37

специaлист

преди 10 години

В рaшa aлкохолизмa е всеизвестен фaкт, товa глупaците рузколизци нямa кaк дa отрекaт, порaди тaзи причинa го омaловaжaвaт...Руснaкa е прaсе, при товa пияно тaковa, отгоре нa всичко товa, нaркомaните тaм сa зaстрaшително количество. По руски стaтистики зaрибените руснaци дaвaт милиaрди долaри годишно зa дрогa, aлкохол+ дрогa! Пропaднaлa и дегрaдилaлa " нaция"!

36

st

преди 10 години

Все пак алкохолът,цигарите,дрогата са личен избор.

35

rusnak

преди 10 години

Това не е вярно. Голямата смъртност е, от ментета и заместители на водката.

34

titi

преди 10 години

hm

33

Анонимен

преди 10 години

Къв смъртен враг? те и без друго нищо не могат да вършат освен да се наливат....

32

алилиии

преди 10 години

и мойту волво е от 1999г и щто бинзин изпи, па нищо му нема...

31

Д-р МАХМУРЛИЕВ

преди 10 години

Пийте качествена Водка!Друга не си струва.

30

Анонимен

преди 10 години

otmnooooooooooogo otdavna vodkata poddyrja zivota na rusnazite makar i za ranna smyrtna vyzrast. samo taka se izdyrja komunisti4eskiat rejim. jalko za horata.

29

Любител

преди 10 години

Врагът трябва да бъде унищожаван навреме. А наздраве.

28

Анонимен

преди 10 години

Се едно чета византииските хронисти как описват своите врагове!Абе господа журналисти има новини за строго локално ползване и такива дето не се смилат от външния пазар.

27

от 6

преди 10 години

Аз ви казах трезви у голову ги нема. То да те е гнус да им четеш коментарите.

26

акълмайстор

преди 10 години

ВиК - водка и кола, Миков ти си на ход!

25

Miniluv

преди 10 години

А защо това е световна новина?Ами защото е част от пропагандата срещу Русия.Разбираме,че"пиенето е присъщо на руската култура"и,че"руснаците не се ценят и не обичат себе си".Няма съмнение за вредата от алкохолизма,особено в страна където милиони върху милиони руски християни бяха избити ПРЕДИ WW2 от вносния преврат на идеолозите на Мордехай Леви и Илич Ленин,нито целта на статията.

24

Стоян

преди 10 години

Ако не е била водката нямаше да бъдем освободени от фашизма.А сега пият за удоволствие и разтушка-братушка.

23

Жо

преди 10 години

ПРЕЗ 2004 година работих в руска фирма, регистрирана в София. Собственикът на фирмата беше руснак. Когато постъпих, преди да ми каже какво ще работя, руснакът ме предупреди- Забранено е да се пие алкохол през работно време! Бях изненадан от това предупреждение, защото знаех, че на работното място не се пие.По-късно разбрах защо беше предупреждението. Във фирмата работеха няколко руснака, които редовно надигаха бутилката с водка през работно време. Те считаха това за нормално и не се криеха.

22

Анонимен

преди 10 години

Пият бедните, богатите почти не посяга, а ако си сипят ще е нещо от 100$+ бутилката. Алкохола в Москва е УЖАСНО скъп 3-5 ПЪТИ повече от Бг, това включва и бирата. Тук правят жива бира, цената за ЛИТЪР варира от 110 рубли до 800- към българския лев това е от 5 до 40 лева. В заведение умножете също по 3 за ЧАША 500мл. Цигарите са 2 ПЪТИ по евтини от Бг. тук си пуша CafeCreme на цена 124 рубли кутията= 5.50лв! Вчера на пазара продаваха и домати - 700руб. = 33лв./КИЛОГРАМ- СБЪРКАНА ДЪРЖАВА!

21

Г

преди 10 години

*** пак се изказа неподготвена. На този принцип, 50 % от мъжете и над 60% от жените в Кралството трябва да умират от алкохол и наркотици, да не говорим, че 30% от мъжете там харесват и си лягат с други мъже. Популистки статии срещу Русия всеки ден, няма нужда.

20

Запой

преди 10 години

Ти мене уажаваш ли ме ...хлъъък

19

grish

преди 10 години

Жалка *** са руснаците.

18

kokalala

преди 10 години

Не е важно количеството ,а качеството.