36

Анонимен

преди 9 години

Скоро ще има поискаме сметка на всички,време разделно скоро ще настъпи

35

Дядо Йоцо гледа

преди 9 години

Видох, видох .....ГЕРБ + ДПС

34

Анонимен

преди 9 години

до тиквеника 30: и Атака гласуваха заедно с ДПС, тогава Борисов орева света, че това правело Атака коалиционен партньор на ДПС. Е, сега Борисов прави същото, значи по собствените му думи това означава, че са в коалиция с ДПС.

33

Анонимен

преди 9 години

Аз пък искам Господ да ни прати един мъдър политик, който да не мисли само за собствената си банкова сметка а да милее за държавата!

32

Анонимен

преди 9 години

Последните години в БСП влязоха много чалга политици които с нищо не допринасят

31

Анонимен

преди 9 години

Бюджета може и да не мине, защото БСП ще го блокират в Конституционния съд и тогава ще има блокаж на новата коалиция ГЕРБ-ДПС.

30

до 28

преди 9 години

Атака също се е случвало да гласуват заедно с ДПС, както сега прави ГЕРБ. Така че Сидероглу и Борисоглу са една и съща стока, и двамата са позор за България.

29

Анонимен

преди 9 години

Тук един и същ труженик с червена връзка изписа десетки мнения, че ДПС и ГЕРБ се били прегърнали... явно търси сам утеха, че неговата партия БСП от години е едно с ДПС. Успокой се малко пич, прочетохме те, всяко второ мнение е твое. Ако имаше малко моък, щеше да разбереш защо ДПС и ГЕРБ са за актуализацията на бюджета. БСП също са наясно, че трябва такава, но понеже не очакват да спечелят гласове на изборите, явно предпочитат държавата да затъне докрай.

28

Анонимен

преди 9 години

Още днес видяхме новата коалиция - ГЕРБ и ДПС!Проф. Константинов смята, че ГЕРБ ще имат 100 депутати наесен, а ДПС -40.Ето ви основата за една здрава коалиция и власт!А дали това ще се хареса на гласувалите за ГЕРБ е без каквото и да е значение!Пък може след 5 октомври ГЕРБ и БСП да се прегърнат?!!!Става интересно!

27

Анонимен

преди 9 години

Това че ГЕРБ и ДПС гласуват заедно в народното събрание не ги прави коалиционни партньори ТАКА ЧЕ НЕ СЕ ИЗКАЗВАЙТЕ ПЪРВОСИГНАЛНО

26

Анонимен

преди 9 години

И аз да честитя на герберите новата коалиция :)

25

DreamTheater

преди 9 години

Най турската партия е Атака.Със председател Сидероглу.Комуноидните тролчета на Кутев-не се опитвайте да облъчвате хората с лъжата ,че ГЕРБ ще се коалира с ДПС.Толкова много лъжи чухме от др.Станишев за една година,че вече дори и дечицата не му вярват.Но той е професионален лъжец с голяма практика,а вие сте жалки любители.

24

гербер

преди 9 години

Какво са виновни ДПС, че все ги чернят!Може пък да са се вразумили!!Трябва да има консенсус и парламентарна стабилоност, иначе държавата само губи!!Бойко е ЗА Турция в ЕС и това се цени от много български турци, защото те имат роднини в Турция!!Мачкай Бойко Българи.....ъъъ....така де, комунистите !!

23

демократ

преди 9 години

Коалицията ГЕРБ+ДПС се подготвя да доразсипе страната. А бе, гербави ***, нали уж никога нямаше да се съюзявате с ДПС и нямаше да гласувате заедно с тях? А то какво стана - поредното нещо (отново нагла кржба), което ще се приема с гласовете на ДПС и ГЕРБ. Защо лъжете избирателите????

22

До ГЕРБ

преди 9 години

Щом се искат младите нека се вземат! Айде честито ви нова булка !

21

Монархист

преди 9 години

Айдеееее, ГЕРБ и ДПС се прегърнаха. И като си представя оня селинджър от Банкя колко много говореше против ДПС. Ех... кво ли не правят парите с хората и как бързо си изменят принципите... Ех... *** мутра. ***.

20

до 19

преди 9 години

Най-смисленото мнение дотук!

19

мими

преди 9 години

имаме си нова коалицийка Доганчо и Бойчето се цункаха

18

до 9

преди 9 години

Аз вярвам на това, което виждам и чувам, не на твоите дрънканици. А това, което ясно се вижда е, че ГЕРБ и ДПС са в съюз, което е напълно достатъчно да откаже всеки разумен човек да гласува за ГЕРБ. За БСП и Атака е ясно, че също няма да се гласува, и те бяха в съюз с ДПС, а пък ББЦ си е техен клонинг. Така че - вън мафиотската клика БСП+ГЕРБ+ДПС+Атака+ББЦ!

17

НС

преди 9 години

Миков днес е във върховна форма, показва и чувство за хумор неприсъщо на киселиците от БСП.Манолова се показа, като една истинска кокошка с грам мозък и паникьосано кудкудякане. ДПС ще подкрепят актуализиране на бюджета, не заради ГЕРБ и Борисов, а защото техният електорат ще остане без разни проекти, които вече са започнали в общините. БСП с тяхната позиция"Я че изгорим плевнята, за да изгори на Вуте къщата", показват само, колко са *** и злобни!