64

Лора

преди 9 години

Участие на НАТО в Изт.Украйна:Две полски дружини с артилерия са участвали в битката в Луганск.Ситуацията се усложнява още повече в Изт.Украйна след като разкри,че в района са пристигнали да се бият и два батальона полски войници,които официално са наемници, но неофициално всички знаят,че са полски войнцици./превод от гр. сайт/

63

Менса

преди 9 години

Въпрос : Kой подлага на обстрел цивилни в Украйна и цялия свят?Отговор: Ами много просто - тези същите дето хвърляха атомни бомби над Хирушима и Нагазаки пак върху цивилни хора.

62

Анонимен

преди 9 години

Та чак украинците емигрират в Русия

61

проруска

преди 9 години

Кървавия Петър и неговата хунта

60

Анонимен

преди 9 години

Кой подлага на обстрел цивилни в Източна Украйна?как кой? Според Киев цивилните се самообстрелват, самозапалват, самовзривяват самозадушават и винаги сами са си виновни!

59

Анонимен

преди 9 години

Не е ли време НАТО да помогне на Украйна и да накаже Русия

58

Анонимен

преди 9 години

До бойци за освобождениМисля,че сте от малкото българи разсъждаващи нормално.САЩ се доказаха във Виетнам,Ирак,Афганистан,Сирия и къде ли не.Колониалисти и нищо повече.

57

Бл.Благов

преди 9 години

Истината за Украйна е ,че тя е като феодална държава. Разпределена е на области и те се командват от олигарси -милиадери.Корупцията е огромна ,дори по-голяма и от Русия,навсякъде и във всичко.Олигархът на Донецска област /не мога да цитирам името му започваше с К/може ако поиска от раз да спре боевете,но той не иска да има ограничения от централна власт.

56

До до на кол

преди 9 години

Айде и междугалактическите армии за бързо реагиране са почнали да пишат във форума!Ти ся да не ми пратиш две совалки щурмоваци или лорд вейдър? Ние сме егати *** типове включая и себе си. Едните са пета колона, а другите имат носталгия към някаква ценностна система. Няма вече цености!ако не сте съгласни смен значи имате чест, ама чест се брани с кръв не с думи, а вие топки нямате! Колко от вас имат боева готовност? Ще ви кажа -0!!!!!!!

55

ФСБ

преди 9 години

Прошка за Порошенко няма да има.

54

СПАС

преди 9 години

GrahamWPhillips @GrahamWP_UKFollowЯ очень рад узнать что Вадим ок - он был серьезно избит. Я не как, но украинская армия украл мою машину, все мои деньги, мой брониые жилет.

53

СПАС

преди 9 години

Просто как разпитват украинците:))))))))))))))) ДЕМОКРАТИЧНО!!!! ЗАБРАНИЛИ СА МУ 3 ГОДИНИ ДА СТЪПВА В украна!

52

СПАС

преди 9 години

Вижте това и или ще се спукате от смях или ако сте по-сериозни тази вечер, ще видите УКРАИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ!!!:)))))) GrahamWPhillips Е В Полша и ни е пратил това! https://youtube/watch?v=b2ZvciZJICM

51

на кол?

преди 9 години

Какви ще бъдат санкциите срещу Украйна, Сащ, ЕС и Нато, когато окончателно стане ясно, че украински военни са свалили Боинга? Нато ще бомбардира Киев ли? Всички украинци ще бъдат изгонени от Европа ли? Порошенко ще бъде набит на кол?

50

бойци за освобождени

преди 9 години

Не са сепаратисти, а са бойци за освобождение от фашистката хунта в Киев! Не е правителство на Украйна, а е фашистка хунта, дошла на власт чрез въоръжен преврат.

49

АЗ

преди 9 години

Литвиненко, чийто апартамент беше разрушен, няма желание за мъст. "Според мене решението е да се спре стрелбата. Тогава Европа и Русия би трябвало да се намесят и да помогнат да започнат преговори", смята той. "Нищо не може да се реши със сила."------------------------------------Това е характерното за една славянска душа. Нищо общо със злобата и печалбарска психика.

48

Анонимен

преди 9 години

"Кой подлага на обстрел цивилни в Източна Украйна?" Отговор - украинското правителство, дошло на власт с преврат и подкрепено от радетелите за "демокрация и хуманизъм" от САЩ и ЕС... Виж, ако в източна Украйна живееха не хора с руски произход, ами *** и ***, тогава "хуманистите" щяха да поведат поход срещу правителството на Украйна...

47

читател

преди 9 години

Е хубаво де ама тури едно име да се обозначиш а то така малко не сериозно , мисля че когато спориш с някои е честно да се гледате в очите иначе излиза че се криеш :) ! А че американците прекаляват си е чиста истина ! Рашките и те не са цвете ама не са тръгнали да обграждат американците с ракети а тия даже и съюзниците си подслушват , как и да го гледаме даже и в Лондон не ги долюбват ако и правителството им да е под техен контрол :) !

46

Анонимен

преди 9 години

Atakistche, ne si raztqgai nervite s Elka naprazno!Kak e Volen? Vze li vi ostanalite parichki ot turcite, kageto vi go nadiha sreshtu zaplashtane i vi razpori.a halk.te kato taq dupka na snimkata?

45

АТАКИСТ

преди 9 години

до 87Едва ли! Едва ли ще изгорят и Вежди Рашидовци и Иван Костовци вложили милиони като депозит. Няма начин.