128

SALI

преди 10 години

SAMO DPS I NAPRED DA SMAJEM GQURA!!! RODOPITI I KYRJALI SA NASHI TERITORII VECHE I SKORO SHTE STAVAT CHAST OT VELIKA TURCIQ!!!

127

НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!

преди 10 години

След като 25 години се правеше всичко възможно българския народ да затъпее и обеднее,а по-качествените хора да бъдат изгонени от страната видиотяването дойде в епогея си.Освен обикновения човек обаче силно се видиотиха и политиците ни,които заслепени от алчност не виждат на какво са заприличали,но по-тъжното е че хич не им пука как изглеждат в очите на хората.Държави като нашата в момента в недалечното минало са били завладявани веднага от други защото слаба държава не бива да съществува.Време е

126

Анонимен

преди 10 години

Не е беда ,че туркиня ще ни представлява в Европейския съюз,беда е ,че се подготвя референдум за откъсването на Кържали и Родопите като автономна област..не е беда ,че това *** ще е в Европарламента,беда е ,че такива като него прогонват децата ни извън България,че идеята на Станишев е да осъществи мечтата на баща си да я заличи от картата на света и след като той не можа да я присъедини към Русия,сега сина му ще я присъедени към Турция ...

125

Анонимен

преди 10 години

Нали ДПС-то не папали свинско?

124

проекта

преди 10 години

Трън в гъзъ на цяла България.

123

проекта

преди 10 години

Тоя Пеевски голем трън излезе.

122

един

преди 10 години

Ако тук политиците ни се подлагат на дпс да не си мислят че тия от Брюксел ще допуснат тоя свинчок в европарламента

121

анонимен

преди 10 години

159,та за кого да гласувам ? гледам *** до ***.

120

Анонимен

преди 10 години

Ама при Цвък и *** такива престъпници като Пеевски нямаше в политиката, нали?

119

Анонимен

преди 10 години

Голям ***, какво ще кажете? Тази торба ще ни представлява в Европата. Пък доколкото разбирам е и много ***. Досега нищо не съм чул какво говори. Какво има да говори, като се е купил дипломата. Мама шопарка си знае работата. А бе тоя да не е извънбрачен, защо нищо не се говори за баща? Има ли го, няма ли го? Голям срам!

118

СВЪРШИ ,ТЯ...

преди 10 години

БКП/бсп ----е абсолютния стателит на ДПС!!!БЕЗ ДПС----ПОЗИТАНО -20 , ЗАГИВА НАПРАВО.....!!!!!!!ДПС---ЩЕ СИ ИЗБИРАТ , КОГОТО СИ ИСКАТ...ХА,ХАХААААААААААААА....ДОГАН Е ВЕЛИК ПОЛИТИК!!ТОВА Е МНОГО ДОБРЕ ЗА ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ !

117

Иво

преди 10 години

До-154Tо по-тази логика гласуваш за Цвък получаваш ***.

116

Анонимен

преди 10 години

Гласуваш за Станишев получаваш Пеевски.

115

Анонимен

преди 10 години

Пеевски е тясно свързан с мафиотската фамилия Станишеви. Той им вършеше мръсната работа по рекетирането на фирми и политици. Затова за награда Станишев го предложи за шеф на ДАНС, за да продължи рекетът и изнудването над честните хора в България.

114

Анонимен

преди 10 години

ДОБЪР-ЛОШ...ДПС СИ ГО ИЗБИРАТ!!МАЙ ДОГАН ,ПАК ВИ ИЗКЛАТИ ЯКОООООООО...ХА,ХА,ХААААААААААААААА...!...И ДА РЕВЕТЕ СЕГА ,КАТО МАГАРЕТА ---ФАЙДА ,ХИЧ....!!!!!!!!!!!!!!

113

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен813 3 Анонимен преди 1 часДо АнонименНЕ Е ЗАБРАНЕНО ДА СИ МЕДИЕН МАГНАТ НАЛИ? НА РУПЪРТ МЪРДОК НИКОЙ НЕ МУ РЕВЕ НА ГЛАВАТА , ЧЕ Е ТАКЪВ. NE. NE REVAT SAMO GO SADIAT.

112

Анонимен

преди 10 години

Делян Пеевски е ключов свидетел - той е човекът, който познава най-добре престъните връзки между всички партии. В това число, не само БСП, ДПС, АТАКА, но и ГЕРБ, РБ, ББЦ.Реши ли да проговори ще хвърчат глави и ще има сринати политиечски кариери.Затова всички го пазят като великденско яйце.

111

Анонимен

преди 10 години

Рекетирали ли са Борисов и Цветанов за пари Пеевски при тези срещиили може би той е рекетирал тях ?Къде е истината и защо я крят ?

110

Анонимен

преди 10 години

Какви точно схеми за кражба на пари са обсъждали Пеевски, Борисов и Цветанов ?Защото нали Пеевски е престъпник и олигарх - каква работа са имали с него тези двама народни спасители ?

109

.

преди 10 години

Елементарно - проверяват умствения капацитет на електората си ... не че има нужда от проверка ...