41

Анонимен

преди 10 години

XA POZNAITE SEGA KOQ STE E NAI-PRECAKANATA STRANA AKO IMA GAZOVA VOINA?KAK PYK EDIN PYT NE SLU4IXME NA UMNI I KADYRNI POLITICI V TOQ JIVOT.

40

Анонимен

преди 10 години

До eu uberallesКога ви БАй *** пътувал из западна Европа българския лев е златен и охотно е приеман и от французите. Интересно защо вече 70 години никой не е чувал за български лев камо ли да го приема?

39

До 32

преди 10 години

Ти Тел Авив го изключи. Не знам дали си чул, но вече на две предавания по политика на руската телевизия казаха, че Израел ще влезе в Таможенния съюз. За който не е чувал, това е безмитен съюз на Русия, Казахстан, Беларус.

38

Анонимен

преди 10 години

Набутахме се здраво с тоя ЕС.Орязаха ни пазарите,задължиха ни гледаме щастливи кокошки и прасета,пробутват ни сто годишни замразени мръвки,натресоха ни бежанците,връщат ни ***,сега и на тия нещастници-окрадени от Тимошенко,Лукашенко,да им плащаме вересиите ли бе? Я си ........майката бе!

37

Анонимен

преди 10 години

До 37 Стига с този южен поток не разбра ли че файдата ни е никъква

36

Ъц

преди 10 години

Ами, Русия субсидираше Ук 20 години, а сега газта за укритата да им го плащат САЩ и Германия - нищо лично, просто бизнес!

35

Анонимен

преди 10 години

СПОКО, ГОСПОДА ДРУГАРИ! КРАЯТ НА *** СВЯТ НАБЛИЖАВА! ОЛИГАРСИ, МОЛИГАРСИ... ВСИЧКИ ЩЕ ХАПНАТ ДРЪВЦЕТО ЗАРАДИ СОБСТВЕНАТА СИ АЛЧНОСТ! БРАВО НА УКРАЙНА, ЧЕ РАЗПАЛИ СВЕТОВНИЯ КОНФЛИКТ, КОЙТО ЩЕ ДОВЕДЕ ДО КРАЯ МРЪСНИЯ ИЗРОДЕН, КОМЕРСИАЛИЗИРАН ДО ТАКАВА СТЕПЕН СВЯТ, ЧЕ НЕУСЕТНО ЩЕ СИ ИЗЯДЕ ГЛАВАТА ОТКЪМ ОПАШКАТА! БОГ СИ ЗНАЕ РАБОТАТА!

34

въпрос??????

преди 10 години

Кой яде кюфтетата???? И кой ще плаща и защо???? Защото на САЩ и Брюксел им е изгодно....

33

Анонимен

преди 10 години

И ние отново избрахме да сме на страната на губещите!Тия нашите политици са толкова некъдърни,че и на състезание по некъдърност да се явят,пак второ място ще заемат!

32

До 35

преди 10 години

Е да, ама еврогейците го играят много тежко - хем Украйна в ЕС хем Русия да им плаща дълговете. Да, аме не! Не става! Направиха всичко възможно да разръчкат страната, па сега олеле. Я ми кажи, защо е този хъс Украйна да е в ЕС? НАСИЛА!!! И това в една Европа дето се кичи с "демократичните си ценности". ВСИЧКО Е ЛЪЖА И ИЗМАМА! ПОЛИТИКА! НИКАКВА ДЕМОКРАЦИЯ няма в техните постъпки. А са гракнали срещу Русия. Просто искат да я разрушат и ограбят. Това е целта, мизирни западни клошари! Завист и злоба

31

Истина

преди 10 години

Виждам, че продължавате да се делите на демократи и комунисти, на "русофили" и "русофоби" и т.н. Искам да ви кажа, че няма да видите нищо хубаво нито от САЩ нито от СССР! Нито на Обама му пука за нас нито пък Путин иска да ни "оправи". Истината е, че двете големи сили си гледат интересите и при първа възможност ще ни пожертват в името на техния интерес. СССР, както и САЩ са просто едни терористи и нищо повече. Няма да има бели нито черни коне. Ако имат възможност просто ще ни смачкат.

30

kakao

преди 10 години

vse edno bg orajeini fabriki i zavodi da prodavat bulgarsko proizvodstvo pistoleti, karabini, automati, patroni, protivogazovi maski na klientite i klientite da ne im plastat patronite.zor. golem zor. i bulgarskite domati ne sa stanali oste.

29

eu uberalles

преди 10 години

След като откъснахме Украйна от Русия, вече спокойно можем да я изкупуваме. Първо ще и платим газта, после ще и отпуснем голям заем, после ще я изкупим. И всичко това с напечатани във Франкфурт хартийки, в които много хора вярват.

28

Сандо

преди 10 години

ЕС и САЩ искат Украйна ама не искат да платят и стинка за това ... ако им мине номера жална им майка на украинците, ние го ядохме и го ядем още дебелия

27

Истината

преди 10 години

Ей до това води прекомерната употреба на алкохол. липса на достатъчно храна, липсва на качествено здравеопазване, липса на действаща икономика, корумпирани политици, разпределяне на ключови отрасли от икономиката на чичо и стринка и някой друг "кагебейски" номер няма какво друго да се очаква :)

26

кико

преди 10 години

ТОЧНО ЗАТОВА,трябва да се построи Южен Поток....и стига вече с тея дървени далавери на Брюксел

25

Анонимен

преди 10 години

Българските русофили застанали с питки и китки ... в очакване на ПУТИН НА БЯЛ КОН ...вместо това една руска ядрена ракета пада и ги прави на мазни, червени петна.КОЕТО вече е справедливо, но не достатъчно ... защото тези петна трябва сега да бъдат изтрити с метална четка ...иначе са силно заразни !

24

Анонимен

преди 10 години

ЕС да помага на Украйна само ако Украйна реши че иска да бъде част от ЕС (и то на референдум), че да няма "хър-мър" после. То и Янукович в преизборната си платформа обещаваше "европейско бъдеще", ама като му показаха 3 млрд евро в брой - обърна палачинката... и стана "храни куче да те лае"... Ако Украйна иска да бъде с Русия - да си бъде с Русия, но тогава е редно Русия да им плаща масрафите..

23

Анонимен

преди 10 години

АААААААААААААААА бесен съм стига вече са ни клатили тия от Брюксел......ей що точно днеска написа тая новина......от тия европейци нищо хубаво--даже и в навечерието на този светъл празник......

22

Анонимен

преди 10 години

какъв е тоя *** Йотингер и какво зависи от него , един кирливанин на заплата , нали тия дето плащат заплатите ще му духнат под опашката е ще се наака