64

Анонимен

преди 9 години

Последната Империя на земята се разпада бавно и мъчително докато на края не се върне рам ит където започна от Московското княжество , прави лу ви впечатление , че в Европа само Русия владее чубди земи осраналите страни са си в историческите си граници

63

Анонимен

преди 9 години

Русия трябва да стане територия за безплатен добив на ресурси от всички западни компании.Руското население трябва да бачка за 250 долара месечно в изнесени замърсяващи производства на западните компании в Русия.Всички промишлени компании трябва да са собственост на Запада,като единствено се допуска брандиране на руски език.Военнопромишления комплекс трябва да се закрие и армията да се съкрати до 50 000 души.Единствено тогава РУСИЯ ЩЕ БЪДЕ ПРИЗНАТА за ДЕМОКРАТИЧНА СТРАНА от ЕС и САЩ.

62

до 88

преди 9 години

А какво те кара да смяташ че снимката е актуална, 99% от снимките в тоя сайт са изсмукани през гугъл :(

61

щирлиц

преди 9 години

Защо само с артилерия?Чак сега?

60

Шоп

преди 9 години

Гледайки руския гащник на снимката с допотопен танкистки шлем и папироска в устенцата, дали може да заключите, че Русия е цивилизована държава?

59

rusnak

преди 9 години

Не им се връзвайте на тези шизофреници:)

58

халюцинации

преди 9 години

Имаме неопровержими доказателства за вината на Русия, заявиха от Цру. Това са халюцинациите на тандема Псаки-Харф!

57

tc

преди 9 години

този сайт ми беше любим,но едва сега разбирам че манипулира с лъжи!!!!!

56

---

преди 9 години

Америка иска да граби от целия свят и най много от Русия.

55

Анонимен

преди 9 години

Ясно е кой лъже, ако бяха опълченците, гаранция нямаше да се открият черните кутии. Те обаче още на втория ден обявиха, че са ги намерили и ги предадоха без проблеми. За всеки дето може да събере 2 и 2 е ясно, че сепаратистите не са свалили самолета.

54

истината

преди 9 години

Украинците са го свалили ---има признание на воените.........ето я истината....Какво ли сега ще кажат от САЩ------те говореха че са сигурни във вината на Русия и опълченците........

53

PILOT

преди 9 години

Не знам кой лъже,но руснаците предложиха да се направи международна група за разследване на инцидента !!!

52

до 77

преди 9 години

Да не заминеш ти набързо за Аляска да буаш за шистов газ.

51

Анонимен

преди 9 години

В момента най-голямата неформална глобална империя е САЩ.Когато САЩ кихнат ЕС и ООН подскачат и започва да си бършат носа и дупето.

50

Анонимен

преди 9 години

Украинците са го свалили самолета--има интервю с командир на украинската армия-признал е за пускането на ракетата и за станалата грешка.Четете и други медии а не само"правилните"......Не става само с четене на медии правилни или неправилни,требе си и акъл. Не случайно е оня лаф "Кажи по телевизията или напиши някъде,че на еди кой си сестра му е к*рва,пък нека той после доказва че няма изобщо никаква сестра."Толкоз за информираността от медиите.

49

Анонимен

преди 9 години

След като имат доказателства за доставка на оръжия за "сепаратистите" както обичат да ги наричат, защо не изкарат снимките от свалянето на самолета, или се е осветила лентата докато са е проявявали в лабораторията отвъд океана. Имат доказателства само за неща който са им изгодни, а за израелските нападения и дума няма в медийте да ги обвиняват, те разбирате ли вършат хуманна дейност. само незнам колко ще ни струва билета за цирка който гледаме.

48

Анонимен

преди 9 години

Русия не е класическа колониална империя, по простата причина, че всички територии които владее са свързани със столицата по суша. Завладените народи са интегрирани в руската система, не са роби, не копат природни богатства, които да биват изнасяни към метрополията, а за местните да остават огризките.

47

НОВИНАТА Е

преди 9 години

Украинците са го свалили самолета--има интервю с командир на украинската армия-признал е за пускането на ракетата и за станалата грешка.Четете и други медии а не само"правилните"

46

до разбирача 60

преди 9 години

Путин е за разстрел, предизвика война в сърцето на европа. За какво му е тази територия, сега света е глобален.. а и това не третия свят. Колко народ гине заради този крепостен селянин.............Ти ако се опиташ да мислиш сам ще си причиниш трудова злополука.

45

ПОПО

преди 9 години

Защо мълчахте когато укро-фашистите стреляха по руска територия.Да разбирам сега ви пари на дупето.Да бе мирно седяло да бе чудо видяло.