194

ДО 247

преди 10 години

тО И сТАЛИН, Твоя баща изби милиони руснаци, ама след края на войната! Понимаеш, РУСка ***?

193

244

преди 10 години

Как си им дал православнието ? но Цариградския православен Патриарх , имаше интервю в Ню Йорк и спомена за Руската независима патриаршия , Гръцката , .. Румънска ...И не спомена Българската ? Която е първата независима . А християнството всички сме го взели от Византия !

192

Анонимен

преди 10 години

ТО ПА ДА ИМАШЕ РУСКИ АКЦИИРУБЛАТА Е ПРОБИТА ПО РОЖДЕНИЕСВЕТЪТ НИКОГА НЕ Е ВЯРВАЛ НА РУСКАТА МЕЧКАНИКОЙ НЕ ИСКА ДА СИ ПРОДАВА СУРОВИНИТЕ СРЕЩУ РУБЛИСУРОВИНИ САМО СРЕЩУ ТЕХНОЛОГИИ И ПРОИЗВОДСТВОСТРАНИТЕ ТРЯБВА ДА МИСЛЯТ ЗА ВРЕМЕТО КОГАТО РЕСУРСИТЕ ИМ ЩЕ СЕ ИЗЧЕРПАТКАКВО ЩЕ ПРАВИ БЪЛГАРИЯ КАТО МЕДНИТЕ НИ МИНИ ЗАТВОРЯТ...ЗЛАТНИТЕ..ЩЕ ИЗНАСЯМЕ САМО РОМИ ПО НЕЗАКОННИТЕ КАНАЛИ

191

242

преди 10 години

Във италианския филм " Слънчогледи " с Мастрояни и София Лорен , дават изтощените италиански войници които падат , и немогат да вървят , много умират от замръзване . Мастрояни беше един от тях !За бой се представят боевете на руснаци и германци . Всичко друго не е повлияло на войната и не го отчитат . Не отчитат че българите са се били при драва с Германците , нито сърбите са изменили хода на войната !

190

хахаах

преди 10 години

Вижте ся, руснаците са арабите на Азия. Ние сме им дали азбуката и православието, КФС пилето, МакДоналдс кравата, немците БМВ-то, японците Сони-то

189

232

преди 10 години

И какво , баща ми е българин изпратен на беломорието , това му е била и военната служба . Никой не го интересува за българския войник и италианския . Говори се за великите военни сили , когато се анализира една война ! А силите са били Германска армия , Руска и влизат Американци и Англичани в западна Германия . И от там Рузвелт , Чърчил и Сталин , разделят Европа !

188

Борис

преди 10 години

Нищо общо нямам с руснаците и слава Богу! Не ползвам руски стоки, ако има такива въобще, и не ме интересуват ***! То добре че сме им дали азбука, че щяха да си пишат на монголски алкохолиците!

187

до 234

преди 10 години

Така е, пич, само дето много им миришат вагините на сельодка, не ти трябва анамнеза, хаха

186

До 203.

преди 10 години

Днес Русия не приема стоки от Арома , Интересува се от Гучи, Париж, Лондон,

185

235

преди 10 години

Имаме общо бе - един антибългарски паметник на Ваньо със шмайзера в София, мх

184

Анонимен

преди 10 години

"Кат Русия няма втора, тъй велика на света. Тя е нашата опора, тя е наш'та висота! "Цитата е от?.... Нямали сме нищо общо с Русия!! Да, бе, да!!!

183

Анонимен

преди 10 години

Рускините за едни Адидас Торшън ако знаете на какво са способни, малиий

182

Анонимен

преди 10 години

Темата е безсмислена! Българите нямаме нищо общо както с руснаци, така и с поляци! И слава Богу!

181

Анонимен

преди 10 години

Само за протокола - полякините са жените с най дълбоки вагини в Европа. И определено най меркантилните! И шовинисти, шовинисти... Ще ми се да имаха обща граница с Турция, тогава щеше да стане супер интересно, особено с "бежанците". Думата "толерантност" щеше да се изпълни с нов смисъл.

180

230

преди 10 години

Що не я написа правилно , с я накрая , пиша с IPhon , и стават грешки при натискането може да засегнеш съседна буква . Ако опиташ няма да напишеш и едно изречение ! Не е от неграмотност ?А ти си неграмотен в мисленото си , това ти е проблема !

179

Анонимен

преди 10 години

А знаеш ли какво е Полякина ?

178

хахаха

преди 10 години

Рускиня не е националност, рускиня е професия!

177

Анонимен

преди 10 години

До 224Има ли руски стоки в България ?Чувала съм че има втора употреба !

176

за 224

преди 10 години

Ти си осъден на китайски ментета до края на живота си, качествени стоки, включително и руски ще гледаш през крив макарон, защото си беден, ограбен и смачкан. Новите ни господари са се погрижили за това.

175

до 218

преди 10 години

Българите са толкова славяни, колкото баба ти е скакалец! Аман от невежи!