174

Циника

преди 10 години

"Те посочват, че ще има "съответни последици" за Москва в случай на провал на президентските избори на 25 май".Какво излиза сега - предварително се нарочва виновника и след това го наказваме. Това е все едно да кажем, че ако господин Х бъде някога убит, то единственият възможен виновник би бил г-н Y. Няма разследване, но има виновник-изкупителна жертва.

173

Анонимен

преди 10 години

Рубладжиите все плюят по САЩ, но е много яко там. Който е бил може да ме разбере.

172

Анонимен

преди 10 години

203Браво, днес ще ти платят извънредно!Много тънко и изкусно, подличко и подмолно, пускаш едно изреченийце за подстрекаване. Виждал съм едни такива как им трепереха пълните *** като им видяхме лицата и лъжите.Ти си завършен подлец и ***!Не си *** - служиш на такива.

171

Анонимен

преди 10 години

Бил съм и в Берлин и в Москва. В руската столица видях и фашисти и нацисти, докато в немската хората са толерантни въпреки че са доста резервирани. В Москва е ежедневие фашисти да нападат по-*** хора, африканци или хомосексуалисти. Изпитал съм на гърба си това и ако не бях в центъра на москва може би нямаше да съм жив. Ако не вярвате питайте някой ваш познат който е бил в Москва за каква омраза към чужденците става дума. Също не помага да кажеш че си от България.

170

Анонимен

преди 10 години

197Те са поне крепостни и имат лист, а ти си само селянин!

169

Анонимен

преди 10 години

Всеки разумен човек би се отдръпнал от агресивната воннолюбива политика на москва. Ние обаче без страх се бутаме между шамарите.

168

мале

преди 10 години

До Спонгинали говорим за наднационални празнества *** , ти ми говориш за фестивали в определени държави , които са чисто национални , така ли се празнуват европейски , общи ценности и идеали , ти изобщо по темата ли говориш бе , я ми кажи един празник , който честваме победата и възвишеността на Европа ?

167

Анонимен

преди 10 години

Спонги, манатлитетът ти е за кебапче - фест!Ти си решил, че си европеец и че разбираш от политика, щото си се налюхал някъде с бира.Потребителството, яденето и пиенето на корем, е характерно за лошо образовани и подчинени индивиди.Бре, бре, бре, бреееееее!

166

rumen221

преди 10 години

Приятели,Обама, Меркел, Путин и Кралицата са КРАЙНИ НАЦИОНАЛИСТИ! Те защитават интересите на нацията си, независимо от кръвта и сълзите на другите нации... И ТОВА Е ДОБРО за народите им иЛОШО ЗА НАС!Д. Камерън заяви, че няма да подаде оставка, ако Шотландия обяви независимост от Обединеното кралство на референдума през септ., предаде Ройтерс.Значи това била европейската демокрация ЗА ШОТЛАНДЦИТЕ РЕФЕРЕНДУМ, ЗА УКРАИНЦИТЕ - ЧАСТНИТЕ УБИЙЦИ на ЦРУ!!!- ТЕ ТОВА Е ИСТИНСКИЯ ЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКИ МОРАЛ!!!.

165

Анонимен

преди 10 години

В Русия все още живеят като крепостни селяни - за да отидеш до друг град ти трябва открит лист.

164

Анонимен

преди 10 години

Русия си е империя на злото - непрекъснати агресии към съседни държави, няма свобода на словото, ежедневни репресии на инакомислещите, потъпкване правата на малцинствата.

163

Анонимен

преди 10 години

Знам кога Чечня ще се оправи - когато стане независима държава.Така или иначе вече в Чечня няма рускоговорящи които да проведат референдум за независимост. Сега вече и украинците ще почерпят от опита на чеченците и занапред ще знаят че с руснаците не може да се съжителства мирно.

162

Анонимен

преди 10 години

Вижте сега господа платени *** на руското посолство, колкото и да се пънетед опорните Ви точки издишат и никой не Ви вярва и на Вас и на Вашия благодтел от Кремъл. Путинова Русия е в международна изолация, никой не я иска за партньор и ЮП е в историята, както ОПАЛ и Белене и въобще след 3 години няма да продавате нищо в ЕС, и ако трябва газ ще се докарва от Луната но от Вас няма да се купува нищо, набиите си го това в промитите мозъци

161

Анонимен

преди 10 години

Рубладжиите празнуваха вчера годишнина от подането на България под съветско иго.

160

male

преди 10 години

До Анонименнезнам ти за кои европейци говориш , тук или на някоя друга плането , но единствени празненства,които съм видял там са гей паради и паради на транс-сексуални , много красиви и извисени неща , в главата ти има само *** май

159

Анонимен

преди 10 години

Всъщност на никой не му пука от санкциите ви и постоянните заплахи.Видях ме ,че сте коне с капаци и ***

158

@

преди 10 години

До Анонимен С"Одата на радостта"ли бе изтрита Либия от картата?.Въросите ми към източници на лъжи за душите на хората,пионки на антихристите са риторични разбира се.

157

ЕВРОФАШИЗЪМ

преди 10 години

Препоръчвам на всички да видят за какво става дума. Потърсете в НЕТА: Волынские подвиги героев УПА

156

Анонимен

преди 10 години

Европейците празнуват с Одата на радостта, а диваците с каране на танкове по площади и улици.

155

фок

преди 10 години

Абе дърта стафидо да не би Русия да прави изборите та да и налагате пак санкции.Управлението сега в Украйна е ваше нека да проведат избори. Народа е този които иска гласува които иска не гласува.Референдума щял да е не законен, а изборите закони ли ще са след като правителството което ще ги провежда е не законно, а самопровъзгласилисе за такова.Но вола рие на гърба му пада.До кога Европа и по точно ЕС ще е машата на USA.