 9 години

Гласувайте за който искате само ГЛАСУВАЙТЕ ДПС трябва да има малък процент въпреки купените гласове

74

много добре

преди 9 години

До АТАКИСТAве бaтко и aз съм aтaкист, aко искaш елa дa ме,видиш пия бирa в кръчмaтa до дивaкa нa белчев!Искaм дa кaжa, че трябвa именно дa п3иложим нови модели нa упрaвление и че дпс не е единственaтa причинa зa колониялното робство, еййййй тлз форум бре!

73

Анонимен

преди 9 години

до 92Е как да не е причина, като местната власт,когато ДПС е на власт облагодетелства и толерира всичките тези ориентаслки прояви които ти назовах????

72

Голям смях

преди 9 години

До 82."Ей, ***, гласувайте , бе !"Гласувахме преди 5г. и то силно гласувахме и какво за 1 човек,който обеща,че ще накаже ДПС и какво стана????От трън та на глог.Народа ако не си разбрал вече напълно се е предал.Идват най-различни *** и на народа му е все едно кой ще го краде.

71

АТАКИСТ

преди 9 години

до 88Ти си съгласен в български села понеже има турски кмет минарето да вие всеки ден в 6 сутринта и да събужда българите от селото??? Да има по 3 дни турски сватби до 12 посред нощ и да бият тъпани като за последно на двора на селското училище и да се чуват зурните цял ден??? Т'ва ли заслужава българина на село? Затова ли се бориха Левски и Ботев?

70

много добре

преди 9 години

До до 88Не съм бе, готов съм ей сегa дa излезa с дружинa и дa се бия зa,родинaтaКaзвaм че дпс е,еднa фaсaдa, реaлно тя не е причинa зa мизериятa a политическaтa доктринa която големите изповядвaт!Много ясно че нещa дпс, нaдявaм се дa су върнеш думите нaзaд

69

Анонимен

преди 9 години

Минимум 20%

68

до 88

преди 9 години

Значи ти си съгласен да е ДПС в управлението, да се назначават кметове турци в отделни региони дето името си не могат да напишат камо ли да управляват община????

67

много добре

преди 9 години

Хуу де,дa,ви егa, мaхaме дпс-тоО после квоКоя точно промянa ще ви вдигне стaндaртaЩе имaте ли икономикa незaвисиност и т,н,дпс е игрaч кaто всички остaнaли некa все пaк дa остaнем фокусирaне и нaзовем фундaментa нa проблемитеИнaче губим енергия и сaмо лaем

66

Анонимен

преди 9 години

Е и кое е новото? Не виждам една нова партия, която е независима от БСП и ГЕРБ. Защо ни занимавате със социологически проучвания? Народът каквото си го надроби, такова ще си го сърба.

65

да бе

преди 9 години

И 100 % да е разликата,все тая!Едни крадливи комунисти сменят други такива!

64

Фен

преди 9 години

Хаѝде да видим на изборите дали БСП няма да има повече от 30% само при условие,че Мая стане председател! ) Мая,Мая,Мая )

63

Анонимен

преди 9 години

Ей, ***, гласувайте , бе !Гласувайте за който си искате, но ДПС да не са отново на власт. Тоя Местан само като му видя мазната противна самодоволна физиономия- защото знае че е непоклатим, понеже ние сме овце и не гласуваме и ми става отвратително. Гласувайте за да няма повече скапано ДПС мръсно в парламента!Е.ати - турци да ме управляват! УУУУУУ....За бога, гласувайте, братя българи!Падам на колене и ви се моля.

62

gost

преди 9 години

искам да попитам тоя пат които и да стане ще изкара ли закона за лудите дето се разкарват свободно и си ги крият в системата а те ще си правят каквото им е кеф а системата нехае

61

социолог

преди 9 години

Новата опорна точка на комуносоциалистите , е че ГЕРБ и ДПС са ново мнозинство. Да ама не. Цяла година Станишев и Местан-Доган се целуват и сега вече се мразят. Другари избирателите на ГЕРБ са образовани и умни, а не като вашите пенсионери и неграмотни. Недейте много да се пенявите защото както е тръгнало може и да не прескочите бариерата.

60

Анонимен

преди 9 години

С ГЕРБ напред! Води ни, Бойко към светли бъднини!

59

социолог

преди 9 години

Който плаща-той е спечели

58

Анонимен

преди 9 години

Само ГЕРБ!

57

Анонимен

преди 9 години

.... пък че вярвали в Аллаха ако вярваха в Буда или нещо друго по ли ще ви сгрее

56

Анонимен

преди 9 години

А бе какви турци бе голяма част от ЕЛЕКТОРАТА на дпс припознава България за своя родина и не гледа с кой знае колко добро око към държавата Турция ама пусти страх в тези затворени райони