25

Анонимен

преди 10 години

"ГЕРБ са си много добре и ще спечелят!"Като последните избори :)

24

Анонимен

преди 10 години

идват още по -гладни ,дръж се народе

23

ха-ха-ха

преди 10 години

Експерти напускали ГЕРБ :))). Знаем експертите на ГЕРБ - калинка до партизанска внучка, мутра до парт. секретар, милиционер до доносник. Това им е целия експертен потенциал :)

22

Анонимен

преди 10 години

И ГЕРБ, и БСП не са в прекрасна форма, отварят поле за нови играчи--------------------------------аз нови играчи не видях освен Бареков и Росен Петров нови политици нямамеа иначе се показаха пак иван костов ,велислава дърева ,соломон паси ,гергана паси ,хубавото наде ...........

21

ППЛ

преди 10 години

ДА ПРАВИТЕ СРАВНЕНИЯ ПО ВРЕМЕ НА ЧУМАТА В ГЕРБ Е ТЪПО

20

дърт комунист

преди 10 години

Ще гласувам за Станишев и БСП,защото е честен от главата- до последния прешлен на опашната кост.Върнал ония милиони ,които влязоха в сметката на жена му.Е съгрешил е човека, но се е поправил.Той се е повлиял от съпартийците си, че ограбиха милиарди,за които това милионче са джобни пари.

19

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ си е в отлична форма. Пукате ли се от яд?

18

Скоро

преди 10 години

Г-да, имаме два дни без кворум. Това не означава ли, че ако и утре няма кворум отиваме на избори?!

17

Анонимен

преди 10 години

И аз съм социолог ГЕРБ е по добрият вариант пред съселовата лудница.

16

Гост

преди 10 години

О, я стига сте плакали на чужди гробове. Напуснали няколко ***, голяма работа. Всички ще отидат в забрава, както вече никой не сеща за БАСТА. А в БСП тепърва ще се отцепват, като виждат накъде отиват нещата.

15

pepi

преди 10 години

haide stiga sa komentirali Borisov ,,

14

Гражданин на РБ

преди 10 години

"Напускането на депутати от ГЕРБ не е добър симптом за политическото здраве на партията. ". Това е естествен процес - "експертите" си търсят по-добро бъдеще в оцеляващи партии. Което е жалко, тъй като ДОКАЗВА, че Бай-Ганьовското мислене е все още живо в РБ.Пример: "Текущият ти политически господар пада. Хвани се за следващия. Принцип на оцеляването на Бай-***. Човек без човешки принципи"...Разбрахте ли? ;-))))))

13

Цв.В.КТБ Д.Пеевски

преди 10 години

Долу всички, нашето момче Бареков ще спечели пълно мнозинство и тогава.....ще видите Вие! И така цели 2 мандата!Една тв/7/, едно радио, казарма, ТКЗС и трудови лагери, и софийско жителство! Марш всички по селата, ергенски данък и други!

12

Анонимен

преди 10 години

Идва Бареков, зареден със злоба, популизъм и некадърност, но на кой му пука. Всички викат "долу" и "да живей". Бай *** се е развилнял и спиране няма. Манипулации, подкрепени с "видимо" задкулисие. Съвсем ни отвратиха и "експертното" правителство и тройката далавераджии в парламента. ДС тържествува, само не зная докога. Читавите, ако имат и морал, ги смятат за луди. Старите владетели на парламента и кукловодите им търсят начин за удължаване живота на безплодния парламент.

11

Анонимен

преди 10 години

И все пак предпочитам Боко пред това злобно ,крадливо и нагло украинско плъше .Той дори не роден и отрасъл в България,какво ще оправя тук на баба си налъмите ли? Царя много обичаше родината и ни окраде за 800 дни ,този за чив реве....

10

Анонимен

преди 10 години

глупости на търкалета! абе защо, всеки път бсп като се накендза, винаги слагате и ГЕРБ в същия памперс и ни убеждавате, че и те са зле?! напротив! ГЕРБ са си много добре и ще спечелят!

9

Анонимен

преди 10 години

БСП ще победи ГЕРБ, колкото и прости да са избирателите на Тиквата и те не искат да стоят гладни, бедни и безработни, да им увеличават тога всеки месец и да ги наричат кучета. Хората си отвориха очите, вече никой не се страхува от Тиквата и от Цецо ***. Тиквата е пътник.А НАЙ - ГОЛЕМИЯ ШАМАР ГО ПОЛУЧИ ОТ СВОИТЕ.

8

www

преди 10 години

НИКОГА ВЕЧЕ - НИТО ГЕРБ НИТО БСП..

7

Анонимен

преди 10 години

герб е балон с въздух

6

dan

преди 10 години

Е не паднаха на коча м...те но ние сме длъжни да клатим Знае ли човек