17

оп

преди 10 години

Лафа "защо не емигрират в Русия, а в САЩ" е много изтъркан. Имам колеги в университета, които са ходили по бригади в САЩ и се чувстват горди от това, че са били роби на някой си американски дебелак. Мили му били яхтата за някви хвърчащи доларчета, и като се приберат в България разправят наляво надясно в аудиториите как били разбрали икономиката на САЩ и колко велика държава била тя. Ако фалшивия рай и изкуствената демокрация са Рай, не мерси, пас съм - няма да емигрирам там.

16

God

преди 10 години

До ЧичоСамо да не се окаже, че руската мечка е просто един пиян плъх. Украински гражданин означава, че може и да е руснак с украински паспорт. Ако Русия беше толкова велика и просперираща страна, европейци и американци щяха да се натискат да емигрират там, ама май движението на хора е в обратна посока. Няма по-пропаднала комунистическа страна от Русия. Те си живеят още във феодализма с бащицата Путин начело. Добре, че поне не е алкохолик като предишните.

15

1

преди 10 години

Това е нагласена снимка, държи пушкалото ,като пръчка.При стрелба ,ще му разбие главата.

14

КУРАБИИТЕ НА НЮЛАНД

преди 10 години

Можели да убиват. Това е ДИМокрация по Американски образец

13

Анонимен

преди 10 години

от днеска РУСИЯ затваря границите си за УКРАИНСКИ ПРОДУКТИ ИМА СТАТИЯ В УКРАИНСКИЯТ САИТ ОБОЗРЕВАТЕЛ

12

Чичо

преди 10 години

То се знаеше, че работата яко намирисва от самото начало. Но САЩ и техните *** от ЕС (сред които сме и ние) бързаха да сипят обвинения. ЕС ще загине, ако не се освободи от опеката на САЩ и не изгони всички американски военни от суверенните държави. Единна европейска военна система, противопоставяне на НАТО и размахване на пръст срещу САЩ - това е единственият начин Европа да оцелее икономически. И да не се закача с руската мечка.

11

Анонимен

преди 10 години

Майдански терористи.

10

Анонимен

преди 10 години

евро-майданците, спонсорирани от европа и уса стрелят по собственото си население за да свалят Янукович, за да може някакъв плешив евреин, който на обичайни избори взима 7% гласове, да се качи на сцената, за да бъде признат на мига от уса и jEwROPE. Елементарна история, на която само изостанал третокласник би се вързал, че не е нагласена!

9

ни съ знай

преди 10 години

Само *** можеха да повярват на киевската пропаганда,че Янукович е повикал снайперисти.А гадни продажници винаги ще се намерят.И у нас ги има много.

8

ОТ АМЕРИКАНСКИЯ

преди 10 години

СЕКТОР СА УБИЙЦИТЕ. Иначе досега да са разтръбили на целия свят

7

Анонимен

преди 10 години

Украинци...с руски паспорти?

6

ВИГЕНИН

преди 10 години

ПОДАВАЙ ОСТАВКА

5

Анонимен

преди 10 години

Това че са украински граждани,не значи че са от Десен сектор.

4

Анонимен

преди 10 години

Обаче ги признавам.Завъртяха на малкия си пръст глупавите европейци.Не знам кой стои зад всичко това, но е някой много печен...

3

УКРАИНЦИ

преди 10 години

с американски паспорти

2

Овчо

преди 10 години

както си и беше ясно зад всичката помия в Украйна кой стои - някой с големи апетити отвъд атлантика.

1

АТАКИСТ

преди 10 години

АТАКА-ПОБЕДА!Видяхте ли кой защитава само бълг-.народ!Ще гласуваме масово за АТАКА и Волен!На изборите ще ви покажем!