332

изнервен

преди 9 години

До 386. Боко е много ***, ама и ти не му отстъпваш. Стига с тези стар манджи.

331

Анонимен

преди 9 години

то боко ясен, ама какво правим с дянков, ИФ, цв.цв. престъпника, оная лилето, кака цецка цачева, онова тинейджърче делянчо и другите калинки, бръмбари? да не пропуснем разните му шефки на агенции по вписвания, дето си даваха бонуси по 80.000 лв, здравните министърки, събирани от околовръстното, както и една редица светила' с дебели вратове, набутани по ТЕЦ-ове, беленета, агенцийки и бордове на директори. кадрите на герб определено не са от оксфорд и сорбона, а от контингента.

330

anonimen

преди 9 години

boko-nay tapiyat i prost premier v istoriyata na BG

329

Анонимен

преди 9 години

На вниманието на Гл.прокурор:Г-н Цацаров,защо осъденият Цветан Цветанов още не е в затвора?Вероятно сте го оставили на свобода за да може да фалшифицира и следващите избори.Той много се е специализирал в тази дейност.Вероятно усилено се печатат допълнителни бюлетини,а Бойко Борисов като един истински мафиот не иска лично да си цапа ръчичките с тази работа,за да може при евентуакен провал да се оправдава с друг.А кой е най-подходящ за това,естествено най-големия *** Цвъко.

328

Анонимен

преди 9 години

то ясно, дето няма да има мнозинство, но също така и бсп и дпс вероятно няма да мелят повече в една воденица. даже и да влязат абв-то на първанов и бб на бареков, дори и да влязат атака и нфсб, разните му там кандидат десни партийки на бивши комунисти, това не решава проблема с основния управляващ. всеки мрази всекиго и всеки влиза само, за да краде и да дава поръчки на свои хора. май наистина трябва промяна на конституцията и възможност за отзоваване на депутати от хората.

327

шлек

преди 9 години

тиквенишкият успех на изборите на 05 10 е сигуренмандатите за герб се очернават на 21

326

Боцко Тиквето

преди 9 години

Ей затова няма да гласувам за този ***!

325

Анонимен

преди 9 години

Само така тикво никога повече

324

Анонимен

преди 9 години

От момента,в който Борисов подаде оставка ,подобно поведение е лишено от съдържание.Категоризирам го като бабаитлък,перчене и наливане от пусто в празно.Намирисва,по-точно вони на задкулисни игри,лъжи в особено огромни размери.Тъй като за разлика от много експерти не е натоварен с излишни знания ,повече мъжественост,,висок морал и вярност към ония,които гласуваха за него, биха му помогнали.

323

Анонимен

преди 9 години

Е,няма да имаш 121 депутати,освен ако не фалшифицираш изборите с помощта на 90 от подопечните ти общини.

322

Анонимен

преди 9 години

абе главо пияна,а се спри.още от сега започна да се налагаш.За къв се имаш ти бе Бойко

321

Иван Москов

преди 9 години

Да ви е честит новият стар примиер :) УРА!

320

Ужассссссссс

преди 9 години

Ей хора, изнесете този *** от хубавата ни Татковина, че съвсем ще я затрие. Много мислете преди да гласувате, да не умори българското племе окончателно. Много е зъл и ще разкатае, де що има хора, които не му величаят егото. Не се ли усеща, че е изключително елементарен.

319

Анонимен

преди 9 години

Този *** човек казва:Ще играем на една игра, по мои си правила! И ще играем докато спечеля!Циркаджия!

318

555

преди 9 години

До гуша ми дойде от крадливи ПАРТИЙНИ ЧЛЕНОВЕ!!!

317

КК

преди 9 години

Най-безочливата и най-безотговорната личност, която може да роди Майка България... Боже, пази България!

316

куманис

преди 9 години

Бойче, нема стане твойта батко ....

315

Анонимен

преди 9 години

Тикво проста,няма ли кой да ни отърве от теб?

314

BB

преди 9 години

и условия почна да поставя.........

313

Анонимен

преди 9 години

Оказва се ,че българите са най-голямото садо-мазо племе.4 години Бойко не пипна заплати и пенсии-те си го обичат,крадеше като за последно-те си го обичат,обиждаше ги-те си го обичат,сравняваше ги с кучета-те си го обичат.От 6 милиона избиратели един милион са за психиатрията.Дали пък гуруто им не е извънземен и ги е зомбирал?В неделя сутринта по БТВ Лъчезар Филипов каза,че извън земните са сред нас.Дали не е един от тях.Така ще да е.Друго обяснение за всенародната лудост няма.