50

До 54 Shrek

преди 10 години

Доколкото си спомням, в Китай обикновените хора носеха ватенки. Ти може би имаш предвид някои по-високопоставени техни среди, защото тужурката е вид униформена дреха - офицерските куртки са били наричани тужурки, а също и кожените сака с кройка на куртка /това последното пък се считаше за връх на елегантността в СССР през късния социализъм - такива дрешки се внасяха там само от чужбина/.Какво знаят днешните тийнейджъри ... Звучи им като виц това, което ние помним.

49

Анонимен

преди 10 години

Бардака Обамов, що не нападаш Ким Чен поради щото прилага геноцид над собствения си народ, както Милошевич 1999-та заради косовските *** които чистеше???Майка ви *** хамериканска...Шубето май голям страх, а????

48

Анонимен

преди 10 години

До Jangle legНе можах да схвана иронията ти. Извинявай! По начало ми е жал за вернокорейците. Живея в Канада, близо до мен има много корейци, и ги намирам за работливи, честни, много подредени. Ким Трети ще е добре да се осъзнае, но вероятно дъртите генерали му пречат. Все някой ден и там ше заживеят нормално.

47

Анонимен

преди 10 години

Не бяха толкова отдавна времената, когато у нас всяко полуграмотно *** можеше да измърмори зад гърба ти и дори направо в лицето ти нещо обидно, само защото изглеждаш добре и си с елегантно облекло, не говоря за прекалено екстравагантните или предизвикателни облекла. При това имам предвид София, в провинцията дори през 80-те години беше още по-зле.Много се ценеше в някои среди да подчертаваш, че си ***, покорен, непертенциозен и неотличаващ се от тълпата.

46

до 54

преди 10 години

Така е, Шрек, сега не слагат печати и заради дъщеря ти сега целия квартал сме баджанаци! Не че имам нещо напротив, ама все пак трябва да си има някакъв морал...

45

от 50

преди 10 години

И какво излиза - че само шефа на фонд Земеделие и трътлестата му половинка са прибрали само за 2013 г. с над 1 милион повече от парите за които днес обвиняваха ГЕРБ че си били купили скъпи коли .

44

shrek

преди 10 години

Едно време и у нас режеха дънките и слагаха печати на момичетата над коляното. Още по-преди моето поколение са пращали инакомислещите, като Сашо Сладура и Леа Иванова в Белене и Скравена да ги ядат прасетата! Нищо ново под слънцето, още повече пък проникващата мода в С.Корея от Китай е интересно явление, защото по наше време всички в Китай ходеха с тужурки и Мао им е* мамата. Дали младото поколение би си представило, че когато бяхме пионерчета Китай беше феодална държава!

43

Анонимен

преди 10 години

Дружеството е специализирано в консултирането и изготвянето на проекти на фирми, кандидатстващи по европрограми. Там тя е съдружник с новия шеф на ДФЗ Мирослав Николов и неговата майка Райна Николова.

42

от 33

преди 10 години

Европейската служба за борба с измамите вече подготвяла официална нота до премиера Пламен Орешарски и до главния прокурор Сотир Цацаров. В документа се отправяли остри питания как е възможно лице, отговарящо за разпределението на субсидиите в земеделието, да прибира тлъсти европейски пачки само няколко месеца преди да встъпи във висшата длъжност Заместник изпълнителен директор на Фонд Земеделие.Официална справка в Търговския регистър, за която чудно защо медии и управляващи мълчат, пък я представя като просперираща бизнесдама, притежаваща 1/3 от М енд В Консултинг ООД. Дружеството е спе

41

Анонимен

преди 10 години

До Jangle legЗаминавай в еверна Корея. Това е място само за теб. Пиши ни да се похвалиш!

40

Анонимен

преди 10 години

до 45Аз да не съм северно кореец, че да изчезвам при Ким Чен бе? Говоря за севернокорейския гражданин.Тук имало наистина големи ***.

39

до Източнокорееец

преди 10 години

Ако се преселиш в С Корея ще имаш мн добър живот! Сериозно!Само тябва да разказващ колко е зле по света. Ще те дават по ТВ-то, ще бъдеш звезда, ще и вземеш някоя хубавица комсомолка. Излитай към С Корея, и няма да съжаляваш.

38

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 38Изнизвайте се при любимия лидер тогава! Какъв го дирите в страна, където американската култура оказва влияние?

37

Източнокорееец

преди 10 години

Живеете като скотове, ядете европейски гомна, *** ви крадат и убиват, нямате читаво здравеопазване и образование, изплащате по 100 кредита, но севернокорейците ви са смешни...Евала, оптимисти!

36

Анонимен

преди 10 години

Смеете се, ама 3-4 баби от тия ветеранки на снимката могат да разкажат играта на нашите "спецчасти"!

35

Анонимен

преди 10 години

Този 3 Ким е почитател на обора от Подуяне. Предишните /Ким 1, Ким 2/ също симпатизирали на Подуяне, но този /Ким3/ е влщбен в обора на подуянскиОТ народ.

34

.

преди 10 години

На комунистите простотиите ... със същите безсмислени глупости са тормозили и хората в България , ама само това да беше със злато да ги покриеш , това са им само козметичните простотии , що зло са сторили на народа ни само ...и пак не ги обесихме по дърветата.

33

Анонимен

преди 10 години

Тоя северен корейски народ до дъното на душата си иска да има могъщ държавник като Путин и го вижда в лицето на Ким Чен. Вижте само грейналите лица на ветераните корейци зад него. Дали си мислите че са ги накарали под дулата на автоматите да се усмихват? Не, просто истината е че усещат Ким Чен за лидера който не се страхува от американския агресор. вече и го доказа, като насочи ракетите си 2012-та година срещу американските кораби в Корейския залив, след което янките се изнизаха за 2-3 седмици.

32

nmb

преди 10 години

Хамас и Фатах сключват историческо примирие ,ще сформират временно правителство и проведат скорошни избори,това е новината на деня.Но зомбирането на хората трябва да се извършва ежечастно за да си чешат езиците с безмислени разговори,докато света бавно се подготвя за война ,антихриста знае,че няма много време.

31

Анонимен

преди 10 години

Не знам как е в Северна Корея, но там едва ли бачкат за по 300 лева на месец и да издържат 1 милион ***...