171

странно?

преди 10 години

мен лично никой не ме е питал дали искам да съм в общество на трети пол, гейове и педофили, па и канибали, нали един беше похапнал от гаджето си в германскоАми като не искаш да си в такова общество кой те спира да си хванеш самальота към Москва, Северна Корея, Куба, Венецуела, евентуално. Вече границите са отворени, не е като едно време, когато ни държаха насила на тази територия и стреляха на месо, ако решиш да напуснеш Рая.

170

Анонимен

преди 10 години

До минаващв скоро време в Киев ще усетят"брилянтната" политика на Русия и ще минат на дърва и лоени свещи, а другарите от *** щати ще излезнат от съня си на консуматорско общество, кофти и че България е там, мен лично никой не ме е питал дали искам да съм в общество на трети пол, гейове и педофили, па и канибали, нали един беше похапнал от гаджето си в германско?

169

Анонимен

преди 10 години

До до 214о, не кандидат-члена на БКП- другаря Костов, *** то видяло ли се е *** да храни българин, да не говорим за другите продажници на прехода

168

до 214

преди 10 години

пък на луканов и Виденов да им издигнем паметници.айде бегай лягай под москвича.крадливия преход го направиха вашите червени хайдуци,синовете и дъщерите им всичките са с банкови сметки и имоти на запад,цялата ви партия е фалш до фалш,крадец до крадеца

167

Диджей Анти-Трол

преди 10 години

като говорите от мое име какво си мислите че ще постигнете, става дума само едно нещо-нямате въображение и достатъчно интелигентност за да измислите нещо адекватно, но то само ниско интелигентен и *** материал, няма да споменавам никове, може да се поддаде на парите и харизмата на Путин. Ф.С.В. по-добре, наистина се прегледай да не те гази Б.Т.Р.! Виновни за мизерията ни сме си самите ние не някой друг и нямаме нужда от освобождение! И съм сигурен че така разсъждават и украинците!

166

Анонимен

преди 10 години

До минаващглупако, населението ще бачка за консумативи, защото Костов съсипа цялата икономика с разбойническо-ментарджийската си приватизация, Мозер съсипа селското стопанство, всички от Желев насам трябва да се осъдят за национално предателство

165

Анонимен

преди 10 години

До Adam1966толкова си далеч от Адам Михник, че просто не може да си го представиш

164

Анонимен

преди 10 години

До минаваще сега във ВАЗ ще се произвежда дайхацу

163

Ф.С.В

преди 10 години

До 208 и между другото съм бил в целият свят без Австралия - записвай си - нали си подло ченге !

162

Ф.С.В

преди 10 години

До 208 - ако не бяха панелките да пораснеш в тях - (или си от село) повечето българи къде живеят ? - в новите хотели на морето ли ? виж статистиката колко са панелките в Бг и колко % от населението живеят там и после ще разбереш защо Плевнелиев така реве за задължително саниране като лобира за една определена банка _ Ама си *** и пак няма да ме разбереш !!

161

минаващ

преди 10 години

До 185Не разбрах: Панелите ли наричаш апартаменти или москвича и ладата коли? И не можеше да излезеш от БГ пожизнено: даже на екскурзия: щото може да избягаш от хубавия соц. рай.A пък *** население ще бачка сега за ток u парно щот пак гласува за комунист

160

Ф.С.В

преди 10 години

до 204 --не обичам сухи пасти да ми се отварят по форумите - яж си служебният чипс и се моли да не те срещна - тъпо ченге !

159

Анонимен

преди 10 години

До ПУТИНNali, iskati se da e taka. Gladna kokoshka... nali znaesh

158

Анонимен

преди 10 години

До Ф.С.ВИди си стискай пъпките миризлив ***.

157

Ф.С.В

преди 10 години

До надрусан *** - Русия не взима парче от тортата )) Русия взима цялата торта - АКО НЕ ти е станало ясно вече- И ЕДНА от причините за това е примерът БГ и Румъния - украйнците не искат да живеят като нас - потънали в мизерия и нищета радвайки се на "западните евроатлантически ценности" - никой народ не иска да живее като нас - Турция и Гърция ни сочат с пръст когато имат народни протести - Казват - вие живеете добре !- вижте българите как живеят !!

156

българин

преди 10 години

До ПУТИН:Русия НЯМА КАК ДА ПОБЕДИ, защото ВЕЧЕ ЗАГУБИ. Загуби Украйна, а с нея и евразийския съюз, загуби голяма част от западното финансиране, ще загуби още. Загуби достъп до определени финансови пазари и институции на запад. Ще загуби и част от европейския пазар на природен газ. Ще загуби и от цената при продажба на природен газ на Китай(ако изобщо се договорят). Вече загуби над 250 милиарда евро - отлив на инвестиции, разходи за крепене на рублата и борсите, разходи за имидж от олимпиада.

155

Анонимен

преди 10 години

Не искам да жвея в Демокрация струваща една вафла ( цената на ромският вот ) от 20 г насам нашите Правителства са нелигитимни - избрани с едва 30 % от населението в БГ--------------Лъжеш се, че струва 1 вафла. Струва помощи, безплатен ток , вода и консумативи, привилегировани права над закона и т.н....Но, да всеки нормален българин, а не някоя *** на стипендия, не иска да живее в тази България.

154

Анонимен

преди 10 години

До ПУТИНЕ Грузия си е жива и здрава.Но пък руснаците взеха две села в Ю Осетия и спряха.А уж щяха да вземат Тбилиси.Имаше там и едни американски кораби в Черно море,но едва ли има връзка.Ха ха ха .

153

Диджей Анти-Трол

преди 10 години

До Ф.С.В 190Отивай в Русия тогава, кой те спира? От *** тук нямаме полза!

152

до фсб

преди 10 години

заглавие от днес.бг :80% от българите не могат да си посрещнат разходите