58

колибрито пита

преди 10 години

А какво става с американската икономика без Дянков ?А пък Дянков няма нищо общо с американската икономика. Той е икономист на Русия. Сега разбирате ли защо се гавреше с българите

57

Анонимен

преди 10 години

Руснаците имат поговорка: Дръж приятелите близо, а врагът още по-близо. Затова червосъка е там.

56

колибри

преди 10 години

Не бях чувала за Руската икономическа школа като институция, но като разбрах , че Дянков е ректор все едно я познавам. А какво става с американската икономика без Дянков ?

55

zz

преди 10 години

Гнусен червей !!!

54

Анонимен

преди 10 години

Dqnkoveca, si napalni duparata s evra pokrai gerberite i kaza izchakaite malko e sea se vrashtam i dim dago nqma v Rusiq da gori dushichki! Lechi mu na geiskiq, pusnal buzi!

53

до 62

преди 10 години

ДЖОН КИРБИ, контр-адмирал, пресс-секретарь Пентагона: Если это какое-то послание для Москвы, то оно в том, что мы очень серьезно относимся к нашим обязательствам в Европе.По отношение на дислоцирането на екип "Апокалипсис" в полша. .......................................Това ми звучи,като на Украйна и трябват 2 млрд. да си плати руския газ до края на април,Америка и дава 50 млн.Те така и с екип "Апокалипсис" от 60 човека ще демонстрира загрижеността на САЩ за сигурността на Европа.

52

681

преди 10 години

До нато Да попитаме адмирала какви обязателства има в Европа? Някого да пазят или да завладяват и заробват народи? Ей, хептен ни взеха за канарчета бе,но мисля че главната цел е завладяването на Русия!Там ще се задавите!

51

палячо

преди 10 години

Тоя продажник не може да стигне с пилешкия си акъл до такова заключение ,трябва някой да му го е подсказал!

50

нато

преди 10 години

ДЖОН КИРБИ, контр-адмирал, пресс-секретарь Пентагона: Если это какое-то послание для Москвы, то оно в том, что мы очень серьезно относимся к нашим обязательствам в Европе.По отношение на дислоцирането на екип "Апокалипсис" в полша.

49

BOI

преди 10 години

DIANKOV E MNOGO UMEN,NE GO PODTSENIAVAITE ..........

48

Анонимен

преди 10 години

Дянков, Дянков, Дянков. Всеки който има някакви познания от икномика знае идеите *** Дянков бяха мнго добри, само че за да се постигнат трябвят реформи и стегнация.

47

вв

преди 10 години

България даде своя принос за санкциите срещу Русия - изпратихме им Дянков !

46

Анонимен

преди 10 години

И малкото камъче обръща колатаДянков може да съсипе всяка икономика.Ама нали беше незаменим за Сащ,какво прави в Русия.

45

Биволъ

преди 10 години

Вчера Украинския евреин Станишев в тесен пиянски кръг в Кърджали е казал:- Дано повече балъци се вържат на моите приказки за благоденствието в бъдеще време и да гласуват за БСП, че тука почва да става напечено. Аз да си отида в Брюксел пък тука да се оправят както могат. Моника си ме чака и ми е купила хубава къща. Естествено не е много скъпа, само 2 500 000 евро, като и Хохегер помогна.

44

Анонимен

преди 10 години

Ako vse oshte beshe v pravitelstvoto na Gerb, sigora che nqmashe da govori taka proruski g-n Dvulichnikov Pomiqrovich!

43

Анонимен

преди 10 години

По-голяма и тежка санкция за Русия, от това Дянков да е ректор на Руската икономическа школа няма!

42

k

преди 10 години

Като колега икономист смея да твърдя, че уважението ми към Дянков спадна и истината е, че не мога да разбера какво колегите в Америка са видяли в него като качества... но все пак ни го върнаха, така че работата ми е ясна.

41

Анонимен

преди 10 години

***В степи, покрытой пылью бренной,Сидел и плакал человек.А мимо шл Творец Вселенной.Остановившись, Он изрек:Я друг униженных и бедных,Я всех убогих берегу,Я знаю много слов заветных.Я есмь твой Бог. Я вс могу.Меня печалит вид твой грустный,Какой нуждою ты тесним?И человек сказал: Я - русский,И Бог заплакал вместе с ним.Николай Зиновьев

40

Анонимен

преди 10 години

Американските интереси - индиректно чрез санкции на Русия да подриват икономиката на ЕС. Слаб партньор - лесен за договаряне и контролиране. В ЕС някои поразително бързо се хванаха на въдицата на САЩ.

39

Анонимен

преди 10 години

Вие пък не разбрахте ли, че ГЕРБ е = на Бойко Борисов - всичките маймуни му изпълняваха нарежданията. Така и Дянков - не го надценявайте много ....