180

Българин

преди 10 години

Браво на братушките. Желая им успех.Питам обаче кой прати Камен Алипиев за коментатор?Срам.

179

555

преди 10 години

На откриването не присъстваха лидери на водещи световни страни САЩ, Канада, Великобритания, Франция, Германия, Швеция.... Броят на туристите е десетки пъти по малък в сравнение с всяка друга зимна Олимпиада в последните 20год. Етническите малцинства са нападани ежедневно от нео наци групи без прчина. Тече ловен сезон срещу хомо- и бисексуални хора, които дори не могат да се оплачат пред властите, защото ще е пропаганда. Това е Русия с олимпииския дух. Не грандиозно, а тъжно!

178

БКП

преди 10 години

До 242 Напротив Траките никога не са били погърчени в голямото си цяло и това го доказват не само писмените извори и археологическите разкопки но и факта че гърци е имало само в градовете докато в селата които са само населени от Траките населението е било неграмотно така че то не могло да научи гръцки или друг чужд език. Тракийския език е говорен до 6 в тоест до идването на Славяните когато те са асимилирали Траките , а Автохонтното население за което говориш са Траките и няма предтракийско население

177

681

преди 10 години

Фантастично и невероятно откриване!Питам кой в тази световна криза може да даде близо 60 милиарда за такова събитие - това може да направи само държава със стабилна икономика на която държавният лидер с открито лице застава пред народа си! А я си представете нашите жалки палячовци и крадци в такава роля- аз не мога.Успех на руснаците с провеждането на това грандиозно събитие!

176

Анонимен

преди 10 години

Това е - Велика страна, велик народ, велика култура !

175

Анонимен

преди 10 години

браво Русия, браво Путин!!!!!искам и аз такава България и такъв силен президент !!!!!!!!!

174

великолепно

преди 10 години

велик празник за Славянството и КИРИЛИЦАТА,дала ни реч и самосъзнание, братята Руси бяха въхът, Българите се радваха, а за псетата нека си лаят.....

173

Миризлив кец

преди 10 години

Браво !

172

до 240

преди 10 години

Съвременните Българи обаче в голямата си част са потомци на Траките и Славяните а не на Прабългарите-Когато се основава БГ, славяните и прабългарите са много малка част от населението. Авохтоннота население не са само траки, които по това време вече са напълно погърчени, а също така население, което е живяло по тези земи няколко хиладолетия и не им знаем имената. Второ, БГ е била около Дунава, по реката са се спускали много германски пленена и е имало няколко техни царства. Просто Европа!

171

Анонимен

преди 10 години

Церемонията беше велика и грандиозна, като самата Русия. Нашият ***-коментатор от БНТ, недоразумението Камен Алипиев, доказа с бръщолевенето си, че е носител на синдрома на Даун. Пореден срам за БНТ. Поне да съберат някой лев и да пратят същия да се лекува.

170

БКП

преди 10 години

До Атила Казах ти вече че чеченците не са от Прабългарски произход а са долни кавказци и тюрки дошли от Казахстан . Прабългарите са източноиранци и индоевропейци а кавказците са колхидийци чиято езикова група не е индоевропейска както и тюрките. Съвременните Българи обаче в голямата си част са потомци на Траките и Славяните а не на Прабългарите .

169

Анонимен

преди 10 години

Какъв Камен Алипиев бе хора,това момче трябва да ходи на ЛОГОПЕД не да бъде коментатор!!!!

168

Анонимен

преди 10 години

до 236 Атилчо,на к'ви наркотици си, пич? Евала му правя на доставчикът ти!

167

до 234

преди 10 години

Може и така да е, но на теб какво не ти хареса в коментара ?! Може би ако ми обясниш ,ще си променя мнението.

166

до 227

преди 10 години

Ти явно си доста семпъл човек , щом са ти допаднали бръщолевениците на този некадърник!

165

Анонимен

преди 10 години

до 229Теб кой те изтърва от Карлуково?

164

БКП

преди 10 години

До Атила За укрепване на отбранителната способност и борба с тероризма Путин е договорил с Китайския президент и Монголския външен министър съвместни Руско Китайско Монголски военни учения през пролетта и ще им застинат гащите на тия чеченци но тука в Сочи не може да влизат никакви чеченски терористи. Чеченците не са никакви Прабългари а кавказци и тюрки дошли от Казахстан докато Прабългарите са били от иранската езикова група и нямат нищо общо с кавказката която не е индоевропейска.

163

АТИЛА

преди 10 години

Щом Доку Умаров не е присъствал значи това не е официалната Церемония по откриването.Пачангата тепърва предстои !!!Когато през 1995г Руските Терористи влизат в Грозни братята Чеченци бяха издигнали огромен транспарант с надпис: "ВЪН РУСКИТЕ ОКУПАТОРИ ОТ БЪЛГАРИЯ"!!!КАВКАЗ - БЪЛГАРСКАТА ПЛАНИНА. ВОЛГА(БОЛГА) - БЪЛГАРСКАТА РЕКА. БОЛГАР ДИНГЕЗЕ (КАСПИЙСКО МОРЕ) - БЪЛГАРСКОТО МОРЕ. ОТ КАСПИЙСКО ДО КАРСКО МОРЕ И СЕВЕРНИЯ ЛЕДОВИТ ОКЕАН ЗЕМЯТА Е БЪЛГАРСКА !!!КАЗАХ !!!bulgaria.ga

162

бермуда

преди 10 години

С къси панталонки първо излязоха състезателите на Бермуда, после на Кайманите. Кой не е гледал, а коментира?!

161

Анонимен

преди 10 години

Харесаха ми коментарите на Камен Алипиев по Канал 1, поздравления !