120

az

преди 9 години

Veche ne trqbva da se vika "Ostavka", a "Umrete"... i da se zamerqt s kamuni, ne s dumi, i ne samo pred parlamenta ami navsqkude kudeto se poqvqt...

119

Анонимен

преди 9 години

Величествено крадене. Другите банкови обирджии максимум 10-15 милиона да окрадат, тука не си играем на дребно. И това е само за година управление. Поне това да им признаем - въпреки че загубиха изборите и никой не ги искаше те успяха да заграбят властта и да ограбят държавата.

118

Анонимен

преди 9 години

woenen revim aama nqmame armiq

117

vesko02

преди 9 години

Както винаги ни удрят в кантара и в сметката.

116

Анонимен

преди 9 години

200 милиона кеш как ви звучат

115

Анонимен

преди 9 години

България плаче за истински военен режим!

114

Анонимен

преди 9 години

Искам правителството и БНБ да ме спасят. И аз съм фалирал. Да ми дадат и на мен.Вместо да товарят бюджета с пари за ТКБ, ДАНС да се задействат и да домъкнат крадеца от Виена. Да си каже кой на кого и колко е раздавал. Кой се е облажил и т.н. Ама нали ви е ясно, че това няма да стане. Ще лъснат и други крадиви политически ***. А това няма да го допуснат.

113

Анонимен

преди 9 години

Този Искров ,Чобанов за Ментата не се отнася ние знаем че е *** на Доган но първите двама защо ни правят на чак такива балами един въпрос само има как се теглят 100,200 милиона без знанието на БНБ

112

vesko02

преди 9 години

Я ,спасителите вече представят поредната сметка.

111

Анонимен

преди 9 години

Бойко е цвете пред тия, не си играят на дребно червено-депесарско- барекова ***

110

До 112

преди 9 години

Пропускаш факта, че Станишко се изнесе презглава ПРЕДИ овай събития...

109

Анонимен

преди 9 години

Само като гледам дебилната физиономия на човека в ляво ме побиват тръпки.Това трябва да е човек който да всява респект, а той прилича на бавноразвиващ се.

108

Prorok

преди 9 години

Сега разбрахте ли защо плащате непосилни лихви върху кредитите си - ако не, ами за да могат други да откраднат 3.5 милиарда само от тази банка и да си живеят на ваш гръб! Ето това е стабилна банкова система - някои крадат, народа плаща, а трети ви убеждават, че няма проблеми и банките са стабилни и надеждни. Същото ще бъде като и други банки се окажат на същия хал - да ви е честито и продължавайте да вярвате на управляващите ви през последните 75 години!

107

Анонимен

преди 9 години

Ама как ще национализират части банки,нали държавата беше лош стопанин?

106

Народа

преди 9 години

Ние какво сме виновни, че някой си държи парите за големи лихви в КТБ и другаде и после да му гарантираме целия депозит. Да се гарантира само законния минимум от 100 000 евро всичко друго да го забравят. Това се отнася и за сумите и за държавните фирми и всикчи който си изтеглиха парите преди да затворят банката.

105

Анонимен

преди 9 години

Повтаряйте след мен, позитановчета, повтаряйте като пионерчета на парад:"Аз се съгласих срещу 5% по-евтин ток да ми тръснат няколко милиарда заеми и 2 милиарда от източена банка"Как ви се струва, чувствате ли се лееееекко прекарани? :))))))))))

104

ъъъ

преди 9 години

59-годишен безработен мъж от Девня бе осъден за убийство на костенурка. Той я е изял от глад А ТЕЗИ ДЕТО ОБИРАТ БАНКИТЕ НИЩО

103

Prorok

преди 9 години

Сега разбрахте ли защо плащате непосилни лихви върху кредите си - ако не, ами за да могат други да откраднат 3.5 милиарда само от тази банка и да си живеят на ваш гръб. Ето това е стабилна банкова система - някои крадат, други плащат, а трети ви убеждават, че няма проблеми и банките стабилни и надеждни. Същото ще бъде като и други банки се окажат на същия хал - да ви е честито и продължаваите да вярвате на упрабляващите прес последните 75 години!

102

чиче

преди 9 години

Не мога да разбера,защо толкова хора продължават яростно да плюят.Този бил комунист(комунисти няма бе хорааа,те измряха отдавна.Или ако са останли са не повече от200 души с 2 лева в джоба),герберисит и седесари.Това са порода КРАДЦИ-всичките,който ние самите отгледахме и им дадохме право да грабят мародерски 2 десетилетия.И продължават да грабят.Като са фалирали-кво от това.Банки фалират навсякъде.Изплащаш на дребосъка парите до 200 хиляди-и до там.Като фалира магазин,другите фалират ли?Не!Явно

101

vesko02

преди 9 години

Спасители ,спасителни операции ,накрая хайде да ви видим и сметката