52

незнам

преди 9 години

не знам обаче това което видях как ограбват труповете руснаците ... нямам думи ...

51

тик так

преди 9 години

Времето на ЛилиПутлер изтича ...

50

потрес

преди 9 години

Целият свят немее пред руската свинщина. След като затвориха достъпа на мисията на ОССЕ до катастрофата, сега "пияни" руснаци (цитирам Кери) отнасят труповете в хладилен влак, чието охлаждане обаче не е включено и телата се разлагат! Като добавим към това че руснаците ограбват останките за ценности ... отврат ... дива руска свинщина! Замитат следи!

49

въпрос

преди 9 години

Руснаците също зададоха въпроса случайно ли е че по време на катастрофата там е прелитал американски спътник,точно тогава и точно в този час?много въпроси без отговор.

48

neni4a

преди 9 години

До Анонимен 56 Така ли? А тоя дето го твърди това,случаино да не е бил през цялото време в Киев Щото и аз мога да пиша,че съм похитен от извънземни,мога и снимки да приложа,свидетели да извикам А особено ако ЦРУ ми помага ще го направя световна сензация Моля ви ,подобни партенки от УНН ,направо не ми ги цитираите. УНН са собственост на Коломорскии ,или друг укр. олигарх и там журналята пишат само от офис в Киев и то само информация предадена им след щателно редактиране от ЦРУ

47

Анонимен

преди 9 години

До 56 АнонименОткрити следи от шрапнели..........ПОЗОВАВЙКИ СЕ НА СЪОБЩЕНИЕ НА ПИСАТЕЛЯТ И ПУБЛИЦИСТ..........!!!!!ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААААААА!!!!Е...... ти ЕКСПЕРТА!!!!!ПЪЛЕН ЦИРК,ЕЙ,ПЪЛЕН ЦИРК!!!!!!!

46

ей

преди 9 години

До АнонименТова показва че самолета е свален от изтребител!?ти нещо *** я оплеска,искаше да натопиш опълченците а натопи Украинците,ха ха.

45

ааа

преди 9 години

Да а докато чакаме снимките от САЩ!!!Руснаците показаха техните документи и сега?

44

Анонимен

преди 9 години

Киев.Сред отломките на малайзийския самолет Боинг-777, който се разби в Източна Украйна, са били открити следи от шрапнели, предаде УНН, позовавайки се на съобщение на писателя и публицист Томас Зейнер в Twitter.Край на играта за Владимир Путин. Потвърдено беше наличието на следи от шрапнели от дясната страна на МН17, точно под последния прозорец в пилотската кабина, написа Зейнер.

43

точка

преди 9 години

До МужикКакви опорни точки,те показват с документи че до бойнга е летял Украински изтребител който е засечен от радарите,също така показват с снимки къде са се намирали Украинските бук м1,за разлика от лъжите на САЩ че имат снимки Руснаците ги показаха а САЩ не!

42

Т.Т.

преди 9 години

Гледах пресконференцията--доста логично и с документални доказателства.Интересно как ще отговорят в САЩ и Великобритания--нали те бяха сигурни в участието на Русия.....За Киев е ясно--те лъжат.Интересно е още как ще отразят западните медии тази пресконференция...или лекичко ще премълчът--те това го умеят.Не съм русофил,но искам да излезе истината.А тя все повече е ясна--Киев е свалил самолета....

41

Анонимен

преди 9 години

До 50 АнонименИ пада ли пада самолета без да остави НИКАКВА СЛЕДА В НЕБЕТО!!!!!И ВМЕСТО ВЗРИВ,ТАМ ГОРЕ,КЪДЕТО ГО Е УДАРИЛА РАКЕТАТА,ПАДА И СЕ ВЗРИВЯВА НА ЗЕМНАТА ПОВЪРХНОСТ!!!!ХХАХАХАХАХАХАХААААААААААА!!!!!!!!

40

Мужик

преди 9 години

Абе пичаги, тия опорни точки от Москва ли ви ги пращат .... ъъъ...иии.... после в рубли ли си получавате заработеното?

39

Анонимен

преди 9 години

вижте как пада самолета vbox7/play:379ad4df4e

38

истина

преди 9 години

В този момент по РОССИЯ24,има пресконференция на МО РФ с доказателства и снимки доказващи вината на Украйна!

37

Анонимен

преди 9 години

Не се разбира кой спира достъпа?На място са някакви международни експерти , в Киев стоят някакви други , едните казват че всичко е ОК (имат пълен достъп) , други се оплакват че не ги пускат 3-ти ден ...Сигурно искат да им докарат падналия самолет на площада в Киев, опакован в целофанче с панделка с надпис `свален от сепаратистите, с любов, путин`.Всичко останало ще наричат липса на сътрудничество.

36

срамота

преди 9 години

До АНТИ-СВИНЯЛъжец,дано изключат и твоя хладилник някой ден.........

35

Анонимен

преди 9 години

Вече се чудя, къде може да се оплачем от непрекъснатата дезинформация, зомбирането и откровенните лъжи които ни сервират? Това вече е безобразие! Тези да не ни смятат за тъпите хамериканчета, дето от друсането с трева вече не виждат кое е бяло и кое черно! За тях всичко е зелено. Оскотели радетели на "демократични ценности"! Полудяла нация, която е на път да унищожи цялото човечество. Всъщност не са и нация, а някакво племе. ***!

34

Анонимен

преди 9 години

До ииВсе пак да не забравяме, че вашият плешив вожд е най-известният сифилистик на света.

33

ии

преди 9 години

американофилите във форума са като сифилстиците - безнадежден случай. пък и срамен. освен това е и заразно. позорът остава завинаги.