101

Вирджиния

преди 10 години

Посланията на Атака и г-жа Ташева трябва да достигнат до всички нас, които виждаме правилната посока и знаем, че винаги когато сме заставали срещу Русия сме стигали до нац. катастрофи. Последните 25 години са ново потвърждение, да се върнем отново към близко сътрусдничество с Русия.

100

Бънди

преди 10 години

Явно това е новия стил в журналистиката - пълна русофобия и плюеш по Русия. Никой няма да поиска федерализация на България. В украйна е различно, но вие само можете да спекулирате.

99

Атакист

преди 10 години

Никой не може да поиска България да се федерализира, защото във всички краища на България хората се определят като БЪЛГАРИ! Така че, не се притеснявай, по-скоро ти си намажи дупенцето с лубрикант и отивай в Брюксел при европейските ценности да те заболи...До 171 - Волен Сидеров е единственият български политик, който предлага решения на истински важните проблеми. Всички други говорят заучени фрази, говорят за еврофондове и как ще ни дърпат ушите от Брюксел, а Сидеров може да казва НЕ!ПОБЕДА!

98

Бойко не Борисов

преди 10 години

Не съм член на Атака, но в тази кризисна ситуация те имат най правилната позиция.Поведението на правителството и другите партии е крайно анти национално.

97

АТАКА ПОБЕДА

преди 10 години

ДНЕС 17.04.2014 ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ АТАКА СТАВА НА 9 ГОДИНИ! НАЙ-АВТЕНТИЧНАТА БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ НЯМА ДА СЕ ОТКАЖЕ НИКОГА ДО КРАЙНАТА БЕЗАПЕЛАЦИОННА ПОБЕДА!!!

96

РАД

преди 10 години

До ВирджинияАз пък се радвам от това,че на такив акто теб са й се изпънали жилите от неистов вой по миналото и другаря *** :)Е,мила, няма как. Светът принадлежи на цивилизацията, ане на исторически недоразумения като СССР и техните наследници, ръководен от ботоксови джуджета с малки пи*ки :):)Съжалявам, но ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ НИКОГА НЯМА ДА СИ ДАДАТ ПАК ЗАДНИЦИТЕ НА РУСИЯ, НИТО ПЪК НА САщ!За съжаление не ни управляват истински българи. Това е !

95

Анонимен

преди 10 години

До 156СВИНЬО, КОГАТО АТАКА ПРЕДЛОЖИ ДА ИМА НАДБАВКИ САМО ЗА МАЙКИ НА ПОВЕЧЕ ОТ 18 ГОДИНИ, ЗАЩО СЕ КРИЕШЕ В ДУПКАТА СИ? *** *** МИШКА! МНОГО СКОРО ЩЕ ПОБЕДИМ И ЩЕ ТРЯБВА ДА ХОДИШ В ГЕЙ-СТОЛИЦАТА БРЮКСЕЛ ПРИ ТВОИТЕ КУМИРИ ДА СЕ КРИЕШ ОТ ВОЛЕН СИДЕРОВ

94

St. John Red

преди 10 години

Само не разбирам, какво дясно има в Атака? Десни са дерформирания блок и придатъци, гробарите, бсп също са десни по същесвто, там само името е по-ляво.А истинска дясна партия, от тия които трябва да бъдат забранени, действително има, но тях никой не ги брои.

93

Атакист

преди 10 години

''"Атака": Майчински само за пълнолетни родители"Атака" внесе предложения за промени в Закона за семейните помощи."В сегашния си вид Законът за семейните помощи за деца създава редица предпоставки пред определени групи от обществеността за злоупотреба със средствата от републиканския бюджетТекстовете от чл. 3 на същия закон, определящи кой има право на семейни помощи за деца, дават възможността на малолетни и напълно недееспособни български граждани,

92

Анонимен

преди 10 години

Абе 150 и т.н. да не е Солломнчо пасито...хе.хе..

91

Атакист

преди 10 години

До Анонимен''"Атака": Майчински само за пълнолетни родители"Атака" внесе предложения за промени в Закона за семейните помощи."В сегашния си вид Законът за семейните помощи за деца създава редица предпоставки пред определени групи от обществеността за злоупотреба със средствата от републиканския бюджетТекстовете от чл. 3 на същия закон, определящи кой има право на семейни помощи за деца, дават възможността на малолетни и напълно недееспособни български граждани,

90

Вирджиния

преди 10 години

Ха..ха..този *** даде на заето вече....само едно и също поства трола, забавнооо...

89

Вирджиния

преди 10 години

Най-големият страх на *** - излизане на България от гейропа и нато и завръщане към Русия, Евразийския съюз. Това подлуди антибългарите, античовеците ***. И аз съм доволна от тяхното пищене тази вечер, беше забавно.

88

Атакист

преди 10 години

Напук на ционистките медии, АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА АТАКА!

87

Бай Герги

преди 10 години

Болен е за тоя, който плаща. До там я докара, че и ДПС да крепи на власт...

86

волен-премиер

преди 10 години

Реват, много реваха тая вечер Шоросите, доволен съм.Приятно четиво, носещо удовлетворение, успокоение и забава!Много добре!!

85

Bebo

преди 10 години

България е пълна с нацинал-предатели,които лижат американския и европеиски ***!

84

Пресцентър-АТАКА

преди 10 години

Отново Волен Сидеров и Атака зададоха правилния курс за България а именно-Русия и Православие.Нека незабравяме фактологията че единствен и първи лидера на Патриотична-Православна партия Атака зададе и курс за рязко вдигане на доходите за Народа ни.Всички които през тези години плюха истерично в нерви по ТЕМИТЕ които с днешна дата чукат на вратата на Страната ни нека поискат прошка от Богослова Волен Николов Сидеров!Волен Николов Сидеров продължава битката за България в едно с Православието!

83

Баба Гуси

преди 10 години

Волене ела в троянския манастир да чукнем яйцата.

82

Анонимен

преди 10 години

що си водач на листата за евродупета бе ибрик, искаш заплатка 20 хил евро на месец а